Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Ce mi-e 54, ce mi-e 57 …

Ieri seară planificam plimbarea din care tocmai m-am întors. Ţinând cont că nu mi se arăta să stau iar în metrou o oră, până în sudul Manhattan-ului, am decis să fiu sprinţară şi să fac trotuarul pe lângă Central Park. Mai ales că doresc să ajung şi lângă London (un restaurant de fiţe al lui Gordon Ramsey). Dacă tot am “halit” toate şourile lui (Hell’s Kitchen, Ramsey Kitchen Nightmares şi The F Word), plus că prin serialele în cauză am prins un dram de interes de bucătărit, e un reper interesant. Cum un “ceai” la ăsta costă 50-60 de dolari, e clar că oi face poze din afară, dar tot e ceva.

Aşa că am purces să iau metroul şi să bat nişte drum până la mirobolanta locaţie, undeva pe 57th Street, între 6th Avenue şi 7th Avenue. Adică într-o zonă pe care am bătut-o deja cu picioarele, dar  nu port ochelari de frumuseţe.

Bun. Şi inteligenţa mea spontană îmi dictează să nu cobor chiar pe Lexington (la 2 blocuri), ci să merg mai jos, la Rockefeller Center. Că tot ne-a plăcut zona şi mai fac tradiţionala plimbare de 3 ore măcar pe jos. Am ieşit la suprafaţă şi am dat cu botul de Radio Music City Hall. Pentru un consumator de muzici, ăsta e un “lendmarc” important, aşa că l-am tras în poză.

Decoraţiunea aia rotundă de pe clădire mi-a amintit de stilul celor de pe Rockefeller Center. Şi nu îmi aminteam prost, pentru că face parte din “complexul” în cauză. Normal, am mai petrecut nişte minute căscând ochii pe acolo şi ocolind o demoazelă ce presta ceva “şuting”.

Mai plasăm o poză cu Rockefeller Center şi catraliardele de steaguri pe care americanii le-ar pune şi în budă, dacă ar putea. Restul de poze le găsiţi pe bestworldimages.com

Cum destinaţia era 57th Street, am luat-o în sus spre Central Park pe 6th Avenue, tot consultând harta pe care notasem unde este London. Şi am ajuns în zonă. Am pozat Plaza Hotel, am văzut şi celebrul Apple Store de acolo, dar London din părţi.

Între 5th Avenue şi 7th am bătut cu picioruţele 58th Street, 57 şi 56. Nimic. Am apucat să completez colecţia de poze cu Carnegie Hall, încă nişte chestii “tabu” pentru noi, ăştia rupţi în fund, de pe 5th Avenue, chiar am urcat într-o grădină exterioară în Trump Tower (ăla de pe 5th Ave, că are mai multe coşmelii).

M-am pozat la coborâre în Trump Tower, stând departe de barul cu acelaşi nume. Aveam 15 dolari în buzunar, nuş’ de ce am impresia că nu ajungeau nici pentru apă de la budă. Nu ştiu cine e încruntatul ăla, s-a nimerit şi el pe scară.

Şi am umblat ca bezmetica pe drumuri vreo 3 ore bune căutând sufletul lui de restaurant. Am revenit acasă şi m-am uitat pe net. E pe 54th, nu pe 57th. Mda, uneori mă mir că nu-mi plouă-n gât. Măcar am mai vizionat una-alta pe drumuri şi am respirat acelaşi aer cu din ăia de şi intră la Dior sau Prada.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

4 Comments

  1. Dracu stie … erau vreo 2 mahuli cu nus’ ce aparate foto si aia se tot plimba ca la feshan show. Cladirea in cauza nu-i chiar naspa, doar ca era in colt. In zona “buna” is niste geamuri fumurii uriase si nus’ ce magazin din ala de fitze.

  2. Na bun, acuma stiu. Cand am chef de ras, musai sa citesc la tine prima, ca tare ma distreaza stilul tau.
    iar despre poze si locuri… ce sa zic… salivez. :-s

  3. Na lasa ca nu conteaza macar ai vazut mai multe chestii pe care ni le-ai impartasit.
    Faine pozele.
    Sa mai faci 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.