Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Romanisme

  • Ieri. Am de făcut un drum spre o clientă pentru a lua nişte materiale pentru o brăţară. Ies de sub viaductul de lângă Gară. În faţă o trecere de pietoni. Pe care sunt 2 bărbaţi. Au tot dreptul să treacă pe acolo, normal. Încetinesc mult, pentru a le da ocazia să ajungă în siguranţă. În spatele meu taximetristul loganist (bonus), cu număr de Arad (e nuş’ ce firma lu’ peşte şi cred că a adunat cei mai idioţi şoferi, după cum se comportă în trafic), claxonează isteric. Vede pietonii şi ştie că nu se face să îi arunc peste maşină. Dar claxonează pentru că atât ştie.
  • Tot ieri. Vin de la clienta în cauză pe un drum în reparaţii. Atât de prost făcut încât ai o bandă jumate din 2, restul sunt nişte cratere ciudate. Normal că, după ce se pune şi restul de asfalt corect, va fi o bucurie, aşa cum e pe sensul opus. Momentan însă circuli cu atenţie, că altfel ai încurcat-o. Exact unde drumul este oricum îngustat de mergi la milimetru, sunt maşini oprite pe prima bandă. Că nu poate omul lăsa trocariciul la 10 metri mai încolo, unde ar fi 2 benzi pline de spaţiu. Atenţie mărită, o înjurătură şi trecem cu bine.
  • Azi. UPC. Intru la unul din sediile de cartier. 5  oameni stau aliniaţi corect la coadă. Ştiu că sunt 2 casierii care fac acelaşi lucru. Mă gândesc că poate una e închisă. Nu, tânăra stă acolo, amuzată de cum s-a format frumos coada la colega, în timp ce nimeni nu o “deranjează” pe ea. Cum intru mai bine în încăpere, apuc să văd că totuşi cele 2 casierii sunt funcţionale. Mă aşez la ghişeul liber, spun adresa, plătesc şi plec. 30 de secunde. La casieria din stânga coada e tot frumoasă. Încă nu s-au dumirit că este totuşi încă un ghişeu liber. Sau poate le place să facă trenuleţul.

Atât momentan … la voi ce s-a mai întâmplat “interesant” zilele astea?

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

9 Comments

  1. La mine nu s-au intamplat prea multe ce ar putea intra in categoria romanisme, decat faptul ca cei 2 colegi romani ce stau langa mine toata ziua sunt cu ochii la mine in monitor, sa vada ce scriu, cui scriu, etc….

    Insa interesant e faptul ca desi astazi e ultima zi de munca dinaintea concediului, am de lucru cat pentru 2. Sau 3.

  2. O DA. Taximetrişti. Imaginează-ţi ce părere am eu despre ei. Eu fiind şofer şi fiind nevoit ca măcar 8 ore pe zi “să socializez” cu ei în trafic… Ăia de Arad sunt worst

  3. – Curatenie la modul serios (in genul inclusiv frecat fiecare milimetru intre elementii de la calorifer, fiecare milimetru de pe multele caburi de prin casafiecare milimetru de pe tevile de sub chiuveta si lista locurilor greu accesibile poate continua) – poate termin pana lunea viitoare.
    – Web programming in continuare.
    – Aruncat cate un ochi pe net.
    – Ascultat muzica in timp ce fac toate astea.
    – Dormit in medie 3 ore din 24.
    – Sunt antisociala si e bine ca asa imi incarc bateriile. N-am mai iesit din casa de vineri (in fine, doar in papuci 3 etaje in sus si 3 etaje in jos pana la seful de scara si pana la administrator sa ma plang ca am observat plafonul ud de 3 ori in ultimele 2 saptamani de cand l-am reparat… de 2 ani ma tot trezesc inundata regulat 🙁 ).

  4. Eu am facut decat chestii simple care le face tot romanu’… :))

    In alta ordine de idei, da, domne, vin in Timisoara voastra in weekend, am mai dat de veste pe ici, pe colo, dar nu stiu exact ce program voi avea dat fiind ca nu va cunosc urbea. Insa ma bazez pe voi, localnicii! 🙂
    Mi’ar face placere maxima sa ne vedem cat zabovesc pe la voi 🙂

  5. “Eu nu am facut decat chestii simple …” – nu ma fa sa te iau si pe tine cu decatul ala 😀

    Daca ai neste minutele libere, poti da un telefon .. 0744 617176 … dau eu sucul, ca mi-s gazda 😉

  6. Faza de la UPC seamana cu o reclama mai veche la un sampon. Oricum, e tare rau de tot :D.

  7. hello, un comment offtopic: stiu ca te plangeai mai demult de comentariile ftw.ro, si acum nu mai gasesc articolul respectiv…am vazut intre timp aici ca te-au citit si te-au ascultat 🙂 probabil ca ai observat si tu, dar na…ma bag si eu in seama 🙂

  8. Cred ca te referi la Taxi Verbita din Arad… Si da, chiar a adunat 70-80% din cei mai prosti soferi ai orasului. Sunt si multi din alte orase (sau Rep Moldova) care nici macar strazile nu le cunosc… Sunt insa si soferi buni la ei. Buni, dar pe cale de disparitie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.