Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Săptămâna în muzică: 17-23 noiembrie

Link love frate. Ce s-a întâmplat săptămâna asta prin muzica “decentă”, aşa cum zicem noi ăia doi de lucrăm pe AscultMuzică.net

  • Guns N’Roses şi Paul McCartney se promovează pe myspace – ştiţi cu toţii ce meciuri au fost între Guns N’Roses şi bloggerul de le-a “lansat” Chinese Democracy pe neoficial, dar pe net. Nenea a fost pana la urma scăpat de bulău (poate le-a zis de unde are fişierele, numai sfântul ştie) dar şifonul cu netul nu îi sperie pe trupeţi, drept pentru care dau la streaming ze album. Tăt, după cum zic ei. Ex-Beatles Macca ştie şi el că femeile tinere e mai mişto, dar şi că netul e bun de promovat. Deci on to myspace cu toţii.
  • The Fray – materiale muzicale noi – depresivii The Fray puşcă un nou album. De obicei ăla de debut poartă numele trupei, dar ei să fie sănătoşi.
  • Bee Gees relansează Odessa – tot din seria “vechi da’ vechi”. Bee Gees pun la reîmpachetat un succes de odinioară. Că nenea de la hagenţia de pruducători au observat că şi reîmpachetările aduc bani la buget şi un procent acolo vor da şi artiştilor. Mr. Voce Piţigăiată de parcă îl strâng boxerii şi ăialalţi fraţi au pus la fiert şi nişte piese noi încă nelansate (noi prin anii 70, mă scuzaţi de confuzion) plus nişte remixuri.
  • Cazul de plagiat al celor de la Kraftwerk refuzat – dacă jurnaliştii noştri nu înţeleg că un copy paste este un furt ordinar, în muzică e oricum mai împuţită treaba. Pentru 2 bucăţi secundă te trezeşti dat în judecată. Şi ălora de la Kraftwerk nu le poti da pe la nas, cum faci cu bloggerii, care este proşti, în opinia onoraţilor jurnalişti.
  • Madonna .. divorţată – fostă fufă, apoi nevastă sadea şi mamă kabală, Madonna e pe liber. Cu strungăreaţa celebra, bani mulţi în cont şi nişte accesorii făcute sfântul ştie cu cine.
  • O piesă experimentală Beatles ar putea fi lansată – şi culmea ar fi ceva mai mult de capul ei, decât inepţiile ajunge no.1. Să vedem ce zic văduvele plus Starr, că el a mai rămas alive, pe lângă Macca.
  • Jackson dat în judecată din nou – prieten prieten, dar albumu-i pe bani. Mister Jackson (trecut şi el la islamism) frecventează din nou sălile de judecată. Interesant de văzut cât de şifonat iese şi de aici.

Cam asta ar fi săptămâna care a trecut în domeniul muzical. Ştim că sunt şi alte vedete luate în vizor, dar ne dăm snobi şi le oferim un lejer ignore. Staţi pe fază că vine săptămâna viitoare.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.