Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Nu stiu sa fac altceva decat sa ma prostituez

Nebu’ a prins la discuţii nişte dansatoare “exotice”, să fim şi noi politically correct, iar concluzia este că doamnele prestează la bară şi prohabul clienţilor pentru că “se câştigă bine” şi “asta ştiu să fac”. Unele au deja familii, poate chiar copii, dar continuă să lucreze în schimbul trei pentru că se câştigă destul de bine. Nu sunt femei vândute prin cine ştie ce ţări de mâna a şasea şi obligate să facă asta, au două mâini şi două picioare, chiar dacă între urechi mai bate vântul, deci ar putea face şi altceva.

Dar, dacă le întrebi de sănătate, îţi vor replica repede “nu ştiu să fac altceva”.

Aşa este. Că pentru măturat un apartament sau strâns gunoiul ai nevoie de 3 PhD-uri, că nu poţi sta cu nişte copii sau lucra la bandă, decât dacă ai terminat doctoratul la Harvard. Iar muncile respective sunt pentru vaci proaste, nu pentru nişte întreprinzătoare de talie mondială, ce au descoperit farmecul poşetelor “viton”, luate de la Obor sau al hainelor cu cât mai multe podoabe, că doar tre’ să ştim să ne şi promovăm.

Mă laud că sunt super deschisă în multe aspecte. Înţeleg multe lucruri, dar peste asta eu cel puţin nu pot trece. O fi educaţia conservatoare, naiba ştie. Cert este că am zero respect pentru asemenea individe ce se ratează în halul ăsta pentru nişte lei în plus. Care fac cu toţi străinii lucruri pe care în mod normal le faci cu un bărbat pe care îl iubeşti.

Nu pot înţelege aceste alegeri, mai ales când sunt destule femei care muncesc din greu, doar pentru a nu apuca pe un asemenea drum. Sunt destui oameni care trăiesc de pe azi pe mâine, doar pentru că nu sunt dispuşi să se mânjească în halul ăsta. Şi nu mai inventează scuze penibile pentru a-şi scuza de fapt lenea sau lipsa de interes pentru a face totuşi ceva cu vieţile lor.

Voi cât de înţelegători sunteţi în ceea ce priveşte aceste “profesioniste”?

PS: dacă e să termin într-o notă mai relaxată. Ce este un copil pentru o prostituată? … Accident de muncă.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

59 Comments

  1. banuiesc ca nu e deloc usor, insa cred ca dansatul la bara si datul din cur pe la nasul prostilor cu bani e ceva mai simplu decat munca la banda, in fabrica. Plus ca nu toate tipele alea sunt maritate, deci viseaza sa vina unu, sa le puna doua sute de euro la chiloti, sa-i placa ce primeste, dupa care sa le cheme la el acasa, “interne”.

    Mama mi-a zis de cateva ori chestia asta – Andrei, pentru tine o sa fac orice pe lumea asta, mai putin sa ma prostituez.

  2. pentru prostituatele care sunt fortate sa faca ceea e fac chiar imi pare rau insa pentru zdrentele astea ce lucreaza ca “dansatoare”, “ospatarite”, etc. si spun ca ele nu stiu altceva sa faca nu-mi pare rau deloc pentru ele ci pentru cei ce trebuie sa traiasca alaturi de ele.

  3. E drumul celei mai mici rezistenţe. De ce să câştigi puţin şi să munceşti mult când merge şi viţăvercea? Eu nu le condamn.

    Este nevoie şi de prostituate în lume, mai scade hormonul, nu degeaba e cea mai veche meserie.

    Iar dacă e etic sau nu, ar fi ipocrit să ne pronunţăm, căz nu ştiu pe nimeni care să fie vreun monument de morală. Când ne e comod, etica devine un bun negociabil, iar asta nu e valabil numai la prostituate (zise bancherul :))

  4. Mamele de baieti ar prefera sa existe prostitutia legala.Decat sa aduca o curva acasa ca nevasta, mai bine se duce, plateste si pa !
    De ce legala ? Ca sa faca control medical periodic. Pana la urma, si pentru neveste ar fi mai bine. Scade riscul de divort, cine divorteaza pentru una cu carte de munca la bordel ? 😀

    • Nu e o solutie! Controalele sunt la 2-3 saptamani si in timpul asta se pot intampla foarte foarte multe. De fapt daca te uiti pe datele tarilor ce au legalizat prostitutia ai sa vezi ca lucrurile s-au inrautatit!

