Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Lupul paznic la … ciocolată

Acum câteva săptămâni anunţam cohortele de cunoştinţe că plec la nemţi pentru un weekend şi am lansat normala întrebare “vrei să îţi aduc ceva?”. Partea pozitivă este că mai toţi au de toate sau poate nu erau încântaţi că ar fi trebuit să achite contravaloarea produsului încă de la plecarea mea (că doar nu voi limita shoppingul că trebuie să aduc diverse pentru alţii …)

O colegă de liceu s-a îndrăgostit acum ceva timp de ciocolata aia cu chili, făcută de Lindt (am măncat de la ăia ciocolată 99% cacao, de era să nu mai pup tron 2 luni) şi solicita vreo 3-4 bucăţi.

“Soarele” a fost cuminte şi a cumpărat minunile (pe când alergam eu ca idioata să plătesc parcarea) aşa că am revenit în ţară cu minunea iute şi de ciocolată pe deasupra. Normal că încă nu am apucat să ne întâlnim, aşa că (după cum i-am promis deja) m-am apucat de o tablă (ştiu că e un “model” care poate nu îi place atât de mult).

Culmea culmilor este că aberaţia nu este rea deloc. Amară ca fierea că are 70% cacao, cu niste gust de vişine şi iute … Mă râcâie în esofag, dar să mor dacă nu îi dau de capăt în 2-3 zile. E clar că la cât de iute este nu îmi pot face planul obişnuit (toată în max. 10 minute), dar mă străduiesc.

PS: am cumpărat minunea pe banii mei, deci nu o fur pe fată

PS2: n-am nimic dulce la îndemână, aşa că nu mai puteam să mă ţin departe.

PS3: voi aţi încercat aşa ceva? Ce părere aveţi?

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

16 Comments

  1. Come and get it 😉

    De fapt cred ca nu mai e o problema daca intru in INCA una dintre alea 4 bucati ..

    Am mancat un “rand” .. ma arde stomacul .. nu mai pot 😀

  2. 😀

    Sa le zici ca se gaseste in Real sau Plus (cred ca peste tot unde e un super / hiper-market …

    Noi am dat 2,6 euro pe fiecare “tabla”… poate sa fie si 3 euro probabil …

  3. Mie in mod normal nu mi-ar fi placut, dar n-am altceva in casa si mi-s dependenta. E buna dupa ce te obisnuiesti ..

    A.Faith .. rezolvam si asta, numai ca eu sunt “fecioara” in ceea ce priveste mersul in asemenea magazine. iti dai seama ca am ajuns la 30 de ani sa nu fi intrat intr-unul de “specialitate”

  4. Dom’le, daca am zis ca se rezolva, se rezolva. Chiar si daca il trimit pe al meu.. iti dai seama ce mutra ar face daca i-as zice “auzi, iubi, nu te duci tu la un sex-shop ca un blogger de-al meu e interesat de prezervative fluorescente”.

    Daca nu imi sparge mutra, e ca si rezolvat 😀

  5. tocmai am vorbit cu cineva acum la telefon, care a venit de câteva zile din Germania şi se lăuda cu… prezervative fluorescente. so… may I ask you for one of those :)) ?
    kiddin’

  6. ioai si eu am mancat din asta si e superba :D. dar adevarul e ca la inceput gustul e intr-adevar ciudat. si mie mi-a trebuit ceva vreme sa ma obisnuiesc

  7. înţeleg :)) ideea e că omu’ chiar îmi povestea cum a reacţionat prietena lui când l-a văzut “îmbrăcat” aşa :))
    iar eu răsfoiam feedreaderul şi am dat de articolul ăsta al tău 😛

  8. am mancat cioco cu 100% cacao. Am un prieten care importa materie prima pt prajituri. A trebuit sa o tai cu cutitul :)), dar a fost buna de numa. 100% cacao ummy 😀

  9. Crisia .. nu avem inca la Timisoara Plus, de aia nu stiu despre el. La Real la noi nu cred ca am vazut cioco din aia .. desi iti dai seama ca as fi mai mult decat incantata 😀

    Andrei .. nu stiu de aia 100%. Am mancat 99% cacao si trebuia sa rontai foarte atent, ca era tare ca naiba. Amara bine si destul de OK, dar sincer prefer si un pic mai mult zahar. Oricum ca idee este buna ..

    schumizta tu sa te iei de mana cu soarele meu. Ca si el e nebun dupa martipan. Eu nu il suport, asa ca, de cate ori pune mana pe asa ceva, stie ca nu are concurenta. Exista niste specialitati pe nume Mozart .. alea cica-s iar de martipan si bune de tot (asa zice el, ca eu nici sa le miros nu pot)

  10. eu frecventez plus-ul de la noi, tocmai pentru ca-i de-o curatenie exemplara, cel putin deocamdata. sa inteleg ca nu gasesc aici? as incerca, sunt sigura ca ramane numai si numai a mea asa o ciocolata, la restul nu pot sa scap de un intrus.
    mmm, si 99% cacao ziceai? aia-i de mine! ca eu mi-s bolnava cu ciocolata amaruie, cu cat mai multa cacao, fara creme si alte adaosuri. si se zice si ca nu te ingrasa.

  11. eu cer de fiecare data Ritter Sport cu martipan, ca aici la noi nu gasesti decat obisnuitele ciocolati cu alune/lapte etc. Si aia e DIVINA!

  12. Inca un betiv, ca si mie imi place aia cu “beutura” 😀

    Mi-ai speriat Akismetul cu atatea links .. te-am pescuit de la spam. Bine ca m-am uitat si pe acolo. Unele chestii arata foare ‘yummy’, abia astept sa mai fac o incursiune prin raionul de cioco. Partea aiurea este ca tre’ sa ma apuc din nou de sport, ca altfel voi ajunge la 100 de kile la cate prostii mananc 😀

  13. Ador multe chestii de la Lindt… ceva cu chili nu as incerca insa in veci. Pentru ca nu suport chili. La fel stau lucrurile cu cele care contin iaurt, menta, cappuccino… yuck!

    Ce-mi doresc eu de la Lindt si nu am vazut pe la noi:
    https://www.lindt.de/epages/Lindt.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/Lindt/Products/02371&ViewAction=ViewProductDetailImage
    https://www.lindt.de/epages/Lindt.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/Lindt/Products/02391&ViewAction=ViewProductDetailImage
    https://www.lindt.de/epages/Lindt.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/Lindt/Products/02381&ViewAction=ViewProductDetailImage
    https://www.lindt.de/epages/Lindt.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/Lindt/Products/00301&ViewAction=ViewProductDetailImage
    https://www.lindt.de/epages/Lindt.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/Lindt/Products/02411&ViewAction=ViewProductDetailImage
    https://www.lindt.de/epages/Lindt.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/Lindt/Products/00321&ViewAction=ViewProductDetailImage
    https://www.lindt.de/epages/Lindt.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/Lindt/Products/00311&ViewAction=ViewProductDetailImage
    https://www.lindt.de/epages/Lindt.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/Lindt/Products/02641&ViewAction=ViewProductDetailImage
    Ah… ciocolata cu lichior…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.