Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

29 Comments

  1. Clawd, am facut 5 ani de Peda si modulu’ lu’ peste la Litere. Is satula de pedagojie 😀

    Bre, girls rule 😀

  2. am facut 59 de puncte, cu toate ca imi place la nebunie sa trec prin balti cu viteza 😀 (bine.. nu cand sunt oameni in jur)

  3. Hehe, 71 de puncte. Foarte interesant testul, desi am impresia ce e conceput mai degraba ca o ironie (vezi partea cu flash-uri + blana).

    ADMIN EDIT:
    Te rog sa comentezi cu link catre blogul tau. Nu cu referral si rahaturi de genul asta. Ti-am sters deja un comment si partea trista este ca nu comentezi rau. Dar asta nu este loc de promovat afiliate si nici de facut “seo spam”, aviz altor amatori. Te astept cu drag, dar fara linkuri de genul asta.

  4. @Florin: si eu am iesit pilot (61 puncte).
    Cand bagam o competitie prin oras? 🙂

  5. S@lut! Sunt Tibi si am ajuns pe blogul tau de la Perti si m-am gandit sa aflu cine esti. Mi-a placut foarte mult cum te prezinti la sectiunea “Ceine este dojo?” 😀 si am zis ca te voi citi de acum incolo regulat 😀

    Cat despre test… nu e de mine… nu conduc deloc… si nici nu prea am intentia in viitorul apropiat. 😛

    o zi frumoasa 😉

  6. @definitiv! Cum eu nu am masina, e o sa imprimut una de la serviciu pt competitie. Alegeti: Mitsubishi Pajero Sport, Mitsubishi L200, Renault Megan, Skoda Octavia 2. Motorizari de 2,5 si 1,9. 😆
    Pe care o preferi? 😛
    Ora si locatia te rog! 😀

  7. Eu am facut undeva aproape de 70 de puncte. Sa fie relevant? Ca azi dimineata am tras o frana in spatele unuia care a oprit la galben…

  8. Bre, Corsica mea ii masina desteapta, nu se pune cu toti “cocalarii” de beemuri 😀

    Acum e doar un porc, ca-i nespalata, mi-e si rusine cu ea 🙂

  9. corsica bate un citroen C4?:)
    PS: ti-am lasat o leapsa pe blog la mine:)…daca doresti sa vizitezi si sa te icupi de ea:)

  10. Azi am implinit 22 ani. De condus. Probabil spre milionul de kilometri. Banuiesc ca daca as da miine examen l-as pica. Si totusi… testul zice ca:
    Total: 62 puncte
    61-70 de puncte
    PILOT LA VOLAN

    Incredibil! Faci parte din specia rara de soferi care chiar stiu ce trebuie sa faca la volan. Nu iti asumi in general riscuri pe care nu le poti duce (tu sau masina), si desi esti preponderent precaut stii totusi cand trebuie sa apesi pe pedala de acceleratie.

    Iei deciziile rapid si bine gandit, chiar daca unele erori de judecata s-au lasat cu mici botiri ale masinii. Stii sa te strecori prin traficul urban aglomerat, fara insa a jena pe ceilalti pasageri in trafic.

    Ai respect fata de ceilalti, tot atat cat vrei ca si ei sa te respecte pe tine. Totusi, uneori iti dai drumul la adevarate torente de injuraturi si te exaspereaza nesimtitii si habarnistii din trafic.

    Tu vei ajunge de multe ori mai rapid la destinatie, desi ai un ochi atintit si asupra consumului. Iar la drum lung esti cel mai bun soferi din cati exista, pentru ca stii cum sa faci din calatorie o experienta placuta si relaxanta, fara insa ca pasagerii sa adoarma de plictiseala. Nu mergi excesiv de tare, nu ajungi intotdeauna primul la destinatie, insa iti place sa o calci in zonele unde stii ca nu iti asumi riscuri inutile facand asta.

    Atunci cand faci prostii in trafic iti dai seama imediat, si chiar daca ai o strangere de inima cand incalci legea stii ca uneori trebuie sa ‘mergi cu traficul’ si sa faci ca ceilalti. Totusi, ai vrea ca si ceilalti sa respecte legea intr-o masura mai mare, cel putin tot atat cat o respecti tu.

    Au fost situatii in care ai mers ‘ca nebunul’ dar acestea nu te definesc catusi de putin. Pentru tine sofatul este o placere, dar nu uiti latura utilitara a acestei ocupatii. Ai fi un excelent sofer de drive-teste. Nu vrei un job?

  11. Mda, deci ai tacut ca “melcu”, numa’ sa nu dai de baut. Iti dai seama ca faza asta te costa inca vreo 5 coliere de diamant si cateva haine de blana 😀

    Lasand la o parte mistourile, domnu’ aci de fata chiar stie ce face behind the wheel.

  12. Mai, dar la doua-trei zile trebuie sa aud de cate unul care-a facut cate-o nazbatie la volan prin Timisoara voastra! Astazi cica a pus unul gand rau unui copac si catorva masini parcate nevinovat si nebanuitor in fata unui bloc. In ce jungla conduci, draga Dojo???

  13. In Timisoara, in comparatie cu alte orase din Romania, nu e jungla. Ce-i drept, daca compari cu un oras dintr-o tara mai civilizata, e jungla totusi….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.