Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Hai cu claxonu’

Relaxare .. trezit la 12 (ameţită ca pentru 5 dimineaţa, mai ales că organismul e încă “în urmă”) .. păpat prânzul, plecat cu maşina sinistru de murdară spre spălătorie, că nu se mai poate aşa. Oraşul relativ pustiu, automobilistic vorbind. Casc ochii la preţul “bun” al benzinei şi mă felicit că am făcut în martie plinul. De aveam rezervor de 400 de litri, ce bine era …

Opresc maşina la un semafor, în spatele unei Dacii roşii. Şi aud un claxon apăsat cu sete. “Ce dracu’ am făcut?” gândesc aşa scurt, deşi sunt la semafor de aproape juma’ de minut şi e tot roşu. Nu, nu mi-s io în culpă. Mă uit în jur, poate alt şofer are vreo treabă cu careva. Nu. Spaimele îmi sunt dispersate de sunetul isteric al altui claxon. Apoi altul şi altul.

În timp ce trec deja pe verde, arunc o privire în stânga mea la coloana de maşini cu program ultra-decibelic. Mda, sunt acasă în România şi unora li s-a spus azi “casă de piatră”. Oricum, au avut grijă ca tot cartierul să se gândească la ei.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

14 Comments

  1. Anunţă oamenii că ăia doi se pregătesc de divorţ. Atunci nu mai face nimeni tărăboi, actul se petrece în tăcere absolută deşi ar trebui să fie tot un motiv de bucurie, scapă unul de celălalt.

  2. Dulce Romanina unde erai mi-a fost dor de tine ;)), iti urez succes la acomodat …:))

  3. 🙂 mda, multora le place sa isi inceapa casnicia in injuraturile celor pe care ii streseaza cu claxoanele. Te pui cu preferintele omului?

    @Ionut: eu sunt mandra craioveanca. P’aci pe la noi, ai si lautari si claxoane la inmormantare, ca daca tot te dusasi, macar sa te duci cu veselie, sa faci misto si de pe lumea ailalta 😛

  4. Cred ca aceasta intamplare te-a facut sa te “simti”fara uma de indoiala ca ai ajuns acasa 😛
    Welcome home , Dojo !

  5. In Romania cand este nunta si inmormantare se stie. Claxoanele difera de la un eveniment la altul … scurte, lungi … dar tot claxoane sunt.

    Bine ai (re)venit in romania!

  6. Dupa atata timp… sincer, daca nu reusesti sa te acomodezi mai bine te intorci, eu asta as face in locul tau. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.