Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Maine is la summit

Pe mâine nu am plan de bântuit pe bloage, decât dacă e plictiseală mare la Social Media Summit, chestie de care mă cam îndoiesc, dar oricum îl am pe ăla micu la mine şi s-o da sper ceva net pentru ăştia mai săraci. Aşa că veţi rămâne fără şef pe aici, pe tarla, dar oricum nu va fi prea mare plictis, că intră un articol de “specialitate”, să nu credeţi că am fugit de la muncă.

Problema a mai mare o fi cu trezitul la 8 jumate, că nu servesc ore din astea de ceva timp. Pe la 9 şi bine, depinde cum merge proiectul “trezit dojo la ore perverse”, m-oi duce să fac intrarea triumfală la şedinţele de oameni “sociali”.

Încă încerc să-mi  imaginez unde naiba las maşina toate orele astea, că parcarea cu plată de la Hotel Timişoara costă de te îndoaie şi şmenarii de peste drum aveau în primăvară 3 lei pe oră. Mă simt ca în NY acum, doar că n-avem metroul lor şi nici sistemul public de transport ca atare. Va fi distractiv.

Ce timişoreni mai vin? Că din Capitală avem destui oameni. Abia aştept să-l cunosc pe Chinezu’

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

5 Comments

  1. Baftă cu trezitul! Mașina o poți parca pe strada aia dintre Libertății și Alba Iulia. Am un prieten care întotdeauna găsește un loc acolo. E foarte aproape de Hotel Timișoara și nu costă nimic 😉

  2. Scump, domnule scump…
    Eu am zile in care ma trezesc pe la 3 noaptea ca sa merg la job… macar avem libertate caci transporturile sunt exact cum le-ai descris… bafta maine.

  3. Am primit si eu mail despre Social Media Summit. Prima oara am crezut ca e invitatie, dar… n-a fost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.