Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Mi-s faimoasa

Am dat interviu pentru HotCity. Nadia a reuşit să reducă cele 9 pagini de word pe care m-am întins eu, la ceva mult mai user-friendly. Îi mulţumesc 🙂

Acum aştept cadouri şi flori, în încercarea voastră disperată, de muritori de rând, să intraţi în graţiile mele, vedetă de necontestat a blogosferei din întreaga lume şi oraşul Timişoara. I-am refuzat deja pe fraierii ăia cu Pulitzer-ul lor, că m-au deranjat la ora 7 dimineaţa. Aştept acum un Nobel, că e mai de nasul meu.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

11 Comments

  1. Bau, am reusit sa las domeniul sa expire si eram plecata in tarile calde. Mi-o on acum, asa ca e de bine.

    Boghi, astept si eu banii aia 😀

    Darael .. superba de-a dreptul 😀

  2. Ramona mama ce sa zic ? Brava sa iti fie ! Am citit postu’ lu’ matale intr-o fereastra de 1 minut la work, am compilat ce am compilat si ma decisei sa iti raspunz acilea. Io zic sa faci accesu’ la bloaga matale cu user si pwd, cu taxa anuala – ca la domeniile premium. Eventual pui si un program de afiliati.
    La un asa talent ca al matale e si pacat 🙂 …. eeee ?? buna idee !?!?

  3. FEcilitari si de la noi mai draga vedeta CELEBRA! Pentru postul de baiat de casa la castelul domniei vostre mai e loc? Unde sa depun si io un CV? :)))))))))))))

  4. Am facut “cunostinta” cu tine prin intermediul HotCity, mi-a placut ce-am citit, asa ca am venit si in vizita. Imi place ce scrii, cum scrii, si mai ales cat de modesta esti 😉 Spor la scris articole de calitate in continuare 🙂

  5. Felicitari pentru interviu… nobelul de anul asta l-ai ratat insa, poate la anu. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.