Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Scrisoare deschisa catre patronii de pizzerii

Dragă domnule patron de pizzerie,

Am înţeles că angajaţi toţi retardaţii indivizii care să lucreze pe doi bani şi pe unii dintre aceşti cretini vajnici angajaţi îi trimiteţi pe teren în hârbul maşina firmei dvs. care transportă mâncarea la domiciliu. Şi că e important ca mâncarea de porci pizza realizată măiastru de bucătarii dvs. să ajungă caldă la fraierii clienţii pe care îi are pizzeria dvs.

Pot înţelege de asemenea şi graba tâmpitului şoferului care nu dă 2 bani pe maşină (doar nu e a lui), dar mi se înţepenesc sinapsele când mă trezesc cu câte un tâmpit de genul ăsta în nasul meu, peste mine, fără prioritate, fără lege, fără dumnezeu (cu ăştia se rezolvă, că am aliniat eu câţiva, laolaltă cu un pluton de morţi, răniţi şi nişte sfinţi de sămânţă).

Dacă în colecţia dvs. de dobitoci angajaţi se numără şi unul care astăzi, 22 ianuarie, ora 0 şi ceva conducea o rablă maşină gen Tico bleumarin şi îşi făcea rondul de kamikaze în zona Maria din Timişoara (ieşirea de sub viaduct), să îi transmiteţi din partea mea regretul că mă-sa nu a fost sterilizată anterior ieşirii lui pe lumea asta.

De asemenea să îi explicaţi că în România şi cam peste tot în lume (în afară de supuşii lu’ tanti Betty) lumea circulă pe banda din dreapta şi că pe aia din stânga este foarte posibil să întâlnească maşini. Şi că ieşirea dintr-o curbă pe sensul meu de mers înseamnă că ori moare din impact frontal în conserva aia de maşină, ori îl omor eu, după ce ies (sper) în viaţă din maşină şi îl lovesc cu cricul (a dracului să fiu dacă nu îl şi găsesc în 3 secunde) până îi fac creierul ăla de bibilică muci.

Colegul meu (pe care îl duceam acasă) este convins că a lunecat (la 8 grade cu plus, nu putea aluneca decât pe exteriorul perfect neted al antemenţionatului creier), eu sunt convinsă că a condus, aşa cum conduc cretinii ăştia, fără să caşte ochii, a luat curba larg şi era să ne pupăm în bot să vadă de aproape cum arată bombeul de la pantofii mei sport.

Mi-ar plăcea să cred că este un caz singular şi că este doar un angajat frecat până la epuizare de un bişniţar om de afaceri, dacă nu ar fi incidente similare cu cercopitecii angajaţii dvs. cam în fiecare zi în care ieşim în trafic.

Nu ştiu de la ce pizzeria lu’ peşte este viţelul, probabil pizza Cora sau Plus (după cum era mâzgălită “brenduită” maşina), dar este necesar să faceţi o mică şedinţă cu sclavii angajaţii de pe teren şi să le reamintiţi că o pizza nu este mai importantă decât maşinile pe care le distrug sau vieţile ce se pierd pentru că sunt nesimţiţi şi aerieni.

Dacă vă lipseşte de la apel în această dimineaţă un coteţ o maşină, înseamnă că boul a intrat în vreun parapet sau alt şofer mai ghinionist decât mine. Oricum, aşa, preventiv, încercaţi să vă educaţi angajaţii, pentru că tot firma dvs. se face de rahat şi ştiu şi cine plăteşte oalele sparte în caz că vreunul din “şumahări” o comite (şi la cum circulă mulţi, şansele sunt foarte mari).

Cu respect, un şofer norocos al dracului.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

33 Comments

  1. Bre, nu stiu cum se cheama smecheria. E strada aia de merge sub aia cu linia de tramvai .. is mai inceata la din astea 🙂

    Domnu Dojo nu stiu ce face, eu probabil ca voi face niste seturi de french kissing cu barbatul din pereche .. am inteles ca intalnirea de bloggeri e duminica, desi e al naibii de tacuta lumea.

  2. PS: logica aberatiei mele anterioare este ca is tipa si ca domnul dojo sper sa nu existe, nu de alta dar imi plac barbatii seriosi, nu aia de meserie “sotul patroanei” 🙂

    Tre’ sa ne vedem la niste intalniri din astea, nu doar sa ne comentam unul pe altul. Multumesc de vizite, nu am apucat sa iti spun inca bun venit

  3. Pai dragu’ mamii .. sa va puneti voi de acord si sa anuntati si damele mai incete de axoni, ca vin but of course. Ca am planificat sa ma fac muci cu niste ciocolata calda sau lapte (ca dupa-amiaza nu beu cappuccinno sau cola ca nu dorm noaptea) 😀

  4. Pentru ca sunt desteapta 😀

    Na, acum serios, nu e un nick chiar de demoazela 😉

  5. E universal cunoscut că atunci când conduci o mașină care nu-i a ta (a părinților, de serviciu), ți se cam rupe de gropi, reguli, etc =)

    Exemplu personal…

  6. Ce la subiect se discuta aici 🙂
    Ceva intrunire de bloggeri? Unde, cand, cine face invitatii, cine poate sa vina si cine nu?
    Si ca sa fiu ontopic, locul respectiv este intersectia dintre Splaiul N. Titulescu cu Bulevardul 16 Decembrie 😉 Iar ca idiotul a condus o masina de pizzerie, ese intamplator. Putea sa conduca masina personala. Fi sigura ca nici unde nu dai examen de condus la angajarea. (ma refer la soferii de pizza)