  5. Zici:
    “Mă laud că sunt super deschisă în multe aspecte. Înţeleg multe lucruri, dar peste asta eu cel puţin nu pot trece. O fi educaţia conservatoare, naiba ştie.”
    Dar despre ideea mult discutata in ultima vreme, de a se legifera casatoria intre 2 persoane de acelasi sex, ce zici?
    Mie mi se pare o mare denaturare a omului…

    • Nu-s Dojo, dar eu zic ca statul nu trebuie sa-si bage nasul in casatorie. Mai precis sa se desfinteze total casatoria oficiata de stat! Fiecare se “leaga” cum vrea si unde vrea.

  6. in interviul nebuloasei e si o tipa care zice ca nu a facut scoala si de asta isi face treaba asta. Si ziceau ca nu se duc cu clientii acasa, cel putin de una stiu sigur… si atata timp cat nu se duc, se freaca de bara si fac banii e ok, in comparatie cu ideea de a-si inchiria locul pasnic.

    Desi eu nu sunt de acord cu nici una din variante si atata timp cat ar putea sa faca altceva, dar nu vor, le consider jalnice. Ce ma deranjeaza cel mai mult este faptul ca au copii, care ei vor avea de suferit din cauza mamei lor.

  7. Mădălina, ai idee ce înseamnă demnitatea?

    Dacă lucrezi pe bandă sau manipulant crezi că te ține cineva în puf?
    Crezi că îți păstrezi demnitatea când patronul te scuipă în ochi și urlă la tine că te miști prea încet?
    Crezi că îți păstrezi demnitatea când ai întârziat 5 minute la muncă pentru că a întârziat maxi-taxi și patronul îți rânjește și îți spune că îți taie toată ziua de salariu pentru că nu te-ai prezentat la fix la serviciu?

    Cunosc destule povești și drame, prostituția nu are nici o treabă cu demnitatea.
    Dacă vrei prostituție, deschide televizorul pe Antene sau pe Realitatea. Ai acolo suficientă prostituție.

    Prostituata de pe centură sau aia de se fâlfâie pe o bară sunt acolo din cauza conjuncturii. Nimic altceva. În rest, cred că tuturor ne lipsește moralitatea, într-o măsură mai mare sau mai mică, doar că ne încăpățânăm să nu vedem partea noastră. Vedem doar la alții.

  8. […] a început la Nebu şi a fost preluată de Dojo. Acum o preia şi a voastră Maddame, căz doar aşa se face cu subiectele faine – se […]

  9. Eu cred ca singurul adevar e ca le place ceea ce fac. Ipocrizia cu “nu stiu sa fac altceva” nu o pot intelege si o condamn, dar pasiunea o pot intelege si cred ca se manifesta si in domenii in care eu nici cu gandul n-as gandi sa practic.

    Acum vorba lui Dinica, din filmul meu preferat: “Exista trei meserii de baza pe lumea asta: Bogatia, Saracia si Sexul. Din toate trei se castiga o paine” :))

    • Ah… din cate stiu traim intr-o comunitate. Daca vrei sa faci ce vrei te duci intr-o padure unde esti singur si nu deranjezi pe nimeni.

  10. Este o munca precum oricare alta, parerea mea. Este fix alegere lor. Cat despre copii … e pana la urma responsabilitatea (sau iresponsabilitatea) mamei. Atat timp cat MUNCESTE pentru a-i asigura un trai decent, nu vad care ar fi problema.

    Spuneti-mi in ce fel e mai morala sau mai curata o secretara care si-o trage cu seful ei pentru avantaje materiale? (si spun “secretara”, fiindca stereotipul asta se aplica aici; putea foarte bine sa fie redactora X sau consiliera Y)

    “Nu stiu sa fac altceva”? Come ooon! Nu stii sa faci altceva care sa-ti aduca acelasi venit, asta da! Dar nu-mi spune ca nu stii sa vinzi 2 cartofi la aprozar, sau tigari la un butic. Insa pentru astfel de joburi nu esti platita atat de bine. De-aia continua sa faca acest job.

    Si NU, nu se pune problema de demnitate aici. Demnitatea ti-o pierzi mai mult sau mai putin in momentul in care te angajezi, oriunde ai face-o; atunci ai un sef. Deci suntem in aceeasi oala cu ele la punctul asta.

    PS-ul tau Dojonela, acea “notă mai relaxată”, imi pare a fi rautate, desi poate ca n-a fost intentionata. Sunt femei si ele, right? Vor sa fie mame, e firesc.

