Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Bune de citit: 6-12 septembrie

Suntem în “plină” lună septembrie, blogărimea lasă concediile şi revine pe ogoare, aşa că punem şi săptămâna asta de o recoltă bogată. Iată încă o colecţie de link pe care cam merită să le vizitaţi. Am găsit câteva zeci de articole care mi-au plăcut, ca de obicei însă am încercat să fac o selecţie. Mai multe links se pot găsi pe AvemBlog.net, unde recomand să vă promovaţi scrierile bune sau ce mai găsiţi bun prin alte bloguri.

  • Îndatorat în Salonic – amabilitate, respect. Români sau greci, nu mai contează naţionalitatea, ci atitudinea.
  • Frustrări birocratice – în timp ce ne dăm cu fundul de pământ de mândri ce suntem că avem unele dintre cele mai bune conexiuni de net din lume (şi suntem pe bune în topurile respective), plus că dăm juma’ de miliard pe o informatizare ce va fi funcţională când oi avea eu 100 de ani, tot cu umblătură se lasă pentru orice prostie.
  • Vai, dar această economie subterană … sau despre cum Guvernul Boc mă obligă să muncesc la negru – despre bucuriile de a fi mic întreprinzător în România şi modul în care Statul încurajează iniţiativa privată
  • Criza o simte doar prostimea – un articol “marca” Vis Urât, care pune pe tapet marile probleme cu care se confruntă România azi.
  • Stripteuze – voie sau nevoie – la poveşti cu nişte “dătătoare” din fund şi aceleaşi scuze de când lumea “dar ce să fac altceva”.
  • Nu te pui cu programatoarele când îşi doresc sex la lumina lumânărilor – scheme logice şi soluţii la fel de logice. Un “must read” de Groparu’.
  • Apropo de etichete – un articol “şocant” pentru cei care nu cască ochii pe lista de ingrediente şi cred că “natural” chiar înseamnă natural.
  • Cum foloseşti o invitaţie la un eveniment – un mic “ghid” pentru cei invitaţi la diverse sindrofii.
  • Ţigănişoara – în timp ce Primarul rosteşte mereu cu emfază sintagma “mica Vienă”, probabil ignorând diferenţele uriaşe dintre Timişoara şi oraşul cu pricina, situaţia de la noi este tragică şi nimic nu se schimbă. Un articol scris de un fost coleg de la Analog FM, articol ce merită citit.
  • Laudatio? – dacă încă nu aveţi la bookmarks blogul “Andreanum”, ar fi cazul să. Un articol excelent despre “specialitatea” sa, oamenii din branşă, merite şi titluri.
  • Decenţă în scaunul cu rotile – alte cheltuieli deosebit de utile, încă un exemplu despre cum sunt bani, când e vorba de prostii.
  • Românu’ şi cartea – un calcul realist despre preţurile cărţilor şi puterea de cumpărare a românului iubitor de scriitură.
  • Farmacista I – Ala bleu care cac_ cuburi… – un “serial” umoristic de la Cabral, absolut comic. Şi, ca orice “serial”, chiar mai scurt de felul lui, are şi episodul al II-lea.
  • O noapte ca un banc – din seria “să râdem de problemele altora” sau cum tehnologia avansează, dar rateurile sunt cam la fel.
  • 10 sfaturi de care bloggerii ar trebui să ţină cont – idei de bun simţ pentru un blog mai bun. Unele sunt deja aplicate de bloggerii noştri, altele încă se “ignoră”.
Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

7 Comments

  1. Frumoasa lista, sunt inscris la vreo doua bloguri din lista. Well done Dojo. Sunt curios sa aflu cum e treaba cu Avemblog.

  2. la ultima mi-ai dat-o in moalele capului. daca si blogul ala tembel si cel mult mediocru, care a impanzit blogosfera cu sute de commenturi spam … tocmai ala sa fie promovat aici … mai bine lasa!

    mi-a parut bine, o seara buna!

    • Ionut, nu ma intereseaza cine ce face si cum face. Daca este un articol OK, si este, il promovez. In rest, sunteti toti liberi sa va injurati cum va place 😀

      • nu-mi place sa injur o proasta ratata ce se va marita cu un bou ce-i filozof cu Z, dar nah!, mi se pare o porcarie sa promovezi postarea aia. Daca un calugar homosexual scrie ceva frumos despre familia crestina, o sa-i promovezi articolul da? mira-m-as!

  3. Uite ca m-ai convins sa ma inscriu pe avem blog.
    Dar captcha asta al tau e de coma, mi-a dat un cuvint cu caractere grecesti !!!

    PS: Tehnic vorbind, stiu sa scot un “nofollow“ de pe link-uri, am facut asta cind eram pe wordpress pe doemniul meu. Dar pe domeniul lor gratuit merge, stie cineva ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.