Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Dojo Deluxe

Acum câteva minute, “zi azăr fazăr of zi blogosfiăr”, mi-a trimis pe mail poza “mea” facută in Carrefour (clar nu Temesvar, că nu avem încă asta aici). După cum puteţi vedea sunt verde de grasă, am aripioare mai ceva ca Libresse (galbene, nu oricum) şi par la fel de a dracului ca în realitate.

Momentan o poză de profil, în viitor poate şi mai multe detalii.

Cei care doriţi să mă cumpăraţi, daţi iama în Carrefour şi spargeţi banii pe mine, cică sunt şi “ultra poseable”. Nu ştiu cât cost, dar vă orientaţi voi.

Merci Arhi de hint şi ai grija de măseluţa aia 🙂

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

14 Comments

  1. Hi hi .. nu am treaba cu UDMR, si chiar imi place verdele (din fericire nu la imbracaminte) 😀

    Imi plac si dragonii, atat de sarita de pe fix sunt. Cred ca serpii nu ma incanta .. mi-e un pic “frica” de ei .. in rest nu prea am treaba cu nimic de sufla pe pamant.

    Florine nu stiam asta .. deci is si mai celebra decat credeam 😀

  2. In versiunea deluxe esti cam incruntata.
    Oare cum esti in versiunea light? 🙂

  3. Asa il si cheama pe personaj… am stat sa ma uit pe cartoon network ieri seara… dojo. Acum problema este ca dragonul asta e de obicei cam fricos… :))

  4. Dojo exista de jde ani pentru ca in Karate inseamna ceva. Pe asta l-am cautat acum 7 ani prima data, cand am facut dojo.ro si am devenit dojo in toate comunitatile in care prestez. Nu ma asteptam sa fie utilizat si in desene animate sau unde mai e utilizat 😀 lA astea nu ma uit 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.