Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Ten times blogmeet

Îmi cer scuze de la început pentru articolul scurt şi inept … este 12 noaptea şi abia am venit de la a 10-a întâlnire a bloggerilor din Timişoara .. mă ustură ochii şi culmea sunt un pic obosită. A fost o zi destul de lungă, dar finalul chiar a meritat.

Lista de participanţi va veni şi ea imediat ce mă dezmeticesc şi links către poze, pentru că încă nu m-am obişnuit că am totuşi aparat foto, aşa că am fost DIN NOU fără “material didactic”.

“Nebunii” încă se distrează în Bunker, eu am plecat ca o şcolăriţă cuminte acasă.

Cum a fost? Super interesant. Suntem câţiva care ne cunoaştem deja chiar şi de la prima întâlnire de acum 10 luni, sunt oameni noi pe care îi citesc şi acum am făcut legătura cu figura lor, sunt oameni interesanţi şi deştepţi cu care ai putea povesti 2 zile.

Pentru mine este mereu o lecţie de umilinţă pentru că întâlnesc oameni care scriu de 100 de ori mai bine decât mine şi oameni care mă citesc şi se bucură să mă cunoască. Din păcate, oricât de mult m-aş învârti prin tot felul de cercuri, încă sunt speriată de întâlniri şi de faptul că uneori atenţia este îndreptată şi spre mine.

Am povestit, am glumit, ne-am pozat, am mai “pus” de un deal .. am fost mulţi şi începem să fim tot mai uniţi. Normal că se fac mici bisericuţe, pentru că mereu ai anumite afinităţi, dar simt peste tot o atitudine pozitivă şi cred că avem o relaţie frumoasă unii cu alţii.

Nu este vorba aici de nimic murdar, de niciun plan diabolic, pur şi simplu nişte oameni care iubesc să scrie şi sa citească se întâlnesc şi fac un blogroll “real”. Nici nu contează că pui la cale vreo colaborare, contează că ai posibilitatea de a discuta faţă în faţă cu oamenii pe care îi citeşti cu drag sau cu unii dintre cei care te vizitează şi comentează câte un articol de pe blogul tău. Cei care sunteţi cu experienţa acestor întâlniri probabil cunoaşteţi bucuria de a fi alături de oameni care îţi dăruiesc clipe din viaţa lor.

Aştept cu drag următoare întâlnire şi le mulţumesc celor care îmi fac această experienţă mereu frumoasă. Scriu din plăcere şi sunt conştientă de multele minusuri pe care le observă un cititor mult mai cultivat şi până la urmă poate de 10 ori mai talentat. Este însă nemaipomenit să dai nas în nas cu cineva şi să îţi spună: “Tu eştix? Să ştii că te citesc cu drag” sau să îţi dai seama că ieri comentai pe blogul cuiva şi astăzi îţi întinde mâna şi se prezintă “salut, sunt x de pe xyy.com”

O mână de oameni s-au întâlnit şi astăzi, au povestit şi s-au distrat împreună. Toţi au o pasiune comună şi se simt tot mai bine alături unii de alţii.

Dacă în oraşul vostru se pregăteşte un asemenea eveniment, nu îl rataţi. Este o experienţă pe care nu ai cum să o regreţi.

PS: later edit sau altfel spus lista furată de la Anca

Anca, Tudor, Ovi, Nuzzu, Dan, Radu, Richie, Oaanaa, Adi, Cami, Petre, Silviu, Alex (nu are blog), Flavia, Dora, Io, Crinuţa, Alina, Vali, Răzvan, Tomata, Adeline, Roxi, Adreea , Rob (tot fără blog) Cristi, Alexandra.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

8 Comments

  1. nu peste tot e ca la voi Dojo. sincer, trebuie să recunosc din nou, că vă invidiez. vreau şi eu la blogmeet-urile de la Timişoara…

  2. […] Aseara a fost editia a X-a pentru bloggers meeting in Timisoara, si prima pentru mine :). Totul a inceput in funky, un bar pe langa el torrero […]

  3. Fată dragă nu merje cu adusul de jumătate, că se urcă pe pereţi. Pe el să îl duci la convenţii numismatice, nu din astea 😀

    Oricum susţine participarea mea la ze mitings, aşa ca e totuşi OK. Sper sincer să mai apuc să vin şi la altele, mă simt excepţional alături de voi 😉

  4. 🙂 Io ma bucur ca ai ajuns, ar trebui sa vii mai des. Asa cum ti-am zis si aseara, chiar e o placere sa ies cu ei si stiu ca distractia e garantata. Scrisul si cititul ne leaga si asta e cel mai fain. 🙂 Neaparat sa mai vii si la alte intalniri, si poti si cu Soarele, ca si io imi car prietenul dupa mine, asa blogless cum e. :))

  5. […] mai scris despre meeting si Crina, Richie, Bloodie, Ovidiu, Radu, Oana, Petre, Dojo, Razvan, Tomata, Roxy, Ale.Asta cred ca e cea mai completa lista pana […]

  6. Si eu imi doresc de mult un blogmeet sau un webmasters meet…dar de unde? 8-| … in Focsani nu s-a facut si nici nu cred ca se va face prea curand vre-un blog meet. Poate am sa calatoresc la unul din alt oras :>

  7. Eu nu inteleg, cum aflu mereu dupa ce se termina blogmeetingurile? mai ales din Timisoara! ..incredibil dom-le …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.