Dubrovnik: unde marea sărută o cetate

11
2726
views

Anul acesta am petrecut 10 zile pe celebra coastă dalmată, mai exact Dubrovnik (am dormit într-o staţiune de lângă cetate, Cavtat). Cetatea este MAGNIFICĂ şi, dacă vă plac “vechiturile” cred că plimbarea pe zidurile cetăţii vă va aduce bucurie.

Acesta poza a fost facută la plecarea noastră spre ţară. E un loc de “pozat” lângă stradă, de aceea “ipostaza” aceasta este poate cea mai celebră când vine vorba de Dubrovnik.

11 COMMENTS

 1. Gandeste-te ca vechitura a fost bombardata cu prilejul razboiului si arata de te durea sufletul.

  http://www.dubrovnikphotos.com/thumbnails.php?album=46

  Mie mi-a venit pur si simplu să plâng când am văzut pozele.

  Dubrovnik nu este frumos, este excepţional pur şi simplu. Ziduri de cetate groase şi bine făcute, marea clară şi multă lume şi CURĂŢENIE.

  Ne-am îndragostit pentru totdeauna de oraş. Nimic din ce prezintă ăştia în promo nu este nici măcar puţin exagerat.

  Eu şi iubi ştim deja că şi la anul vom merge acolo, pentru că ne-am simţit super bine. Şi, deşi am umblat ore întregi pe străduţele înguste şi pe zidurile frumoase, încă avem multe de văzut …

 2. Nicio problema. oricum ii innoiam domeniul si discutam dupa aia 😉

  Poza e nimic fata de realitate. tre’ sa las lenea mea proverbiala si sa pun sus niste poze cu adevarat “tari”. Avem vreo 700 facute numai acolo 😉

 3. am vazut pe un post tv, discovery, parca, nu mai stiu, un clip de promovare pentru turismul lor. ce “eterna si fascinanta romanie”? era atat de bine facut ca mi-au ramas intiparite in minte niste valuri albastre si niste coaste pietroase pe langa mare. in cateva zeci de secunde iti induceau NEVOIA sa mergi acolo sa le vezi.
  poza e la categoria “fara cuvinte”. eu ma intreb insa ei cum au reusit sa pastreze “vechiturile” alea si sa le si folosesca?

 4. pf… m-ai dat peste cap cu poza asta 😀
  btw, banii pentru domeniul chibretei o să-i primeşti de la mine, că ea n-a reuşit să dea de tine (o să te contactez eu prin mail când o să rezolv cu ea).

 5. hi hi .. da, ca nu aveam si eu aparat foto, asa ca se lucra la o singura mana. Acum se vor dubla ca numar, chiar daca ale mele sunt proaste

 6. Dacă nu mă înşeală memoria acolo este şi o cetate, pe deal. Numai că este mult de urcat. Poate mă înşel şi cetatea este în apropiere, în Muntenegru. Aveam un film pe hard, dar între timp hdd-ul şi-a luat concediu.

  Oricum, acolo oamenii sunt foarte primitori. Mai ales cu cei din UE.

  Sper să ajung şi eu pe acolo deceniul ăsta. E mai bine decât să merg la Costineşti sau mai ştiu eu pe unde.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.