  11. prima si ultima data cand am intrat intr-un asemenea local eram la timisoara. initial a fost interesant sa vad peste tot ţâţe goale, ma simteam ca la mare. dar apoi s-a dus. mi s-a spus dupa, ca acele fete presteaza la bara pentru ca de fapt de acolo pleaca spre alte activitati mai banoase in timpul noptii, iar cei ce ajungeau acolo dadeau sume mari pentru acele servicii.
    din punctul meu de vedere, chiar nu imi pasa cine cu cine sau prin ce locuri. atata timp cat nu ma afecteaza in mod direct, fiecare e liber sa faca ce vrea

  12. Şi cum rămâne cu dreptul fiecăruia de a decide ce vrea să facă cu viaţa ei în cazul de faţă? Am citit comentariile de mai sus şi m-am înfiorat. Sper să aibă obrazul gros şi nervi tari când o să vină cineva să le spună că s-au ratat şi că ar fi putut face mai mult cu viaţa lor.
    Fiecare trăieşte cum îl duce capu, doar no-ţi vrea să vă împui capul cu tristeţile mele metafizice. La sfârşitul zilei, fiecare este responsabil pentru prostiile pe care le face. Eu cred că aşa cum o ştiu şi eu, o ştie şi curva din bar.
    Ah, am folosit un cuvânt care mă împinge să deschid o discuţie nouă, despre cine este mai curvă, cea din bar sau cea din biroul de la etajul douăzeci al clădirii de sticlă, ori aia din Parlament …?

  13. Asta imi aminteste de o discutie mai veche, inaintea unui internship. O amica scosese pe gura perla : ”Eu oricum nu prea stiu sa fac nimic”’. De undeva, din spate, un angajat al firmei respective i-a soptit : ”Excelent, bine ai venit in publicitate”.

    P.S : Desigur, e de remarcat ca tanara care nu stia sa faca nimic era o absolventa de facultate cu vreo 2-3 premii pe la concursuri de creatie. Dar in fine, indecizia se hraneste cu cautari, nu cu raspunsuri la indemana 🙂

  14. Este o optiune, fiecare din noi avem o serie de momente in viata cand ptam pentru ceva, ele si-au facut aceasta optiune.

  15. De acord cu Programare Sociala și Alex Mielus. Nu e o meserie prea grozavă, dar ies bani și nu e chiar o tragedie dacă fac așa ceva.

  16. Nu cred ca e de condamnat “meseria” in sine ci motivatiile idioate. Nu cred ca ar avea nimeni de comentat unei prostituate care isi asuma ceea ce face si nu se o da dupa cires ca vezi dom’le e singura ei solutie de a supravietui si ca ea nu vrea dar n-are ce face (exceptie fac bineinteles cele obligate sa faca asta pe care eu unul nu le-as numi prostituate ci victime).
    In schimb am o mare problema cu ipocrizia. Daca esti prostituata nu da lectii de moralitate, daca esti jurnalist pupincurist nu da lectii de deontologie, daca i-o sugi sefului nu da lectii de profesionalism, etc…

  17. Sunt perfect de acord cu Sergiu. Prostituate sunt cele care se vând pe centură. Dansatoarele la bară şi secretarele care şi-o trag cu şeful nu sunt prostituate, sunt doar zdrenţe.
    Prostituatele îmi inspiră milă, zdrenţele nu.

  18. […] Aventuri în Pantelimonia Chick Fight Pentru că e un sfârşit de săptămână în care cele mai doamne doamne ale internetului românesc vorbesc de curve, eu am o nelămurire. De ce sunt atraşi […]

  19. […] o parte din dialogurile pe care le-a purtat cu cateva din misterioasele dame ale noptii. Dojo mai apoi s-a “revoltat” putin pe lipsa de consecventa si comoditatea absurda abordata […]

  20. O chestie care ma deranjeaza in prezent este “miserupismul” social, atitudini ca mai sus de genul “treaba lor”, “fiecare face ce vrea”, etc. Astea sunt constatari sau recomandari? Din pacate, eu constat ca intr-adevar fiecare face ce vrea, mai ales mitocanii si mizerii. Daca e o recomandare, atunci e cea mai gresita atitudine pentru ca incurajeaza la iresponsabilitate.

