Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

2011 sa fie!

Există o piesă pe care o puteam difuza doar cu ocazia asta, pe când făceam emisiuni în 1 sau 2 ianuarie, că am făcut destule la radio în asemenea zile. Nu am fost niciodată fan de “pop”, dar pentru ABBA am avut mereu un respect deosebit. Muzica lor suna bine şi găsesc aşa rapid cel puţin 10 piese de-ale lor pe care le iubesc. Pentru o asemenea zi, Happy New Year pică foarte bine:

Conform planului “nu ardem bani aiurea pe Sărbători”, am preferat să stăm acasă. Am păpat ceva bun, am turnat niscaiva vin bun în pahar pe la 8 seara, să începem cu dreptul, şi am trecut la programul “vizionee”. După ce am râs iar ca proasta uitându-mă la audiţiile pentru The X Factor, am deschis şi teleleul. Ca paranteză, dacă doriţi să vă hliziţi în ultimul hal, nu există sitcom pe lumea asta mai bun decât primele episoade din orice show din ăsta de talente. Că se cântă sau dansează, nu contează (iote că fac şi rime). Sunt unii atât de pe lângă, că râzi minute întregi.

Aşa .. după ce am terminat cu hlizitul în cauză, am luat telecomanda între deşte şi cu vinul pe burtă am trecut la “zapping”. Încep să-i înţeleg pe americanii care renunţă la cablu şi rămân doar pe NetFlix sau sisteme similare. Adică plăteşti bani pentru şansa de a vedea 100 de programe şi din toate nu găseşti nimic de văzut.

Am făcut şi prostia să merg pe programele româneşti. Pe MTV era muzică din asta de cretini, cântată de tot felul de nechemaţi. Pardon, vedete. Pe nuş’ ce alt program Bităneasca părea a fi trecut pritr-o lobotomie, după care i s-a atrofiat de tot orice urmă de umor. OK, când râde parcă îţi vine să zâmbeşti, că are râsul ăla isteric. Dar să moară prostia din ţară dacă am putut râde O DATĂ măcar. Era “scheciul” ăla cu naufragiaţii, la care am rezistat eroic 5 minute, aşteptând să zâmbesc măcar.

Şocul mai mare a fost la Dan Negru, unde am văzut o mare de … nuri, să fiu o doamnă. Ceva cu recorduri. Nu înţeleg ce mare record e să aduni câteva sute de proaste siliconate, când geme ţara de târfuliţe din astea ieftine, ce şi-ar vinde şi mama pentru un Salitos. Deci da, dom’le, divertismentul românesc a ajuns la culmea culmilor: dezbrăcăm nişte paraşute şi asta ţine loc de scenariu, de glume, de muzică. Felicitări Negrule, “you hit rock bottom” să zic şi io ca americanul.

Pe la alţii aceiaşi “populari” pe care îi vedem acum la orice ocazie. Voi deranja probabil dacă voi spune că am 4-5 artişti de populara pentru care am un mare respect şi pe care i-aş asculta, în rest mi se par nişte manelişti în straie populare. Şi nu mai scapi de meclele lor, că e 1 Decembrie, ziua morţilor sau Valentine’s Day.

Ajungem bineînţeles şi la “vedetele” astea de muzică uşoară, dintre care 99% nu sunt în stare să solfegieze şi 98% nu sunt în stare să behăie ceva live. Dar sunt muzicieni. Cred că alde Jim Morrison, John Lennon sau Janis Joplin s-au făcut titirez de cât se învârt în morminte, dacă ar avea “ocazia” să audă cine îşi zice artist în zilele noastre. E clar că lumina vine de la Apus, dacă rateuri ca Spears sau Aguilera au făcut o cârcă de bani, dar acolo măcar multe dintre fufele astea au măcar o urmă de voce, nu doar mutre de traseiste şi acelaşi talent muzical al câinelui meu.

Clar că tot pe Discovery ne-am înţepenit, chiar dacă nu pot spune că am dat pe spate. Am ajuns să privim inert Toddlers & Tiaras (nu cred că există ceva mai penibil decât să-ţi fardezi copilul ca pe o prostituată şi să tragi de el în tot felul de concursuri tâmpite, chiar împotriva voinţei lui), Cake Boss şi familia aia de “pitici”.

Io zic că, dacă e să avem un an aşa cum a fost Revelionul pe teleu, ne-am dat naibii cu toţii.

Bine că s-a terminat nebunia. Am dormit ca nişte prunci şi am luat-o de la capăt cu toate cele. Pe anul ăsta nu-mi mai fac planuri măreţe (normal că cele din 2010 rămân), voi continua să duc la împlinire şi ce nu am realizat anul trecut şi să mă bucur de tot ce mi se oferă. Teoretic peste vreo lună ar trebui să plecăm din nou peste mări şi ţări, aşa că număr zilele.

În rest – muncă, organizare, efort. Că au funcţionat de minune.

Să aveţi un an superb şi toate visurile să vi se împlinească 🙂

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

20 Comments

  1. E corect pus numele de “revelionul recordurilor”. Recordurilor de prostie, senzational si fufe dezbracate, asta a vrut sa spuna.

