Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Gata pana la anu …

Mda, am fo’ tăcută ultimele zile. Am stat pe net, dar “ascunsă”, am jucat pe comp, am trocerit cu “soarele” şi familiile noastre, am vizionat în draci “great designs” şi alte documentare de geeks. Am aflat acu’ 2 zile că mergem de Revel la Dubrovnik, să vedem staţiunea pe iarnă. Preţuri bune prin Booking.com şi gazda care ne-a servit atât de bine astă-vară.

Mâine am de umblat prin ze town, aşa că vă pup de astăzi şi vă doresc în continuare distracţie plăcută. Şi un 2009 plin numai de bucurii şi realizări pe toate planurile.

PS: ce cadouri v-a adus moşu’?

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

18 Comments

  1. Distractie placuta si drum bun !
    Vreau si eu in vacantaaaaaa……

    Gata plansul.
    LMA Dojo !

  2. He he .. La multi ani si tie!

    Si eu cred ca voi lua o mica pauza de vre-o saptamana. Pauza in care nu mai vreau sa mai aud nici de site-uri, nici de bloguri, nici de PC-uri. NU mai vreau sa mai aud de nimic ce are legatura cu tehnologia pentru ca simt ca nu mai pot. Pana si telefonul cred ca am sa-l inchid.

    Un an nou fericit si plin de impliniri tuturor!

  3. Eu sincer nu ma asteptam la asta, asa ca este o surpriza placuta si pentru mine. Am petrecut de cativa ani Revelionul in “familie”, acasa si e absolut Ok pentru o “salbatica” de genul meu. Ma bucur sa revad insa cetatea, este magnifica. Voi face jde mii de poze, ca plec cu my new aparat 😀

    Multumesc pentru urari. Sa aveti parte de liniste si intelegere in casa, ca astea sunt foarte importante. Si sanatate. Sa speram ca 2009 va fi totusi un an mai bun, ca asta speram la fiecare final de an 🙂

  4. Va pup “fetele” si va doresc si eu distractie placuta. Si sa nu va faceti “muci”, ca va doare capul dupa. Desi pana la urma .. unul e Revelul intr-un an … beti linistite si distrati-va 😉

  5. No hai sa ai distractie placuta si sa fii la fel de fresh si la anu`. Un concediu placut iti doresc.

  6. Dubrovnik iarna? Hm… suna interesant. 🙂 Musai sa faci poze cu marea aia albastra si sa ni le arati si noua. Sunt tare curioasa daca e tot asa frumoasa.

    Sa te distrezi. 🙂
    iti urez un an frumos de tot, cu multe impliniri si cu cat mai putine suparari.

  7. Mie mi-a adus Moşu deocamdată o participare la un concurs de literatură. Deşi am început să citesc blog-uri după începerea concursului, autorul mi-a acceptat lucrarea în concurs, lucru pentru care îi mulţumesc.

    Acum se decide prin vot, aşa că haideţi şi la mine pe blog să-mi daţi o părere şi eventual un vot.

    Un revelion marfă şi un 2009 mult mai ceva ca 2008 !

  8. Cam repede ai terminat cu treaba, inca de pe 28 ale decembrie 2008…

    la multi ani pentru 2009, multa sanatate si fericire!

    Sa ne relatezi cum a fost prin vacanta !

  9. Heeei, e 2009 de 5 zile!
    Cand am inceput sa vin si eu pe la tine te lasi de scris?
    Buzz 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.