Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Pentru bloggerii pe care i-am cunoscut ..

Sunteţi nişte frustraţi, “nefe”, vaci, boi, semidocţi, sfertodocţi, idioţi, rupţi în fund, fără viaţă personală (so get a f… life), urâţi, speriaţi, prost crescuţi, cu acnee, obezi, cu idei puţine, fără cultură, fără bun simţ.

Cu singura menţiune că sunteţi nişte oameni mişto.

Că m-am bucurat să vă întâlnesc şi să “pierd” nişte ore alături de voi. Să descopăr chipul din spatele “linkului”, să râd cu voi şi să învăţ din experienţa voastră. Să aflu că sunteţi oameni ca şi mine (doh), că nu vă duceţi “crucea” aşa cum puteţi mai bine, că faceţii prostii monumentale şi luaţi decizii inspirate, aşa ca orice fiinţă “offline”. Iubiţi, vă întristaţi, râdeţi şi uneori mai şi scrieţi despre asta.

Am deja aproape 2 ani de blogging şi am cunoscut personal nişte “copii” de nota 10. Şi, chiar dacă pe blog mai par a fi “incoruptibili” şi duri, la fel ca mine de fapt, când mă apucă pandaliile, sunt oameni super relaxaţi şi simpatici. Nu poţi spune neapărat că legi cu toţii prietenii de o viaţă, dar la orice oră savurezi un suc alături de ei. Şi cei câţiva, cu care te simţi chiar şi mai bine, pot deveni mai apropiaţi decât mulţi aşa-zişi prieteni, care îţi întorc spatele imediat ce bate vânt de probleme.

Am pe listă nişte nume, ce doresc să se transforme în amintiri comune. În discuţii, vizite, comunicare. Veţi veni la “mahomed”, în Timişoara, sau ne vom întâlni la voi în oraş, în alte zone din ţară, poate peste hotare. Până atunci, rămânem la faza de comentat reciproc şi de respect unii faţă de alţii şi clar simpatie.

PS: plec peste câteva minute la film cu nişte bloggeri de la noi. Se pare că începem să ne cam frecventăm. Zău dacă îmi pare rău …

PS2: dragilor (ăia din “provincie”, faţă de capitala Timişoara, că doar noi suntem fruncea), să n-aud că a dat sfântul să veniţi pe aci fără să vă scot la un pahar de vorbă, că vă spurc de se duce vestea.

PS3: cei din TM, care încă staţi pe acasă, veniţi la “mitinguri” că ne e drag să cunoaştem oameni noi. Următoarea cică se face la Şag.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

25 Comments

  1. Bah Dojo draghe,initial am vrut sa scriu ceva foooarte urat,in care sa te intreb cu ce am gresit?!dar am avut curajul sa merg cu citeala mai departe si m-am linistit…hehehehehe….ce-as mai veni si io la intalneala,insa Versolica mea e in service,abia azi ,in sfarsit,dupa lupte seculare,s-a dat comanda de piese pentru ea….asa ca ….poate mai la toamna….si mai catre oras???!!!Ce spuneti?

  2. aoleu ce m-ai speriat cu prima fraza !!! Se pare ca in TM e un “cuib” de bloggeri foarte bine dezvoltat 😀 , io am tot cautat ceva asemanator pe aici, loco, si n-am gasitara

  3. Uitesem sa scriu ca m-am linitit ca in postarea ta era vorba despre persoanele cunoscute de tine…:-D

  4. Oricand e bine .. ne-om intalni pana la urma. Mai sunt si “copii” de prin alte locatii cu care as sta la o vorba. 🙂

  5. cum fu filmul? ca abia astept sa-l vaz si eu maine… erm, azi, cum ar veni dupa ceas

  6. dece: Mai cade gazdoiul. Incep sa ma satur. Filmul a fo’ misto .. si trupa de nebuni la fel 😀

    robintel: las’ ca vii tu si nu scapi 🙂

  7. Dupa aseara, sintagma ‘chipul din spatele linkului’ a capatat o valenta aparte atunci cand vine de la tine.

    Din pacate nu am putut fi speriat de primul paragraf 🙂

  8. ‘Neatza, Dojo!

    Numa’ ce-am pus piciorul in curtea ta de joaca si, cum nu-mi place sa umblu neinvitata prin casa omului, am zis sa ma opresc putin sa te salut.

    Multumesc pentru faptul ca m-am regasit in lista de bloguri pe care le citesti, am fost surprinsa – pentru ca eu nu ajunsesem niciodata pe la tine. Insa avem cunostinte comune, se pare. Eu sufar tare dupa Timisoara si oamenii ei, de care ma despart vrem 300 km in prezent…. insa virtual sunt zilnic prezenta in acest cerc.

