Maine is la summit

Pe mâine nu am plan de bântuit pe bloage, decât dacă e plictiseală mare la Social Media Summit, chestie de care mă cam îndoiesc, dar oricum îl am pe ăla micu la mine şi s-o da sper ceva net pentru ăştia mai săraci. Aşa că veţi rămâne fără şef pe aici, pe tarla, dar oricum nu va fi prea mare plictis, că intră un articol de “specialitate”, să nu credeţi că am fugit de la muncă.

Problema a mai mare o fi cu trezitul la 8 jumate, că nu servesc ore din astea de ceva timp. Pe la 9 şi bine, depinde cum merge proiectul “trezit dojo la ore perverse”, m-oi duce să fac intrarea triumfală la şedinţele de oameni “sociali”.

Încă încerc să-mi  imaginez unde naiba las maşina toate orele astea, că parcarea cu plată de la Hotel Timişoara costă de te îndoaie şi şmenarii de peste drum aveau în primăvară 3 lei pe oră. Mă simt ca în NY acum, doar că n-avem metroul lor şi nici sistemul public de transport ca atare. Va fi distractiv.

Ce timişoreni mai vin? Că din Capitală avem destui oameni. Abia aştept să-l cunosc pe Chinezu’

Orice share ajuta. Multumesc.
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

5 Comments

 1. Baftă cu trezitul! Mașina o poți parca pe strada aia dintre Libertății și Alba Iulia. Am un prieten care întotdeauna găsește un loc acolo. E foarte aproape de Hotel Timișoara și nu costă nimic 😉

 2. TIM

  Scump, domnule scump…
  Eu am zile in care ma trezesc pe la 3 noaptea ca sa merg la job… macar avem libertate caci transporturile sunt exact cum le-ai descris… bafta maine.

 3. Serginho

  Am primit si eu mail despre Social Media Summit. Prima oara am crezut ca e invitatie, dar… n-a fost.

 4. Tot 3 lei a ramas peste zi.
  Incearca sa o lasi la 700 in parcare, ca parca e fara taxa acolo.
  Distractie placuta!

 5. ovi sirb

  La cata lume s-a anuntat, timisoreni cred ca o sa fim toti, hehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.