Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Hot in Cleveland (2010)

Mă tot plâng de ceva timp, după ce am revăzut de jde ori anumite sitcoms, că nu se mai face nimic comic. Adevărul este că destule seriale aşa-zise de comedie m-au cam lăsat .. rece. Am prins însă în ultima perioadă câteva seriale, ce par a nu fi uitat de tot cum stă treaba cu simţul umorului. Despre Modern Family am scris deja, astăzi vă prezint o altă prostioară la care mă uit deja de câteva zile.

Se intitulează “Hot in Cleveland” şi iese puţin din tiparele “familia americană tipică sau nu, cu diversele lor probleme”. Aici avem 3 dame “bine” ce vieţuiesc în LA şi decid într-o bună zi să facă o plimbărică, aşa ca nişte fete cuminţi, până în Paris. Una a ieşit dintr-un divorţ urât, alta începe să-şi piardă ceva din succes (este actriţă) şi toate au cam intrat în perioada aia în care o femeie nu mai este percepută chiar ca şi cea mai sexy din grup. Nu ştiu dacă criza vârstei “mijlocii” este de vină, cert e că eroinele noastre nu sunt chiar pe roze nici în dragoste nici în carieră.

Şi, pentru că dracu’ nu doarme, avionul lor se prăbuşeşte în Cleveland. Bun, aterizează destul de frumos, chiar dacă neprevăzut, iar cele trei graţii ajung să dea nas în nas cu comunitatea într-un mic restaurant local. Unde, culmea, bărbaţii le consideră FOARTE frumoase, chiar dacă prin LA vârsta lor de aur a cam trecut.

În Cleveland e ca la ţară pentru ele, oamenii nu sunt atât de preocupaţi de aspect, damele umblă îmbrăcate normal, iar bărbaţii îşi permit să aibă şi ceva burtică, exact ca orice om normal. Obişnuite cu vieţuitoarele din LA, dintre care probabil 0,1 % nu au măcar o rinoplastie la activ, “fetele” se simt frumoase şi dorite. Şi, pentru că oamenii sunt simpatici şi locul relaxant, decid să se mute măcar o perioadă, mai ales că o chirie pe o lună întregă acolo este cât o noapte în Paris. Viaţă la preţuri mici cu oameni normali alături.

Decid deci să se mute într-o casă, în care vor locui ele 3 şi încă o bătrână ce se va ocupa de ele. Elka (Betty White) este puţin surprinsă de cele 3 “prostituate”, aşa cum le numeşte la început, dar se va acomoda vieţii în 4.

Fiecare episod aduce noi provocări treimii din LA şi noi ocazii pentru Elka de a le da peste nas. Serialul este absolut simpatic şi, culmea, suficient de comic, încât să vă treziţi râzând în hohote.

Am prins doar câteva episoade din serial, dar vi-l recomand.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.