    Blogerii timisoareni sunt oameni faini, ii cunosc personal pe cativa dintre ei si imi lipseste ca eu nu sunt acolo, sa socializez cu voi ceilalti… Insa sper ca intr-o buna zi sa pot veni inapoi… si voi sa fiti inca around, la fel de activi si pusi pe intalniri. 😉

    Cam atat momentan… Ma duc sa (te) vizitez in continuare… 😉

    p.s. Esti, cumva, “THE Ramona”, ex-dj la Radio Analog?

  9. Trebuie sa recunosc, mi-a stat un pic mancarea in gat la primul paragraf. 😀
    Bloggerii in marea lor majoritate sunt oameni faini in offline.
    Daca blogmeet-ul e la Sag, eu cum ajung acolo? 🙁

  10. Carlitos, asa, mama, baga tare cu laudele, sa vezi cat creste nasul meu ala rosu 😀

    Da, is “the one”, din pacate si ex-Guerrilla printre altele. Sa vedem pe unde oi mai presta oral in viitor (nu va ganditi la tampenii, bre). Ai fo’ recomandata de copiii astia minunati si am pus ze link pentru ca merita, but of course. Cand vei avea timp si drum pe la TM, stii cum dai de noi. Mi-ar placea sa stam la un pahar de vorba.

    Florine, cum “cum ajung”? Avem dojomobilul la dispozitie, cu revizia a dintai proaspat facuta. Vom vedea cum face echipele, ca nu toti bloggerii au carute, dar, pentru un pret bun, rezolvam si asta 😀

  11. Pai sa stii ca n-o sa vezi asta prea des… da’ trebuia sa fac o prima impresie buna! 😀

    Eu la Guerilla, printre altele, nu te-am ascultat, recunosc. Prefer sa-mi ascult propria muzica, de altfel. Dar la Analog eram obligata sa stau cu urechile la radio zi de zi, pentru ca taica-meu facea legea muzicii la noi acasa. Cred ca-ti amintesti de Ilie Banu si listele lui… 😀 Ca nah, Timisoara e o lume mica after all.

  12. Ohoho .. cum sa nu imi amintesc 😉

    Pe cultura lor muzicala mi-am construit eu “by requestul” si inca mai am listele in cauza, plus CD-urile cu propuneri. Ce vremuri frumoase …

    Pupaturi “impricinatilor”.. Chiar e o lume mica.

  13. Dar un intalniri cu cititorii de bloguri pe cand?

    Ca tare m-as baga si eu la intalniri din astea de gradul 3.5 dar cum nu am blog…

  14. 🙂 Taica-meu si prietenul lui, Luci, o sa ramana mereu doi nostalgici ai acelor vremuri. Pe care, vorba lui, “nu le mai intoarce nimeni”. 🙂

    Una peste alta, chiar ma bucur ca am dat de blogul tau… Un motiv in plus sa ma mandresc cu oamenii de acasa.

  15. Promit ca o sa ajung si eu odata la un blogmeet in Timisoara. Cu doar doua conditii: sa stiu de el mai din timp si sa nu se intersecteze cu alte evenimente blogosferice. Altfel spus, sa nu am alta cheltuiala majora in perioada aia. :))

  16. Pai in general se intampla in ULTIMUL WEEKEND din luna in curs. Luna asta s-a mutat pe sambata (de obicei era duminica), pentru ca va fi de dimineata la Sag, o localitate la cativa km de Timisoara, unde se poate sta la plaja 😀

  17. Multa lumea va fi alaturi de tine pentru ca ai dreptate. Dar nu mi-a placut un singur amanunt si te rog nu te supara ca iti spun dar expresia:

    “ăia din “provincie”, faţă de capitala Timişoara, că doar noi suntem fruncea”

    e cam hazardata…pana una alta capitala e la Bucuresti si nu poti spune ca unii sau altii sunt spuma blogosferei.

    Numai respect…

  18. Lucas, e la misto. Stiu unde este capitala si sincer sunt destule motive pentru ca noi, banatenii, sa strambam din nas, cand vine vorba de ea. Faza cu “fruncea” se bazeaza pe o vorba “locala”, “tot Banatu-i fruncea” si n-are nicio legatura cu spuma blogosferei. Stiu care sunt bloggerii “a-list”, pe unii ii cunosc deja personal, absolut tot respectul pentru ei. Comentariul era deci o gluma 😀

    Bine ai venit pe blog. Sper sa te mai vad prin zona 😉

  19. Dojo, nu cred că întâlnirile din online în real life se termină cu acele “mici prieteniii” de care vorbeai. nu toate. dar şi cele care se trec testul zic eu ca nu ai de ce să îţi pară rău.
    am prieteni cunoscuţi în online, am prietenă cunoscută în online dar şi dezamăgiri, persoane cu care credeam că mă voi înţelege bine şi aş reuşi să leg o prietenie au lăsat un gust amar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.