  7. @definitiv nu cred ca-si permitea sa intre pe contrasens cu masina personala.
    Fiind masina de serivicu poate sa faca orice ca doar plateste patronul sau si-asa nu-i a lui.
    @dojo … frumoasa peripetie … bine ca inca esti intreaga 🙂

  8. Jmekerii de jmekeri aplica in ultima vreme o regula: mersul pe mijlocul soselei. Nu conteaza ca sunt sau nu gropi pe margine, se merge calare pe benzi, ca voda prin loboda. Intalnirea cu alte masini seamana cu duelurile pistolarilor din western-urile spaghetti. Care-i mai tare, are masina mai mare sau tine mai putin la ea ramane pe drum. Celalalt cauta metode disperate (semne cu farurile, claxoane, semne disperate cu mainile, manevre sinucigase) pentru a intra cat mai putin in santuri.

    Cat priveste intamplarea ta de aseara, imi vine in minte ce-mi zicea leul meu pe cand imi preda de pe locul din dreapta lectii practice de condus : “Ai grija cu ce viteza intri in curbe, MAI ALES LA DREAPTA!”. E posibil sa fi si alunecat, ca Tico e usor si pe strada in mod sigur se facuse ceva mazga. Daca-l loveai, insa, era jale, ca aceste cutii de chibrituri pe roti si la impact usor se fac terci.

  9. Cand naiba, ca a trecut ca naluca. Abia am apucat sa nu intram in el, chiar nu mai apucam sa ii si iau numarul 😀

  10. Deci io cred ca de fat pizzeria vrea sa se reprofileze pe antrenat piloti si a facut concurs pe angajati sa vada care merita sa fie pilot. Asa ca degeaba te superi! Si te pomeni ca mai strici si o viitoare cariera stralucita a unui astfel de mic Schumacher!
    Rautate mica ce esti! 😀
    P.S. Sfat: tine cheia de roti langa frana de mana, e mai simplu asa! La cric ajungi mai greu si poa’ sa fuga idiotu’! 😉

  11. 🙁 Ce mai povesteste lumea in timp de eu sunt la serviciu…
    Dojo bine ca esti intreaga. Daca pateai ceva pe bune ca nu ma iertam niciodata pentru ca nu am avut curajul sa iti spun ce simt…
    …Ma refeream la o durere de spate! 😀
    Deci, prin urmare , in concluzie, asadar, de ce nu zice nimeni nimic de intalnirea bloggerilor? Va asundeti de mine? 😛

  12. […] îşi varsă mânia literară asupra patronilor de pizzerii şi a distribuitorilor de pizza: “Scrisoare deschisă către patronii de pizzerii”. Asta după ce acum câteva zile a luat apărarea articolelor lung, într-o manieră […]

  13. Bine ca scapasi Dojolina mama de hadicapat. Io i-as strange pe astia. Pe ei si pe imbecilii de patroni. I-as alinia. Le-as confisca permisele (la primii sa nu mai fie pericole si la cei de-al doilea sa nu se mai impauneze atata cu Mercedesu’ luat pe munca la prosti). Si i-as trimite 1 luna de zile la munca in folosul comunitatii, 12 ore pe zi, cu sacul in spate, sa curete spatii verzi, sa taie pomi, sa vopseasca banii etc etc. Am fi toti mai castigati. Mrrrrrr….

  14. Personal îi urăsc pe dobitocii ăştia care circulă ca la măsa acasă. Dacă mor ei, nu-i problemă, şi-o fac cu mâna lor şi asta-i situaţia. Dar când e posibil să iei vieţile unor oameni nevinovaţi, asta nu o s-o înţeleg niciodată.

  15. @Mircea Popescu: am inteles. Din pacate sambata nu pot sa vin. Sper sa ajung duminica.

  16. Multumesc de vizita si de comentariu. E foarte frumoasa TM, imi place sa ma plimb prin ea inca de cand am fost copil. Am neamuri acolo si am fost si de Revelion. Mi-a placut si-mi va place mereu, are un aer asa de “nu-stiu-cum”. De abia astept sa vina din nou primava sa-i mai fac o vizita.
    Aaa si ca sa fiu la subiect… Nebunii, pardon soferii nu-s numa`-n TM asa… asa-s peste tot. Saptamana trecuta era sa treaca unu peste mine, pe trecerea de pietoni. Culmea nesimtirii ca tot el a fost ala revoltat; noroc cu oamenii de pe strada ca nu m-au lasat sa-i arat cum se circula cu parbrizul spart. La nervi fac rau… 🙂

  17. Sunt vinovaţi în cazul în care umblă inconştient cu maşinile şi se fac praf, ba mai lovesc şi pe alţii. Nu?

  18. astia trebe batuti cu tesla in gura.
    de cate ori nu era sa mi`o iau si eu de la astia ca mergeau ca cercopitecii

  19. să îi transmiteţi din partea mea regretul că mă-sa nu a fost sterilizată anterior ieşirii lui pe lumea asta

    🙂 de unde le scoti ca am ras de necazul tau timp de 5 min.
    Vad un pattern aici cu masinile (ai mai postat unu cu vreau sa ma marit la 30 de ani tot cu “masini”)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.