Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Dar din dar se face!

Dacă tot se apropie Sărbătorile şi trebuie să fim “mai buni”, timişorenii pot să-şi mângâie sufletul cu o faptă bună:

Între 6-15 decembrie 2010, la etajul I al Universităţii de Vest din Timişoara, sunt aşteptaţi toţi cei care doresc să facă donaţii în haine şi jucării copiilor aflaţi în Centre de zi şi Case de copii. Campania este iniţiată de Porsche Timişoara, cu sprijinul Secţiei de Publicitate din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţele Comunicării, Universităţii de Vest din Timişoara, Comunitatăţii bloggerilor timişoreni şi Organizaţiei Studenţilor din Universitatea de Vest din Timişoara – OSUT.

Standul din Universitatea de Vest la care se vor face donaţiile va aduce atmosfera de sărbători, prin Moşul şi elfii ce vor pune cadourile sub brad. „Vom fi ajutoarele lui Moş Crăciun, în încercarea de a-i face pe copii să se simtă cât mai îndrăgiţi de noi toţi. Este o campanie cu suflet, prin care dorim să aducem zâmbete sincere pe chipurile copiilor”, declară Oana Barbu – coordonatoarea studenţilor din cadrul Secţiei de Publicitate a Universităţii

Toți cei care doresc să facă parte din această campanie cu suflet sunt așteptați să aducă micul lor cadou la Universitatea de Vest, la etajul I, de luni până vineri între orele 10-14. Pentru cei care nu pot ajunge la Universitate în acest interval, există un număr de telefon la care se poate apela: 0745.453.245 – Cristina.

Cadourile de la organizatori şi de la noi, vor ajunge la şase orfelinate din oraşele: Arad, Oradea, Reşiţa, Caransebeş, Lugoj, Timişoara.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

2 Comments

  1. Ar trebui sa fie initiative din astea in toate orasele, pana atunci, bravo Timisoara!

  2. Dar din dar se face rai;si totusi de ce doar de sarbatori trebuie sa fim “mai buni” ?Restul anului suntem rai,a?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.