Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Mike & Molly

Din seria “văzut cinci episoade, plăcut, hai să vă zic şi vouă” azi vă invit să luaţi în seamă un nou sitcom intitulat Mike & Molly. M-am uitat azi-noapte la câteva episoade şi mi s-a părut chiar reuşit.

Mike (Michael Biggs) este ofiţer de poliţie în Chicago. Alături de colegul şi foarte bunul său prieten patrulează străzile din “the windy city”, pentru a-i prinde pe cei care nu respectă legea. Ambii parteneri sunt ghinionişti în dragoste. Carl, colegul, deşi arată chiar bine, locuieşte cu bunica lui şi nu reuşeşte să găsească o femeie. Mike este obez şi mereu ţine diete.

Pentru că situaţia lui e departe de a fi ideală, are nevoie de ajutorul altor oameni cu aceeaşi problemă, aşa că merge periodic la întâlniri. Acolo o cunoaşte pe Molly.

Şi ea are probleme cu “greutatea”, asta în caz că viaţa ei alături de o mamă uşor “zărghită” şi o soră cu mult sex-appeal şi talentul de a se agăţa de bărbaţi însuraţi, alcoolici sau ambele nu ar fi suficient de stresantă.

Între comentariile mamei şi isteriile soră-sii, Molly duce o luptă serioasă cu acele kilograme în plus. Lucrează şi ca învăţătoare la o şcoală din oraş, aşa că nervii îi sunt mereu întinşi la maxim.

Din ce am prins eu din serial (5 sau 6 episoade), este un sitcom plăcut şi destul de amuzant. Deşi teoretic niciunul dintre actori nu este material pentru concursuri de frumuseţe, au ambii un farmec deosebit şi îşi joacă rolurile cu mult umor. Sunt foarte simpatici iar replicile, chiar dacă unele previzibile, sunt departe de a fi anoste.

Serialul a început în septembrie anul acesta şi sper sincer că vor mai fi destule sezoane. E o pauză binevenită de la toate starurile “perfecte” ce apar în toate serialele mai nou. Toţi sunt ca scoşi din cutie, de parcă e preselecţia pentru America’s Next Top Model. Celelalte personaje au fiecare un farmec aparte şi toate prostiile pe care le fac dau savoare serialului.

Nu vă mai plictisesc cu detalii. Vă las să-l vizionaţi.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

7 Comments

  1. Si eu ma uit. Imi place ca desi sunt supraponderali totu e arata si descris foarte natural. Asa cred ca ar trebui sa fie la orice cuplu…natural

  2. Şi mie îmi place sitcomul ăsta. Şi foarte amuzanţi sunt Carl şi ospătarul din Nigeria (parcă).
    Oricum serialul este relaxat şi amănunt foarte important e produs de Chuck Lorre (2 1/2 men, TBBT, Dharma & Greg) adică nu avea cum să fie prost 😀

  3. Oh, vad ca actrita care o interpreteaza pe Molly este Melissa McCarthy – adica Sookie in Gilmore Girls. Mi-e tare draga 🙂

  4. In sfarsit un film in care personajele principale nu sunt fotomodele trase ca prin inel.

  5. For the first time in my life I see LOVE.

    Recomand sa urmărești si : ‘Shit my dad says’,este o comedioara simpatica cu actorul din Startrek-ul ala primu’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.