  2. In primul rand, iti urez La multi ani pe 2011! In privinta programelor tv, parca niciodata nu a fost o mai mare adunatura de prostie crasa, silicoane si prost gust. M-am refugiat cu prietenii la un film, dupa o ora de butonat telecomanda in incercarea esuata de a gasi ceva cat de cat demn de urmarit.
    PS: Plecati iar in SUA? Ar fi extraordinar…. 🙂

  3. La multi ani Dojo! Sa ai un an asa cum doresti tu! Plin de impliniri si de fericire!

  4. La multi cu multe bucurii si “succesuri”! La mine a fost primul an cand nu am stat acasa, nu ma asteptam dar a iesit chiar bine!

  5. 2011 îți doresc să fie unul perfect pentru tine și să ne bucuri la fel de mult cu articole de blogger adevărat.

  6. La multi ani si an nou fericit iti doresc ;)!! Multa sanatate si bafta in viata!

  7. In primul rand La multi ani !
    Cat despre televiziuni : sunt patetice si inutile ! Pe vremuri se faceau emisiuni speciale, pline de haz. Acum astia se rezuma la manelisti si femei goale… Mi-e scarba !
    Lor le urez un faliment placut !

  8. La multi ani si un 2011 excelent va dorim!
    Si noi am stat acasa, am mancat am dansat sa se aseze mancarea si sa faca loc urmatoarelor feluri ( cam ca la nunta :D), dar a fost execelnt. A, si spune-i lui Mircea ca am jucat table cu Sorin (sotul meu) si l-am batut de l-am rupt. Stie el de ce-i spun asta. 😀

    • He he, bravo. “Soarele’ e specialist la table, io nu indraznesc sa ma pun cu el 😀

      Felicitari si un an super 🙂

    • Come on, ca e pe toate gardurile 🙂

      Mai poti baga la colectie “The Winner Takes it All”, “When I Kissed the Teacher”, “One of Us”, “Our Last Summer”, “When All Is Said and Done”, “The Day Before You Came”, “Eagle”, ‘Thank You for the Music”, “Fernando”, “Chiquitita”, “I have a Dream”, “The Way All Friends Do”, “The Winner Takes it All” … sa le enumar pe alea care mi-au placut mereu mai mult decat Gimme Gimme sau chestii din alea prea zbantaite 😀

  9. “Să aveţi un an superb şi toate visurile să vi se împlinească :)”

    Sa fie!!! 🙂
    Si… apropo… Ca sa nu am dezamagiri cu… neimplinirea tuturor visurilor, prefer sa nu visez prea mult si dintr-o data vise “cu bataie lunga”. Nu de alta, dar e mai bine sa-ti doresti mai putin, avand in schimb surpriza (placuta!) de a aduna cat mai multe impliniri in viata, impliniri la care nu prea ai avut curajul sa te gandesti. Mai ales in conditiile lumii absolut nebune de acum din jurul nostru.

  10. 2010 a fost un an cu multe schimbari si pentru mine. N-am facut un bilant, pentru ca simt oricum ca ies pe plus 🙂
    Pentru 2011 va urez sa vi se implineasca toate dorintele :*

  11. si noi am stat acasa (familion venit de la munte) plus o echipa de pretini, mancat ca la nunta, baut ca la 18 ani, jucat tat felu de jocuri de societate pe muzica de la protv (plus cautat pe yooutube muzica de atunci :-)) )… o fo’ fain… Iti doresc un fieca si LMA 😉

  12. La Multi Ani!
    Ca si tine am dat pe un post romanesc la trecerea intre ani si am nimerit pe Antena1
    Acolo am fost foarte surprins sa vad ecranu plin de femei dezbracate; nu mi-a venit sa cred.. am facut o poza cu televizoru
    Ulterior am vorbit cu diversi prieteni si nici unul nu use uitase pe Antana1; am cautat pe google si nimik; nici un articol, nimeni revoltat parca nici nu s-a intamplat; asa am gasit comentariul tau si iti multumesc pentru ca dovedeste ca nu sunt nebun 🙂
    Ce e trist este ca a umple un platof de femei goale este cumva normal in Romania si nu inteleg cum e posibil?!?

  13. mai, emisiunea aia cu “pitici” eu o gasesc chiar super educativa. Asa, ca de viata de familie. Ma uit la ei, la copii, cum pana si ala, cel mai “micu”, vorbeste/povesteste frumos, legat, coerent, ce vrei tu. O familie obisnuita ai carei membri se exprima mai bine (despre viata lor obisnuita somewhat) decat prezentatori/moderatori/reporteri de-ai nostri, carora asta le e meseria. Pai zi si tu. Ah, am uitat, bunica-mea (81 de ani) a depistat emisiunea asta.

  14. Programele TV romanesti sunt tembele, parca nu mai avem realizatori, actori nici atat, cantaretii sunt sub orice critica. Am preferat sa ma uit la seriale ) puteti rade ) CSI Miami sau pe Viasat History si Animal Planet.
    M-am saturat de silicoane si de fufe pe post de cantarete 😛
    Daca ma intreaba cineva cine e cel maivoga cantaret roman , sa mor daca stiu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.