Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Un dus Praktik

Ca tot omu’ cu apartament “comunist”, am baie model vechi, un pic mai mare decât cămara, să ai loc şi de budă. Aşa că am duş la vană. Duş, care acum câteva zile m-a făcut să-mi blestem zilele, că am dat 80 de lei pe el întreg şi 190 de lei hoţului instalatorului ce mi l-a montat. Aşa că am făcut duş imediat după montare, aşa de ciudă, singura bucurie fiind că totuşi individul a făcut treabă bună, chiar dacă m-a costat o groază de bani munca lui de mai puţin de o oră.

Se pare că alţii au găsit o soluţie chiar şi mai Praktikă, o cabină de duş cu radio. Asta ar rezolva măcar problema deversărilor de torente de pe jos, de câte ori se spală augusta persoană. Nu aş sta să ascult radio, dar în rest îmi face cu ochiul ideea, chiar dacă asta înseamnă să mă întâlnesc din nou cu meşterul “manole”, căruia îi voi plăti probabil cât un salariu de profesor, că e mai mult de muncă.

Poate câştig concursul Praktiker şi mă scot măcar cu preţul agregatului, plus alte minuni pentru baie, că sunt un cumpărător de-a dreptul “compulsiv”.

Dacă vrei şi tu să intri în cursa pentru premiile respective, te uiţi la nişte clipuri aici şi alegi situaţia care consideri că ţi se potriveşte cel mai bine. Şi îl comentezi şi dai sfaturi, că la din astea oricum suntem specialişti. Spui cum rezolvai tu problema mai bine, mai ales că în gospodărie ne cam dăm cu toţii de tot felul de situaţii ciudate.

Premiile sunt de 1000, 1500 şi 2000 de lei, suficient cât să faci nişte cumpărături de “împrospătare” a case, pe banii altora de data asta. Regulamentul este aici.

Fuga, fuga, că nu mai e prea mult timp. Baftă!

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

6 Comments

  1. Reclama e simpatica, dar ideea de la care porneste este gresita din start: ce barbat ar prefera sa auda un meci la radio decat sa’l si vada la tv? E ca si cand ti’ai pierde din simturi…

  2. Idee proastă a reclamei. Eu unu aș prefera să-l văd la tv, nu să ascult un meci sub duș. Dacă o înflorea un pic era altceva. O grabă, o întâlnire întârziată și totuși trebuia să facă un duș și să știe și ce se întâmplă la meci, ar fi fost muuult mai interesantă. Așa…

  3. Pana la urma ideea concursului era alta, nu sa criticati si sa comentati daca reclamele sunt bune sau nu. Orice reclama e buna atata timp cat si-a atins obiectivul si toata lumea vorbeste despre ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.