Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Web hosting – UPC/Astral

Întreb şi eu .. există vreun serviciu de web hosting MAI PROST decât ăsta?

Un client o ţine ca gaia maţu că nu vrea să plece de pe fostul Astral, actualmente UPC. Deşi nu am cpanel, phpmyadmin-ul este aiuristic şi la webmail e cântarea României. Colac peste pupăză, se virusează serverele în disperare.

Eu doream să îi troznesc la gioale pe ăia de la Quality Host Online sau Resellerzoom pentru câte o cădere de nişte minute, pentru că nici aşa nu e OK. Situl omului se afişează o dată la 10-12 încercări (dau acum refresh pentru nişte modificări) şi le număr. Cam la a zecea încercare văd pagina.

No, mă duc în mină din nou .. că tre’ să-i termin nuş’ ce update. Prevăd vreo 10000 de afişări 😀

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

5 Comments

  1. :)) Nici nu ştiam că UPC oferă webhosting. :)) Oricum, nu pot să înţeleg încăpăţânarea prostă şi lipsită de sens a unora. Personal, prefer să n-am de-a face cu asemenea elemente…

  2. Ofera de acum 100 de ani. Pe cand “imprumutau” si domeniu .ro, in stilul myx. Numai ca sunt foarte incapatanati, cand e vorba sa te lase sa il cumperi (inca nu am reusit sa comunicam decent cu careva, care sa inteleaga ce trebuie facut alaturi de aia de la RNC).

    Problema in momentul asta este ca el cliento nu doreste sa plece de la ei si simt nevoia sa sparg ceva prin casa. Deci e chiar nasol. Ufff.

    Sa nu mai vorbim de fruntea lata care a codat situl in ultimul hal, de abia reusesc sa invart ceva pe acolo. Programatorul lu’ peste.

  3. Eu impreuna cu mai multi prieteni folosim de multa vreme hostdomain.ro si suntem foarte multumiti. Il recomand oricui. Eu insumi am ajuns la ei printr-o recomandare.

  4. in general evit servicile de hosting de la firme precum upc, romtelecom sau rds. Or fi ei pun pe telecomunicatii dar cand vine vorba de hosting nu au o treaba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.