Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Fiecare sut in fund …

De ieri sunt şomeră. Redacţia noastră se închide, avem din nou parte de o despărţire. La cum merge viaţa asta, prevăd oricum în viitor şanse de a lucra împreună, măcar cu o parte dintre colegi. Mereu s-a întâmplat aşa. Vestea nu m-a surprins, deşi poate doream să vină mult mai târziu. Nu era cel mai bun moment.

Asta este …

După cum spunea o colegă, s-a cam terminat “copilăria” noastră, pentru că am avut un colectiv bun şi aproape 3 ani un şef de nota 10. Este timpul să ne găsim din nou o soluţie, un nou drum profesional, acum, pe criză, când teoretic cam toate uşile ni se închid în nas.

Avantajul este că oamenii cu care am împărţit bune şi rele sunt indivizi descurcăreţi şi cu creier. Sunt ferm convinsă că vor reuşi să se pună din nou pe picioare, deşi vestea de ieri a fost mai dureroasă decât un pumn în plexul solar. Ne-a lăsat fără aer, dar incepem să respirăm din nou …

Am dat telefoane deja, încerc să pregătesc pasul următor. Mereu am făcut asta. Timp de “bocit” este, facturile însă trebuie plătite. Să sperăm că va fi totuşi bine. Nu ştiu de ce, poate pentru că sunt o inconştientă, am numai gânduri optimiste …

O îmbrăţişare pentru colegii mei: Ani, Aurelia, Leti, Ondino, Cristi, Sergiu şi Emil. Ne vom reîntâlni, asta este clar.

Adio Guerrilla … bine te-am găsit viaţă.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

13 Comments

  1. Va multumesc frumos pentru incurajari. Sa speram ca va fi bine. Trebuie sa muncesc mai mult si pe proiectele online, sa incerc chestii noi, sa ma straduiesc. ca asta este capitalismul, ce sa ii faci 🙂

    Valy regret ca ai parte de asemenea probleme si iata inca nu sunt solutii viabile. Optimismul se duce, odata cu tecerea timpului si incercari prea multe esuate. Iti tin si eu pumnii si astept cu mare nerabdare sa imi povestesti despre un job super pe care tocmai l-ai “prins”.

    Makavelis, iar ma lauzi. Si sa vezi ce nas mare voi avea. te pup si iti multumesc.

  2. E greu. Unii isi cauta job de ceva vreme si nu gasesc :(. Sper ca tu sa ai mai mult succes si/sau noroc. Eu nu am avut, si mi se cam duce si ultima doza de optimism 🙁

  3. Intotdeauna spuneam si eu: “Un sut in fund un pas inainte”. Orice schimbare, desi uneori dureroasa, stresanta, trebuie facuta. Desigur, toti ne dorim o oarece stabilitate in viata noastra, numai ca stabilitatea asta nu tine o vesnicie. Adesea schimbam locurile de munca unul cu altul, aproape intotdeauna schimbam un loc de munca cu iesirea la pensie.
    Sper sa fie mai bine la urmatorul loc de munca. Pentru ca un lucru e cert: acum ai cu mult mai multa experienta.

  4. nu stiu cat de mult conteaza cuvintele noastre, dar vreau sa-ti urez succes in gasirea unui alt loc de munca. Oricum, noi, cititorii fideli, stim deja ca esti o tipa tare isteata, deci nu va trece mult timp pana sa ne spui ca esti din nou pe picioare.

  5. Dojo,eu vreau sa cred ca treaba asta s-a intamplat pentru ca te asteapta ceva si mai bun si mai interesant…asa ca zic ca tot raul sa fie spre bine!Tu sa fi sanatoasa!

  6. Dojolina… eu nu sunt somer dar mi-as cauta altceva. Poate ajungem sa lucram impreuna. 😀
    Imi pare rau de situatia ta! Mai ales ca e destul de greu de gasit un colectiv in care sa te simti bine…

  7. Incearca si peste granita…din germania faci 1 ora cu wizzu pan acas..ca navetistii

  8. Imi pare rau ca esti somera, dar avand in vedere ceea ce poti si cum gandesti m-as mira sa stai prea mult asa (nu ca as vrea sa te laud, dar acesta e adevarul). Si asa cum zicea cineva mai sus probabil te asteapta ceva mai bun. Multa bafta in continuare!

  9. …un pas îninte,uneori da,alteori nu.Când soră-mea vede cum mă chinui cu blogul și alte programe și minuni îmi spune:învață mă, poate te dă afară de unde lucrii,și poate îți folosește ce faci acuma.Eu sper să nu cobească…iar ce fac acuma să-mi folosească.

  10. Imi pare rau ca ai patit treaba asta…. Pierderea acelor prieteni cred ca e destul de naspa pt tine, dar tre sa treci peste asta;) Nu are sens sa te gandesti ce rau e;) Priveste partea plina a paharului si totul va fi bine! Mult succes!

  11. Trist e ca era de asteptat inchiderea statiilor locale, DAR modul in care s-a inchid totul e gretos. Si cica Guerrilla promova calitatea. Bullshit 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.