Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Ce filme să recenzez?

Când o femeie e plictisită de moarte, se pune să raşcheteze forumuri şi să instaleze “bloage”. Am avut un movie forum pe bază de SMF (Simple Machines Forum, deşi neaoşul să mă f… se potriveşte al naibii experienţei nasoale cu rahatul ăsta), care de nişte luni tot dădea nuş’ ce durerea ei de eroare. Normal, fără să se atingă NIMENI de el.

Aşa că, decât să îmi rup cocoaşa să în migrez pe MyBB, am decis să-l omor cu mâna mea. Am pus un WordPress, bibilit un pic o temuliţă ceva aşa el rapido (mai e de muncă, dar e relativ prezentabil) şi amu caut să fac niscaiva content.

Nu vă hliziţi că am scris despre The Bodyguard, dar mi-s în pană de idei şi am revăzut caphodhopera acu nişte zile. Dacă aveţi niscaiva filme care v-au stat pe creier, daţi listuţă că poate mi le amintesc. Dacă nu, avem de unde să le luăm şi timp de vizionare ca să zic aşa.

PS: designmylaptop.ro – daca aveti chef să rupeţi gura târgului, io zic să aveţi şi bunul simţ să nu spamaţi bloagele. Sau, dacă e concurs şi se pun idioţii să spameze în numele vostru, să le trozniţi una peste scăfârlie din timp, că e păcat de “brend”

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

6 Comments

  1. Pe TCM il vazui si eu 🙂

    Danke de urari si vezi sa nu te faci muci pe la austrieci. De fapt, fa-te, ca de aia e Revel.

    PUP!

  2. The Bodyguard n-a fost pe TCM acu cateva zile? ca am dat si eu de el. si asa mi-au curs balele la vederea lui Kevin Costner in floarea varstei lui. ;))

    In alta ordine de idei, iti multumesc pentru urare si ca sa nu ma lungesc, zic pe scurt: “right back at ya”, da’ io nu pot vorbi pe scurt, asa ca iti doresc ca 2010 sa fie cel mai splendid an de pana acum din viata ta, cand orice dorinta mareata si importanta ai avea sa se indeplineasca atunci cand pocnesti din degete. 🙂 Te pup si petrecere frumoasa de Revelion. 😉

  3. Scrie despre Inglorious Bastards,Love Happens,Marley and Me, 2012, Night at Musseum 2, Transformers, acum depinde ce filme preferi: razboi, romante , sirop de coacaze, musicall…
    Cere si ti se va da 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.