Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

De anul viitor …

Mai avem o lună şi ceva din 2010. Cu bune şi cu rele, anul aproape se termină, lăsându-ne amintiri, frustrări sau bucurii, de la caz la caz. Fiecare ne-am atins unele scopuri, altele sunt încă în lucru, unii au avut schimbări în viaţa profesională, alţii în cea de familie. Am mai călătorit, legat prietenii sau chiar destrămat unele vechi.

Fiecare an începe cu alte gânduri şi, în multe cazuri, cu planuri noi. Este un nou început, o nouă şansă de a face bine lucruri pe care le “gherlim” de prea mult timp. Este momentul aşa numitelor “new year’s resolutions”. Ce planuri poate avea un om în prima zi a anului ce vine?

  • mă las de fumat
  • din 1 ianuarie încep cura de slăbire
  • voi fi mai organizat
  • încep să merg la sală

… şi multe alte planuri, pe care ştim că trebuie să le avem în vedere.

Anul 2010 l-am început cu 2 planuri mari şi late: să ţin o agendă cu proiectele, datele de întâlnire etc. Pentru că s-a întâmplat în trecut să pierd deadlines sau chiar, o dată, să mă sune un potenţial client că trebuia să ne întâlnim. Şi eu puteam jura că întâlnirea era mâine. Norocul a fost că respectivul era un amic de al meu, deci nu s-a supărat. Oricum însă, am apărut aiurea în faţa lui şi era să pierd campania pe situl respectiv. Al doilea plan a fost să reduc cheltuielile şi să nu mai dau bani pe toate tâmpeniile. Încă lucrez la treaba asta, dar “scăpările” sunt extrem de rare faţă de anii trecuţi.

Pentru anul ce vine mi-aş fi planificat să pun ordine în programul de somn, dar se pare că n-am mai aşteptat 1 ianuarie pentru asta.

Am început să schimb “new year’s resolutions” pe schimbări în momentul respectiv. E păcat să aştept luni de zile să schib ce ştiu că trebuie schimbat în ceea ce mă priveşte, dacă pot să fac asta ACUM.

Pentru că este duminică, iar votăm. Mi-ar plăcea să ştiu ce planuri aveţi voi pentru “îmbunătăţirea” personală şi dacă marile schimbări vor avea loc în 1 ianuarie sau de când realizaţi necesitatea lor.

[poll id=”15″]

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

12 Comments

  1. Îmi propun ca de anul ACESTA să devin mai cumpătat şi mai zgârcit cu mine şi cu alţii în cea ce priveşte cheltuirea banilor.De anul acesta,de azi.

  2. In marea majoritate cei care-si fac planuri de anul nou nu le vor respecta.

    De ce trebuie sa astepti anul nou sa te lasi de fumat? Daca vrei cu adevarat te lasi fara a face publicitate.

  3. Partea frumoasa e ca gymurile fac bani frumosi pe seama celor cu decizii de acest gen. Ofera abonamente anuale la 30-40% din pretul normal pentru cei ce se inscriu la inceputul anului. Prin martie mai mult de jumate din ei renunta sa mai mearga la sala din diferite motive dar e prea tirziu pentru a cere banii inapoi.

  4. Am o lista foarte lunga, sa invat franceza, sa-mi organizez mesele, sa mananc macar un fruct pe zi, sa economisesc, sa vad Florenta, daca se poate si Parisul. Cele care imi vin acum in minte. Nu am finalizat lista.

  5. Nu leg schimbările de Anul Nou. Când se iveşte necesitatea unei schimbări, o las cuminte să dospească în mintea mea, mă sfătuiesc cu soţul meu, mă documentez, dacă este cazul, apoi, într-o dimineaţă, mă trezesc cu planul în cap ! Partea cea mai bună abia acum urmează. După ce am hotărârea şi planul, sunt ca un catâr de perseverentă şi fac ceea ce mi-am propus 🙂

  6. ma nu am planuri pentru 1 … de obicei le fac pe loc … exemplu, am aproape 2 luni de cand m’am lasat de fumat… m’am lasat intr’o joi la amiazi… inca mai am juma de pachet de tigari…

  7. Nu pot sa votez, ca nu mi se potriveste nici o optiune 🙂
    Eu fac “new year’s resolutions” candva prin ianuarie-februarie si de obicei in decembrie constat ca am facut peste jumatate dintre ele fara sa imi dau seama.
    E drept ca sunt unele care se propaga de la an la an :))
    Chiar, ia sa imi caut eu lista de anul asta…

  8. E greu de facut planuri “pentru anul care vine”. Personal, daca tot e sa fac planuri de viitor, o fac pentru viitorul mai mult sau mai putin imediat si pe durate relativ limitate, mai scurte si mai usor de controlat. Asa pot sti ca dau cu greu rateuri in realizarea planurilor de viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.