    Azi nimeni nu mai vrea sa isi asume nimic, vorbesc de romanescul “nu e problema mea”, iar in cazul de fata pe unii oameni nu ii deranjeaza ce fac altii pentru ca nu ii afecteaza in mod direct. Dar daca ai avea o sora care se prostitueaza si care ar putea sa faca si altceva, oare tot asa ati vorbi?

    Daca nu va deranjeaza, atunci ar fi in regula ca (sa zicem) 3 din 5 femei sa se prostitueze ocazional pentru ca sa isi rotunejeasca veniturile?

    Cineva vorbea de demnitatea pe care o are cineva care munceste la banda sau la patron. Eu nu stiu de unde vii, dar futaiul nu e munca iar faptul ca niste idioti au ajuns sefi si te scuipa in cap nu inseamna ca munca de jos nu e onorabila, pentru ca salariul primit un castig muncit.
    Problema nu e ca prostituatele presteaza servicii sexuale, ci cu cine o fac (barbati insurati). Prostitutia nu e tot una cu filmele pentru adulti.

  21. Unele fac asta ca sunt batute in cp si nu stiu altceva dar daca la altele le place sa se futa ce-ai tu cu ele serios?
    Si mai citeam pe careva cu lipsa de demnitate, nu Madalina aia e lipsa de ego!

  22. @sirg, ai idee cum e sa se lege toti prostii de tine? Din punctul meu de vedere, sa fie cat mai multe prostituate si dansatoare. Vara asta am avut 2 scandaluri si un incident foarte urat pe tema sexului.

    Pentru primul scandal am avut nevoie chiar de ajutorul politiei. Un fost gagiu m-o amenintat ca ma bate si singura sansa de scapare era sa mi-o trag cu el. L-am refuzat, l-am pus la punct (cu politia) si acum is curioasa ce se intampla cand incepe scoala (var-sa e colega de clasa cu mine).

    Cat despre incident, recunosc ca am avut partea mea de vina: eram imbracata cu o fusta mini, tocuri si decolteu. S-a luat un necunoscut de mine, pe strada si abia am reusit sa scap de el.

    Al doilea scandal l-am avut recent, acum cateva zile. Un amic a aflat ca-l plac si m-a batut la cap pana am recunoscut. Pe moment a fost de treaba, dar a doua zi m-a intrebat daca o facem. L-am refuzat si se purta tot mai urat. M-a jignit in toate felurile, m-a luat la panarama ca din cauza mea s-a despartit de gagica-sa (nici n-o cunosc macar)si multe altele.

    Ca sa nu mai spun ca de-a lungul verii m-au sunat vreo 2-3 baieti care vroiau sa se bage in seama cu mine.

    Acum, concluzia care ar fi? Ca prostituatele n-ar trebui sa existe? Lasa-le sa-si faca meseria si la cat mai multe curve, indiferent ce si cum presteaza. Iar daca ar fi controlate de boli ar fi si mai bine, dar merge si asa.

    @dojo, de ce sa munceasca mult pe bani putini? Zi-mi si mie care e avantajul. Nu, demnitatea nu e un avantaj, ca nu-ti salta nimeni statuie si nu-ti da nimeni bani daca ai fost cuminte o viata.

  23. Ca sa faci doua mii de euro pe luna trebuie ori sa stii sa faci ceva concret si pe bune, ori sa faci prostitutie. Si eu chiar cred ca fetele astea nu stiu sa faca nimic altceva de doua mii de euro pe luna. Alternativa e sa faca altceva (curatenie, banda la fabrica, tot ce s-a mai spus pe aici) pe doua sute de euro pe luna. Le cred ca nu vor, nici eu n-as vrea. Si oricum sunt constiente ca nu pot face asta prea multa vreme. Mie mi-e mila ca alternativa lor e doua sute la matura sau doua mii la bara fixa, sincer. Ca doua mii la banca stiu singure ca n-au cum sa faca.

  24. Uh tupeu. Imi place. Ca sa nu zic replica cu judecatul altora, ai incercat vreodata sa observi ceva si sa-l iei asa cum este? Sa observi fara sa ai o parere buna sau proasta? Observa doar existenta lui. Presupune oleaca de exercitiu, nu mult, dar iti va schimba viata! Pentru ca nu vei putea schimba niciodat nimic din ceea ce nu iti place. O poti face doar in cazul tau. Viata incepe atunci cand renunti sa controlezi ce fac altii, ce gandesc si cum se comporta.

    • E mai greu. Femeile sunt mai judgemental decat barbatii. Cand vad ceva nou, simt nevoia sa ii puna o eticheta de bun/rau.

