Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

La ce e bun istoricul de plati …

Sunt genul de om care urăşte chestiile financiare, conturi, bilanţ, chestii din astea “tehnice”. De câteva luni însă, de când sunt mare om de afaceri (a se citi crăp de foame, dacă nu casc ochii), am început să acord niţică atenţie şi amănuntelor ăstora ne-artistice.

Cum mi-am reinstalat AceMoney-ul (recomand ca soft de ţinut “bugetul”), am trecut din nou pe “hârtie” ce s-a mişcat financiar luna asta pentru mine. Şi ajung în Paypal cu 2 intenţii: 1. să updatez datele din soft şi 2. să trag nişte bani în bancă.

Şi văd că am făcut azi o plată automată către ResellerZoom, de pe severul cărora tot dau să plec de nişte luni. Cam de fiecare dată când crapă nuş’ ce RAID şi ştiu că 2 zile îs moarte siturile de acolo. Bun, numele mi-e însă prea proaspăt în creieri. Arunc un ochi către istoricul de plăţi pe ianuarie (noroc că nu-s multe, deci stăm tot pe prima pagină). Mda, am plătit şi pe 1 ianuarie. Pe decembrie am dat banii pe 1 (de obicei atunci mă facturează), pe 2 şi pe 24. Ete, drace, cum plătii 3 luni de hosting amboulea.

Am trimis un ticket support cu gânduri de bine pentru toată familia şi trecem la mutat coviltirul. Când o apărea articolul ăsta, e clar că s-a propagat domeniul şi suntem în sfârşti la HostGator. Aştept acum banii înapoi, că mă doare sub coadă de scuzele lor.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

6 Comments

  1. Updates: 1. resellerzoom au trimis toti banii inapoi, dupa ce mi-au spus ca nu platesc urmatoarele 3 luni (au pus banii acolo) si le-am explicat ca in max. 7 zile inchid contul de tot.

    Update 2: Cei de la Godaddy au avut nevoie de 5 ore sa modifice name-serverele. Ador bunul lor simt. Si uite asa ajungem sa mutam totul pe namecheap cat de curand 😀

  2. Eu iubesc Bluehost-ul. 2 ani de utilizare, 5 site-uri gazduite si inca nu am avut probleme astfel incat sa apelez la relatiile cu clientii. Nu ma cunosc, nu ii cunosc, asta e calitatea pe care o apreciez cel mai mult la un hosting :D. Pentru ce ofera, mi se pare ok sa dau in jur de 80 de euro pe an

  3. Istoricul de plăți mă ajută și pe mine. Cel de pe Internet banking. Nu sunt om de afaceri, în schimb sunt relativ împrăștiat și mintea îmi fuge la mai multe chestii, air cele importante (pt alții), cum ar fi banii, rămân uneori pe locul 2. Și aici intervin micile ajutoare…

  4. @dojo: Si eu am inceput sa folosesc AceMoney de ceva timp. Imi place foarte mult softul.

    Am avut si eu reseller de la HostGator timp de doua luni, Reseller Aluminiu, dar am renuntat fiindca trebuia sa platesc 25$ lunar degeaba. Mai ales ca, gazduiam decat trei site-uri si nu avea rost. Acuma, am achizitionat cel mai ieftin pachet de web hosting de la CH-Center pe un timp de trei luni. Am dat sase euro.

    PS: acuma ai reseller de la HostGator so MxHost?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.