Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

10 ani de Continental Automotive Timisoara

Vineri, pe poarta fabricii Continental Automotive Timişoara a ieşit piesa produsă având numărul un milion, este vorba de un dispozitiv electornic pentru tabloul de bord al autovehiculului, am aflat de la Andreas Brand, vicepreşedintele unităţii comerciale Sisteme Avansate de Siguranţă Asistată în cadrul companiei germane. În prezent, grupul a investit peste 400 de milioane de euro în România, angajând peste 8000 de oameni, dintre care 5.100 în unităţile din Timişoara. „Chiar dacă e criză, noi am reuşit să angajăm noi oameni, aceasta arată angajamentul nostru pe termen lung în România. (sursa: Tion)

Ăia peste 5000 de oameni sărbătoresc aniversarea companiei ce le dă salariu, alţii înjură de câte ori mai vine un “damf” dinspre fabrica plasată strategic ÎN ORAŞ. Şi, când lucuitorii de prin zonă se plâng de poluare, edilii se fac că plouă, că doar nu te iei de Conti, ce dă de lucru atâtor oameni …

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

3 Comments

  1. Continental Automotive e una, Continental Anvelope e altceva.
    10 ani se sarbatoresc de cand a venit in Timisoara partea de Automotive, pe vremea cand se numea Siemens VDO. Singurul lucru pe care il produc cei de la Automotive sunt parca niste sisteme de Airbag sau ceva de genul, afara pe Buziasului, in locatia cea noua construita de ei.

  2. Mai conteaza daca mori mai devreme cu 10/20 de ani? Banu’ e pe primul plan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.