Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Bagaje mici si mari

Momentan adun şi ordonez poze de pe coclaurile obameze vizitate recent, aşa că mi-s mai tăcută. Plus că vreo 2-3 zile nu m-am atins de net aproape deloc, că am avut goşti (de fapt prietenii noştri au avut) şi ne-am ocupat de ruptul pingelelor prin Manhattan. Iar ieri am fo’ la “beach”, să ne scăldăm fundurile în Atlantic şi să ne luptăm cu nişte valuri ţepene (soarele a pierdut meciul, că l-a troznit un val mai ceva decat un mawashi geri de la mine şi se simte ca un individ proaspăt înjunghiat).

Aşa că leapşa de la Tomatina pică bine. Mai am una de la Dani (de nişte zile bune), voi răspunde şi la ea.

Tomata cu scufiţă roşie doreşte să afle ce bagaje iau eu pentru o călătorie de 2 zile. Pentru că ultima călătorie a fost asta de acum, de 6 luni, vă zic ce am luat acum, că am plecat cu bagaje puţine, de parcă am fi ieşit din ţară doar un weekend. Cam tot astea le-aş lua şi pentru un trip mai scurt:

Chestiile legale: adică daravelele necesare pentru identificare – carte de identitate, paşaport (dacă sunt state non-UE), actele maşinii, carnet de conducere (chiar şi când plec fără trocarici).

Chestii financiare: bani în valuta necesară, un card USD cu nişte bani pe el. Nu ştii niciodată.

IT şi altele: telefon (acum nu l-am luat că nu era necesar), ăla-micu (notebook mic, cu tot ce trebuie pe el), mp3 player, aparat foto, camcorder (de acum avem şi din ăla), 2 tipuri de cabluri USB, încărcătoare, acumulatori, carduri de memorie. Soarele ia navy-systemul, să nu rămânem pe coclauri.

Divertisment: carte de citit, revistă de rebus (Flacăra, că mi-s fan), revistă de Sudoku.

Ţoale: “nemenţionabili” şi alte daravele de damă, şosete, 2 perechi de jeans, nădragi de trening, pantaloni scurţi (dacă nu e iarnă, of course), tricori, hanorac. Dacă e pe friguri, luăm şi ţoale de iarnă.

Încălţări: sandale şi pantofi sport (dacă e vară) – prefer să fac plimbările de multi km în “adidaşi”, ghete de iarnă (pentru ălalalt sezon). Şlapi de casă. Dacă mergem la mare, luăm şi pantofii de “scuba”, că la croaţi e cu stânci.

Igienă: chestii de dame, parfum, duş-gel, şampon, prosop (doar dacă ştim că nu avem la destinaţie –  în general pe unde ne-am fâţâit am avut ce trebuie), pastă-periuţă de dinţi, costum de baie (dacă se lasă cu scaldă) şi “sunblock”.

Medicamente: uneori luăm, nu tot timpul. Teoretic ar trebui să fie un anti-biotic şi ze pill (am avut neşte aventuri mişto pe aici pentru că nu ni le-am cărat din ţară), ceva pentru diaree (nu ştii când te pocneşte), aspirină.

Am ajuns aici fiecare cu câte un troller mijlociu şi un rucsac pe post de bagaj de mână. Este adevărat că aveam chiar necesarul pentru 2-3 zile, aşa că ne-am dus rapid la cumpărături. 🙂

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

7 Comments

  1. 🙂 mama, cata eficienta, noi caram o gramada de tampenii, culmea, nu pentru mine, mai mult pentru omu’ meu, e mai cochet decat mine.

    offtopic: postarea din 30 oct in care anuntai niste pachete (domeniu + host) ma ducea catre site-ul dojodesign.ro. Mai functioneaza sau nu? Incerc de 2 zile si nu vrea, desi il rog frumos de tot 🙂 De fapt, intrebare e daca se mai pot achizitiona pachete de la tine sau nu? Evident, nu preturile din oferta aceea ma interesau, ci adresa de net, pe care nu o retinusem.

    • dojo-design.com

      Incearca asta. Ca am neste probleme cu Vodafone si cred ca imi bag picioarele in domeniul respectiv 🙂

  2. Da, nici eu nu am auzit pana acum de asa ceva:P
    Cam atat luam si noi cand plecam, mai ales la capitolul tehnic la care mai adaugam acumulatoare si incacator pentru aparate.

  3. :)))) erau inexprimabili mah :))))) inexprimabili cu siret :))))
    nu mai stiu in care povestire a lui tudor musatescu, parca :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.