Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Barbatii misto sunt gay?

Tocmai stau cu iubi pe youtube .. el trage cate o Maria Tanase (la asta a ajuns acum), eu ii trag pe mp3 player niscaiva Uriah Heep si tocmai descoperisem inca o piesa frumoasa de pe Grey’s Anatomy (Anna Nalick – Breath 2.AM).

Si, pe langa cautarea de playlist pe tot serialul (is cateva melodii pe care crap sa le am), dau si de un site de ii zice Grey’s Anatomy Insider si mai sa dau pe spate cand citesc ca T.R. Knight (George cel “cute”) are boyfriend. Pana acum credeam ca e doar “emo”, da’ se pare ca e de-a dreptul gay. Si barba’su arata .. oh my God.

Hmm … e deja a nu stiu cata oara cand dau si eu pe spate ca e unu dragut si se pare ca e prea dragut .. incepe sa imi fie dor de John Wayne si aia de genul lui .. de obicei erau “macho”. Am prieteni gay si sunt sa zic asa de “partea lor”. Adica inteleg ca iubesc la fel cum iubesc si eu barbatul meu, chiar daca noua ni se pare ciudat. Dar sa ne mai lase si noua barbati .. ca si asa suntem prea multe 😀

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

8 Comments

  1. aia nu-s misto daca sunt gay :), sunt gay si gata. Oricum e aiurea ca aia gay frumosi de obicei umbla cu ceva “boschetari” ceea ce mi se pare ft weird :). Las’ ai tu iubitel si mergeti in vacanta don’t worry abt the gay people have fun

  2. Hi hi .. probabil ca se atrag “contrariile” uneori .. nu stiu. Ca sunt si femei super OK care umbla cu tot felul de ciudati si barbati care ar putea umbla cu femei tot una si una si umbla cu tot felul de parasute. E ciudata si dragostea asta 😀

    Da, e adevarat, il am pe soarele meu, total ne-gay. Acu’ sapam dupa idei de vacanta, ca vazu el neste oferte la Malta/Praga/Sicilia si ne cam invartim in jurul cozii. Iti dai seama ca nu am nicio obiectie .. unde mergem e bine …

  3. Dacă bărbaţi mişto au ajuns să fie DOAR cei gay, apăi e grav!
    Femeile vor la gay, cei gay la alţi gay şi… bărbaţii “normali” suferă teribil =(rezultă) dispariţia rasei umane 😀

  4. pana la urma au dreptate cei care zic ca numai tipii straight sunt normali!
    Eu sunt gay , nu mi-e jena sa recunosc asta , dar pana acum am dat numai de idioti , deci fetelor nu va dezamagiti pentru ca nu pierdeti nimic .

  5. Ei, nu toți bărbații gay sunt frumoși. Eu zic că nu are nicio legătură orientarea sexuală cu frumusețea, doar că cei gay au tendința să fie ceva mai îngrijiți în general, fără a spune că toți heterosexualii nu sunt îngrijiți.

    Cum zic italienii „tutto il mondo e un paese” (toată lumea-i o țară), așa și-n cazul de față, în toate categoriile vei găsi toate caracteristicile.

    Fetelor, nu vă faceți griji. Nu vă furăm bărbații, ce-i al vostru, e pus deoparte! Aveți aprox. 85% din bărbații din lume la dispoziție.

  6. Eu sunt gay si sunt mandru de mine cine vrea sa ma cunoasca id-ul meu este elvis_11is va multumesc si va pup:P

  7. Ciudata e lumea asta ! …am mai auzit si eu despre cum se spune ca cica toti(sau majoritatea) barbatilor frumosi si cu mushci sunt gay…Eu unu nu stiu ce sa mai cred!.Mie mi se spune mereu ca sunt frumos si plin de muschi si uneori ma irita la culme cand observ ca se chiombesc la mine multe femei cand merg cu tramvaiul sau metroul si pot spune ca din pacate n-am parte de femei . Sunt heterosexual comvins cu principii familiste ..si actualmente incerc sa ma resemnez cu ideea de a accepta ca prietena si mai tarziu ca nevasta o femeie sluta si urata pe care n-ar accepta-o nici dracu..incerc sa descopar frumosul din interiorul ei si cu asta basta…Asta-i Viata!..Noroc tuturor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.