Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Greu cu reclamele …

Foreign languages se pare că îs încă o barieră pentru unii. Şi să găseşti un bou fluent în engleză de să-ţi corecteze exprimarea de baltă e greu.

Acu’ io ca “potenţiabil” ce să cred din reclama asta? Că mai bine mă abţin de la “multi-lingual chat” să nu ajung să îl înjur de mamă pe vreun străin?

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

12 Comments

  1. 🙂
    reclama aia cu familia mutata in stat care nu stie o boaba de engleza si canta fericita “I wanna fuck you in the ass” o sti? (e pe youtube)
    Presupun ca la acelasi lucru se refera 😀

  2. Asta-mi aduce aminte de filmele sf gen startrek, stargate, etc in care toate natiile de extraterestri se inteleg intre ei de minune de parca engleza ar fi o limba universala. Explicatia lor vine in ambele filme: Translator Universal 😉 pe care fiecare cetatean al universului se presupune ca’l are implantat la nastere , hihi.

    Asa ca nu ti-ar fi pe plac o conversatie cu Abu-Amal-Selm-Amil-Kadir-mmasi fara sa te intrebi daca te injura sau te pune in pomelnice 🙂 hihi ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.