Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Jack and Bobby (2004)

Cum zilele astea au fost pline de stres pentru mulţi – vine toamna, începe şcoala peste puţin, se revine din concediu, poate unii pleacă acum, după o vară de “sclavie” – dacă tot e sâmbătă, hai să punem fundul pe o canapea confortabilă şi să căscăm ochii la ceva. Televiziunea “normală” iese din discuţie, mă gândesc că sunteţi sătui de aceleaşi discuţii imbecile, aşa că trecem la resursele online şi căutăm un serial bun.

Astăzi vă propun Jack and Bobby, o găselniţă de pe Netflix, ce mă ţine ocupată de vreo 3 seri. Am ajuns doar la mijlocul sezonului întâi (şi ultimul), dar este un serial drăguţ şi merită atenţie.

Acţiunea se petrece pe două planuri: avem un “acum”, adică 2004, când băieţii au 13, respectiv 16 ani şi “peste hăt bine”, când unul dintre ei va fi Preşedintele SUA. Nu vă stric plăcerea de a afla la final cine este respectivul.

Puştii sunt absolut normali, nişte “teenagers” ca oricare alţii. Jack este fratele mai mare, un fel de tată de ocazie, ţinânt cont că trăiesc doar cu mama lor, profesor şi mare amatoare de un “joint”, când se iveşte ocazia. Cu toate că este un puşti foarte deştept, Jack alege să fie un tip popular, interesat de sport, în special atletism, pentru că, atunci când fuge, simte că lasă totul în urma lui.

Fratele mai mic, Bobby (Robert), este astmatic şi înnebunit după orice are legătură cu spaţiul. Este un mic “geek”, pe care fratele său mai mare încearcă să-l transforme într-un puşti normal.

Filmul este presărat cu comentarii din vremea în care unul dintre McCallisteri este Preşedinte, comentarii relevante pentru situaţiile din adolescenţa lor ce ne sunt dezvăluite. Respectivele situaţii vor influenţa viitorul lor şi e interesant de urmărit “acţiunea” în ambele planuri.

Nu este un serial de comedie, nu este nici un serial uşor de urmărit, poate de asta nu s-a mai produs al doilea sezon. Sunt însă 22 de episoade absolut interesante şi frumoase, numai bune pentru câteva weekend-uri “leneşe” prin casă.

Pentru amatorii de informaţii “specializate”, iată şi distribuţia (cei mai importanţi 5 actori):

  • Jack McCallister (Matt Long)
  • Robert “Bobby” McCallister (Logan Lerman)
  • Professor Grace McCallister (Christine Lahti)
  • Peter Benedict (John Slattery)
  • Courtney Benedict (Jessica Paré)
Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

6 Comments

  1. suna misto, si pare a fi si scurt… poate am sa-l vizionez pana sa inceapa scoala. :)) Nu promit.

  2. Daca era doar un film il, vizionam dar acuma e aproape scoala, mult de lucru pe pc si nu mai am timp.

  3. Jack and Bobby (2004) | Dojo Blog…

    Jack and Bobby este povestea a doi frati dintre care unul va ajunge Presedintele SUA….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.