Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

10 lucruri care imi plac

10 lucruri venite dintr-o leapşă. Ăl de mă ia de gât să spun tot, e Andreiul cel în Timişoara venitoriu, dar tot când nu e mâţa acasă. Las’ că rezolvăm şi problema asta, momentan ne trocerim prin lepşe.

  1. îmi place să mă preumblu pe unde se poate – să văd locuri noi sau doar să petrec ceva timp în unele de care m-am îndrăgostit deja. Să încerc să înţeleg cum este viaţa oamenilor acolo şi chestii am putea învăţa de la ei.
  2. îmi place să fac poze – nu le spun fotografii, că mai am mult de lucru. Am deja câteva luni de când mă ocup ceva mai serios de asta, după ce “soarele” m-a cadorisit cu un aparat decent.
  3. îmi place să mă amuz de tot felul de prostii sau să stau la poveşti cu “el” – împărtăşim acelaşi simţ al umorului, care-i scoate pe unii din papuci, şi avem fiecare stilul personal de a vedea lumea. Şi plăcerea de a ne povesti toate minunile posibile.
  4. îmi plac animalele – în special câinii. M-am lipit imediat de orice potaie din jur, am 2 băieţi acasă de care mi-e dor de mor.
  5. îmi plac laptele si ciocolata – nu împreună, but of course. Nu trece ziua să nu beau o cană cu mirificul lichid alb. De ciocolată “m-am lăsat”, dar, dacă prind una bună, nu scapă.
  6. îmi place muzica “bună” şi îmi place s-o “demontez”. Să aud separat instrumentele, să urmăresc o anumită parte de linie melodică, versurile etc. Admir creaţiile “cu cap” şi artiştii talentaţi. Plus vocaliştii cu “ţeavă” şi fără veleităţi de playback.
  7. îmi place internetul şi cred că e cea mai deşteaptă invenţie din ultimele decenii. Mi-a deschis enorm de multe posibilităţi, pot afla tot felul de informatii, pot comunica.
  8. îmi place munca mea. Nu am crezut că voi ajunge să “trudesc” pe net, dar pe zi ce trece mă îndrăgostesc tot mai mult de asta.
  9. îmi place să îmi conduc maşina şi mi-e dor de ea. Nu sunt un şofer excepţional, dar sunt unul cuminte şi disciplinat. Şi am mereu timp, aşa că fac ceva mai puţine crize de nervi decât alţii.
  10. îmi place să întâlnesc oameni şi să povestesc cu ei. Am dat de oameni interesanţi, chiar dacă în mod normal sunt ocoliţi de alţii. Am ascultat poveşti de viaţă fascinante.

Ar mai fi probabil şi mai multe pe lista asta, dar, dacă e de 10, păi la 10 ne oprim. Şi, că tot e vorba de leapşă, să punem lumea la muncă: iubi, Blo şi Raluxa.

PS: dacă au şi restul de cititori idei despre cele 10 lucruri mult-iubite, vă rog, serviţi-vă.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

14 Comments

  1. 6 e si la mine. Si concertele si videoclipurile.
    Si 4. Doar ca ar fi fost in special alea de plus la mine si cum leapsa mi-a venit expres ca lucruri care imi plac in afara de inghetata cioco & animale de plus… 😆 Altfel, atunci cand vad exemplare frumoase mai opresc oamenii pe strada si ii intreb daca se poate sa le fac poze la caini 🙂 Cand eram mica imi doream sa am un leu. Nu bancnota, animalu’. Apoi am inceput sa visez la tigri. Acum il am pe ala mare de plus. De obicei sta pe birou pentru ca… drace, n-am unde altundeva sa-l tin. Uneori ma urc pe birou langa el si il iau in brate, il scarpin sub mandibula, ma frec de el… I’m not in my right mind 😆 😆

  2. Bai, as comenta ceva dar n-am ce. Ai tras un articol ca o bila de sticla, perfect rotund, fara colturi. Sa-ti traiasca.

  3. Si mie imi plac cam toate dar momentan nu sunt “resurse” pentru a le inplinii pe toate.

  4. Ihh..prima regula de la tine de la comentarii, zice sa nu vorbesc urat :)). Asa ca am sa vorbesc frumos despre lucrurile care-mi plac.
    1. Imi place fiica-mea. Uneori, nu intotdeauna. Imi place mai ales cand spune chestii destepte si cand doarme.
    2. Imi place rasaritul soarelui. Oricat de obosita as fi, daca vad soarele rasarind, ma simt fericita. Totul mi se pare ok in lume.
    2. Imi place sa merg mult pe jos. Pot merge 10 km fara sa simt vreo urma de oboseala.
    3. Imi plac filmele vechi. Au un farmec aparte, pentru ca pe vremea aia barbatii aveau posibilitatea sa faca gest

    • sorrrrrryyyy.. scriu de pe laptop si s-a produs o incurcatura de dejte pe touchpad. reiau:

      1. Imi place fiica-mea. Uneori, nu intotdeauna. Imi place mai ales cand spune chestii destepte si cand doarme.
      2. Imi place rasaritul soarelui. Oricat de obosita as fi, daca vad soarele rasarind, ma simt fericita. Totul mi se pare ok in lume.
      2. Imi place sa merg mult pe jos. Pot merge 10 km fara sa simt vreo urma de oboseala.
      3. Imi plac filmele vechi. Au un farmec aparte, pentru ca pe vremea aia barbatii aveau posibilitatea sa faca gesturi romantice.
      4. Imi place sa citesc. Ok, asta cred ca trebuia sa fie pe locul doi, imediat dupa pumpkina 🙂
      5. Imi plac tot felul de chestii aiurite, ma amuz in tot felul de situatii in care ceilalti sunt seriosi. Cred ca de fapt nu iau nimic foarte in serios in afara de nasteri, divorturi sau decese. Viata e scurta, razi cat mai poti. Cam asta cred eu.
      6. Imi place marea. Hmm.. asta trebuia sa fie pe locul 3 de fapt.
      7. Imi place sa merg pe bicicleta, chiar daca nu-s foarte buna la asta. Poate fiindca imi place viteza si-mi place sa simt vantul in freza.
      8. Imi place sa fac poze. Doar ca nu se prea intampla sa imi aduc aminte sa iau camera, asa ca majoritatea sunt facute cu telefonul.
      9. Imi place sa ma plimb, sa vad locuri noi, sa ma mut ca tiganul cu cortul. Nu-mi place doar sa fiu turista, ci sa si traiesc in locuri diferite, perioade mai lungi de timp.
      10. Imi plac prietenii pe care ii am. Imi place sa-mi fac prieteni noi. Pentru o persoana ingrozitor de timida si introvertita (asa cum sunt de fapt pe dinauntru), cred ca e mare lucru ca pot intra intr-o camera fara sa cunosc pe nimeni, si sa-mi fac imediat prieteni.

      Iti multumesc pentru leapsa 🙂 scriind aici la tine, mi-am dat seama ca-s muuuult mai mult de 10 lucruri care-mi plac. Cu cat ma gandesc mai mult, cu atat se lungeste lista din capul meu 🙂

  5. Mi-ar fi foarte greu sa numesc primele 10 lucruri care-mi plac…. serios, chiar nu as reusi sa fac un top, mi-ar lua ceva timp. :))

    Imi place multe lucruri, dar nu reusesc sa fac un top.

  6. Daca la 9 inlocuiesc masina cu bicicleta (ca sunt usor dili si nu-mi iau carnet, mai ales ca doamna mea de Georgiana e sofer versat), toate, aproape in aceeasi ordine. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.