Bune de citit: 6-13 februarie 2011

12
2922
views

Săptămâna trecută am lipsit de la apel, că am fost gripată ca un câine, reluăm lista de luni cu chestii de citit.

Cam asta am cules de pe bloage. Cu scuzele de rigoare faţă de cei pe care i-am scăpat din listă, deşi au scris mişto săptămâna asta, vă doresc lectură plăcută. Şi să nu vă prindă şeful 😀

Previous articleValentine’s Day Sale
Next article3,5 lei porumbul
dojo
Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Acum bloghez din Marele Mar si-mi cresc mica afacere de Medical SEO. Imi place sa calatoresc si sa stau la taclale cat e ziua de lunga.
SHARE

12 COMMENTS

  1. Câteodată e bine să-ţi ţii gura – cat de condusi de prejudecati suntem uneori… Am avut in familie doi alcoolici (tata si o matusa), stiu ce patima e bautura si prima reactie cand vad un betiv este de scarba. Si totusi, oare am dreptul de a judeca? Pot stii eu cu adevarat ce il atrage pe omul ala catre sticla? Bravada initiala transformata treptat in viciu sau vreo nenorocire a vietii?

  2. multumesc pt apreciere! ca sa fim exacti, am bramburit cu 2saptamani inainte, deci am respectat bolnavii,da? 😀

  3. A citit articolul recomandat de tine “Mie nici acum nu-mi place sa citesc”. Cred ca autoarea este blonda naturala. Cu sinceritatea pe care i-o admiri, se poate inscrie linistita intre repetentul care e sincer si spune ca nu ii place sa invete, cu hotul care e sincer si spune ca ii place sa fure etc. Ce sa mai zic despre descoperirea pasiunii pentru lectura in timpul facultatii… Aici e anti-sinceritate, intai fiindca daca nu prinzi drag de citit de mic, nu mai prinzi niciodata, apoi pentru ca titlul pe care chiar ea l-a pus arata clar ca nu ii place nici acum sa citeasca !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.