    • Nu ma pot abtine: Daaaaaa! Ia-l/Ia-o asa cum este si nimic mai mult. Cine va avea de castigat? In primul rand tu.
      Sanatate maxima tuturor, fie blamati sau nu.

  25. Dojo, cred ca este vremea (ce dracu, esti deja destul de mare) sa afli ca exista oameni pe lumea asta care nu si-o trag doar cu “un bărbat pe care îl iubeşti”, si nici macar pentru bani, mda? Deci poti sa te apuci de scris de acum despre imoralitatea pe care o vezi tu in sexul for fun cu colegul de munca.

    In al doilea rand cred ca toate lesinatele care se dezbraca in cluburi n-au crescut visand sa ii castige respectul intr-o zi lui Dojo, sau al altora care s-au nascut la oras, au avut de bine de rau acces la invatamant, sustinerea parintilor, niste creier in cap si ceva noroc. De fapt, am impresia ca lipsa de respect a ta fata de femeile astea este de fapt o ura mascata, pentru ca ele au ales o cale mai usoara si mai banoasa, pe care tu nu ai putut sa o alegi din cauza educatiei – nu sustin ca neaparat ai fi ales-o daca ai fi putut.
    Si ca sa raspund la intrebarea legata de intelegerea ta fata de stripteuse – nici nu le inteleg, nici nu le dezaprob. Ele sunt exact ce pretind, nu curve under cover, si nici politicieni ca sa ma afecteze pe mine jobul jor. In fond e treaba lor ce fac. Dezaprob insa moralistii – de ex cei care urasc grav oamenii care nu platesc scump pentru ca au un trai decent (eventual prin 12-14 ore de munca “la banda”).

    • Rux, OK, vorba lui Arhi, is invidioasa. Dar ultima data, cand am verificat, prostitutia E ILEGALA in Romania, deci don’soarele astea incalca anumite chestii, atunci cand fac “overtime” cu clientul, dupa dansatul in fundul gol. Zic si io asa 😀

      • Cred ca poti sa lasi discutia cu legalitatea pe alta data, ca abordasesi problema moralitatii nu legalitatii.

        Poti sa ironizezi cat vrei treaba cu invidia. Pana una alta eu vad (citesc) un om care a muncit foarte mult ca sa o poata duce decent. Nu iti sta bine verzeala din obraji cand vezi ca cineva care o duce la fel de decent sau poate mai bine nu a muncit tot atat.

      • Rux, de vreo decada asa, puteam sa fac ce fac si individele astea. Si clar, castigam mai bine. Nu e deci nicio invidie si nici macar nu sunt strugurii acri, pentru ca nu mi-as dori o asemenea reputatie nici sa inghit cate inghit ele (pun intended). 😀

        Si nu regret NICIO SECUNDA de munca, pentru ca nu as accepta asemenea alternative.

  26. Sintem recunoscuti ca oameni pentru ca avem un corp de om. Cind incepi sa-l vinzi, pierzi o parte din aceasta calitate.
    Problema faptului ca nu ne cauta nimeni la cap sa vedem cit de oameni sintem este o alta discutie.
    Am cunoscut oameni care-si vindeau corpul. I look at them as sub-human.

    • I-ai cunoscut cumva in procesul de negociere al unei partide de sub-sex?
      Overall, nu inteleg de ce atata framantare referitor la ce face unul cu trupul lui. Sunt convins ca marea majoritate a celor care au comentat nu au nimic impotriva unui casual sex sau aventura de o noapte. Ma intreb de ce datul unui banut schimba radical problema (asta fiind singura diferenta).
      Atata timp cat este consimtamant din ambele parti…let it be, zic eu!

      P.S. Ideal ar fi sa existe cadrul legal. Pe de o parte ar mai cotiza si ele o taxa-doua iar pe de alta parte multi si-ar deduce cheltuielile de “protocol” 🙂

  27. Sincer majoritatea femeilor din ro nu stiu alceva decat sa se prostitueze

    Direct (video chat/maseoze/dansatoare/centura)
    sau
    Indirect (iubesc un barbat care intamplator le intretin)

    Astea is rromancele atata pot eu am incetat de mult sa am pretentii ….

