Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Ce vrei de la blogul tau pe 2011?

Am zis că am datorii cu lepşele din anul trecut, aşa că mai tai una de pe listă. Deci, Iulia, să vedem ce doreşte eu de la dojoblog:

Să păstrez un ritm constant de scris

Chestie mai uşor de planificat, decât de făcut. Cât sunt acasă şi fără prea multe ocupaţii, decât să stau online, nu e chiar greu. Dacă om pleca din nou peste mări şi ţări, va fi ceva mai greu să scriu zilnic. Om trăi şi om vedea, vorba aia

Să am în continuare micuţa mea comunitate de comentatori

Sunt încântată că am o “echipă” de oameni care rezonează la ce scriu. Că zic tâmpenii sau faze geniale, ei reacţionează. Sper să-i păstrez ocupaţi şi anul ăsta şi să se înmulţească.

Să mai producem şi de o îngheţată

Pe 2010 au fost ceva campanii pe blog, deci a ieşit de o shaworma. Sper ca 2011 să fie măcar pe atât. Nu-mi voi cumpăra casă de pe banii ăştia, dar e o motivaţie să continui să depun eforturi zilnice pe blog.

Cam asta e pe scurt. Doresc pur şi simplu să scriu, să am cu cine să comentez şi să am de o cafea.

Trecem să stresăm şi altă lume: Iubi, Nina şi Nebuloasa.

PS: simţiţi-vă liberi să preluaţi ideea pe blogul personal şi, of course, să comentaţi aici ce planuri aveţi pe anul cesta cu blogul personal 🙂

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

23 Comments

  1. Planul meu maret este doar sa scriu. Cat pot de mult, ca anul trecut m-am lenevit fantastic 🙂

  2. Eu vreau sa inspir, sa motivez si sa ofer un zambet, asta vreau sa fie contributia mea pt societate Amin!

    • PS Amin este folosit ca un termen generic ce nu are legatura cu religia (in contextul de fata), vrand doar sa insemne “asa sa fie” 🙂

  3. Eu nu am (inca) blog, deci nu am ce sa scriu decat sa comentez ceea ce scriu altii 🙂 Ma bucur ca te-am descoperit si astept cu nerabdare sa vad ce ai de spus.

  4. Eu nu o sa povestesc aici ce mi-am propus pentru 2011 pentru ca am scris deja pe blog :).
    O sa-ti multumesc doar ca ai preluat leapsa si o sa-ti doresc din toata inima sa realizezi ceea ce ti-ai propus in acest an.

  5. Eu vreau să învăț cât mai multe lucruri noi și documentându-mă pentru articole reușesc acest lucru.

  6. Sa creasca, cat mai multe articole de calitate, cat mai multi cititori fideli, si sa produca de cateva inghetate (cat mai multe ca nu ma supar).

  7. tocmai ce te-am citat intr-un articol pe tema asta. Ne batem capul de ceva vreme cum sa tricotam blogroll-ul si iaca am facut rost de o New Year’s Resolution 🙂

  8. Păi, şi eu vreau să scriu constant, adică, cel puţin o dată pe zi. Sper să-mi menţin comunitatea de comentatori, mică aşa cum e ea, dar să mai adaug oameni noi. Unde-s mulţi puterea creşte, nu?

    Să găsesc o modalitate corectă de a aduce mai mulţi oameni pe blog, la un articol pe zi să am doar 100 de unici mulţi se întreabă cum de? Nici eu nu am un răspuns.

    No bine, dacă iese şi un ban… Doamne ajută!

  9. Am dat de blogul tau din comentariile avute pe la arhi daca nu ma insel, pana acum am citit doar, imi place cum scrii, poate ar trebui mai multe articole pe zi (banui ca este destul de greu sa scrii zilnic)

    • Salut si merci de apreciere. e greu sa scrii cateva articole pe zi. Nu cred ca as avea chiar atat de multa inspiratie 🙂

  10. Exact cand voiam sa nu-mi mai fac planuri (pentru ca mi le fac extraordinar de bine, doar ca nu ma tin de ele), iaca trebuie sa-mi fac. 🙂 Mi-ai dat de lucru in uichend…dar o fac cu mare placere.

  11. planul meu pe 2011 se rezuma la articole mai multe si mai detaliate, o tema noua pentru blog si cresterea numarului de cititori fideli + sa iasa de-o gazduire si-o cafea (fara ea n-as scrie prea multe articole).

  12. […] de vacanță (da, am vacanță până pe 10 ianuarie, pentru că așa vreau eu ),  se găsește dojo să mă pună la muncă și mă lovește fix în moalele capului cu o leapșă grea. Anul ăsta […]

  13. In primul rand, imi doresc sa gasesc cele mai bune moduri de a-mi transmite ideile. Vreau ca ideile mele chiar sa ajunga la cei carora le “vorbesc”, sa fie intelese (nu discut despre acceptare sau respingere).

    Nu, nu am blog. Poate intr-o zi … dar si atunci, voi avea aceeasi dorinta pe primul loc.

  14. De ce aş vrea ceva de la blogul meu? e doar ceva virtual căruia nu-i pot cere căci nu îmi va oferi. (a oferi – el îmi oferă – îmi va oferi- 2 s să consult ceva mai deştept decât ce am pe umeri)
    În altă ordine de idei, la câte necunoscute am în gramatica de zi cu zi de ce m-aş aştepta la ceva de la blog?
    Oricum a făcut mai mult decât m-aş fi putut aştepta.Am găsit oameni care scriu frumos şi pe care îi citesc cu plăcere, oameni care mă ajută să îmi reînvăţ gramatica, oameni care cunosc rimele şi se descurcă bine cu versurile, oameni care pun suflet în ceea ce fac/scriu.
    Am deviat de la subiect.Tipic mie. Pe mai târziu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.