  28. Probabil că “nu-ti salta nimeni statuie si nu-ti da nimeni bani daca ai fost cuminte o viata”, dar demnitatea o ai pentru tine, nu pentru restul lumii. Încerci să o păstrezi ca să rămâi împăcat cu tine însuţi. Şi nu sunt o idealistă naivă – cunosc o grămadă de oameni care gândesc la fel.
    Pe de altă parte, nu cred că are nimeni nimic cu prostituatele, ci cu faptul că aceste doamne îşi caută scuze de genul “nu ştiu să fac altceva” şi nu înţeleg nici eu de ce o femeie care nu dă doi bani pe prejudecăţile oamenilor s-ar ascunde de adevăr. E aşa de greu să-ţi asumi deciziile? Dacă nu-ţi e ruşine că ţi-o tragi cu şeful pentru un salariu mai mare sau că dansezi la bară pentru că nu vrei să dai cu mătura, atunci de ce te-ai ascunde?

  29. Io personal n-am nicio treaba cu ele, ca nu mananca de la masa mea si nici nu cred ca ne iubim cu aceiasi barbati. Dar, prefer un raspuns de genul “IMI PLACE” sa fac asta, nu povesti de adormit copiii, ca nu stie sa faca altceva etc. Cred ca asta ma scoate din papuci. In rest sa si-o traga cu un batalion pe noapte, ca nu e treaba mea, dar nici sa nu pozeze in demoazele inocente si “fortate” de societate, in conditiile in care milioane de femei isi castiga existenta muncind cinstit si studiind, fara sa mai caute scurtaturi.

  30. Ok, un subiect delicat la care imi spun si eu parerea. Recunosc nu am citit TOATE comentariile dar, oarecum (sa zicem) am cunostinte din bransa asta a “prostitutiei”.

    In primul rand aici ajung femei fara scoala, femei fara demnitate, femei fara cap. Ceea ce a descris Nebuloasa pe blogul ei, cu dansatoarele la bara sa zicem ca ar fi cam la limita. Mereu s-au scos bani din prostii de genul asta si se vor scoate.

    Tu vorbesti despre imoralitatea fetelor. Dar de ce nu vorbesti despre imoralitatea barbatilor care merg la ele? La ele merg barbati casatoriti, barbati care au copii.

    Si nu merg doar sa “schimbe asternuturile”, merg sa isi spuna oful de la serviciu, merg sa spuna ceea ce NU mai fac nevestele pe-acasa, merg sa le spuna tot ce au pe suflet (mai rar, dar iti zic eu ca merg).

    Cat despre MAJORITATEA fetelor care lucreaza in cluburi de streaptease si care se prostitueaza provin din familii dezbinate, familii sarace sau chiar fac asta din placere.

    Nu uita, asta-i Romania! ROMANIA – o tara care tinde sa devina de lumea a 6-a.

  31. Comentez și eu din urmă, ca oaia rătăcită …
    Mi-am exprimat părerea în legătură cu subiectul acesta și la mine, ba chiar ziceam că aș face o casă superbă de plăceri, în fine, mă scuzi că-mi fac puțină reclamă, dar dezvoltasem acolo mai bine, adică aici: https://miscellaneous11.wordpress.com/2010/08/13/lady-marmelada/
    Așa, iar acum să-ți răspund la întrebare … nu obișnuiesc să-i judec pe oameni, îmi exprim doar părerile despre ceea ce fac, cum mi se pare mie că e în regulă sau nu … și atâta timp cât nu are legătură directă cu mine, nu am nicio problemă, e viața lor, treaba lor, să facă ce vrea. Pentru că n-o să o pui la 30 de ani să facă școală dacă părinții n-au pus-o … sau dacă a crescut într-un mediu infect. Femeile de genul acesta nu trebuie ajutate decât dacă vor, deh, nevoia. Nu le iau apărarea, nici nu le acuz, însă cum societatea ori le blamează, ori le încurajează, însă nu face nimic pentru a le oferi ceva mai bun … ( societatea românească, în prealabil ) mă uit cu oarecare silă când le văd pe marginea drumului, îmi spun că eu – așa ceva – never – ever – și merg mai departe. O fi bine, n-o fi bine, nu mă apuc să dau lecții de moralitate nimănui.

  32. […] sub mustaţă. Sau no, cel puţin nu cu aşa o nevastă. Adică no, Nebu a relatat o discuţie, Dojo le-a altuit un pic din vârful peniţei iar Maddame a dat un răspuns destul de apropiat de […]

  33. […] mai retinuta in aceasta privinta, preferand sa isi pastreze concluziile, Dojo pare sa nu inteleaga nevoia femeilor de a se prostitua, aratand alte alternative care sa nu puna in pericol demnitatea unei femei. Personal, inteleg […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.