Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Pomul de … Paste

Nu, n-am intrat în colecţia de sticle pline cu băutură a gazdelor noastre, nici nu m-a bătut soarele american prea mult (nu de alta, dar e oricum scump la ochi), se pare că-n ţara tuturor posibilităţilor, oamenii pot face şi pom de Paşte, nu doar de Crăciun.

Vă puteţi imagina ce mutră am făcut ieri, pe când mă trambalam printre diverse fişiere pe comp, auzind aşa cu coada urechii: “A., hai să împodobim pomul”.

După nişte glume prin care să le amintesc gazdelor noastre că, deşi vremea e câinoasă, totuşi nu vine Crăciunul, se pare că totuşi nu-s nici ei plecaţi cu pluta pe Hudson în jos. Gâga de 5 ani chiar a împodobit pomul, care e de fapt o dihanie de sârmă înfăşurată în ceva roz şi ancorată într-un ghiveci colorat. Sfântul ştie ce iepuraş zgubilitic au, de nu se mai mulţumeşte cu un coşuleţ cu iarbă verde, ca pe vremea noastră.

Iată prima creaţie a şmecheriei cu codiţe:

Chiar şi mai importantă a fost munca pentru vopsitul ouălor, care chiar au fost în număr serios. Până am fost eu şi “soarele” la nişte “last minute shopping”, a mică a pus de nişte capodopere. După care s-a plictisit să tot umble cu unelte pentru a scoate ouăle, aşa că şi-a înfipt degeţelele în vopsea.

Rezultatul e chiar foarte estetic şi de lungă durată.

Vor trece nişte zile până mâinile micuţei Picasso vor arăta ca nişte mâini de domnişoară, dar oricum la 5 ani nu mai contează.

Mulţumesc celor care mi-au trimis urări pe email şi Sărbători fericite TUTUROR cititorilor de Dojoblog, că sunt sau nu activi în comunitate. Vă pup şi grijă la consumul de ouă. Planific deja o medie de 5 pe zi măcar, sper să fie şi ficatul în asentimentul meu 🙂

Paşte Fericit!

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

21 Comments

  1. E normala atmosfera unde esti tu acum… nu ca in amarata asta de tara, te invidiez.

  2. Asteptam un filmulet marca Dojo cu imagini inedite (pentru noi astia ramasi in tara), vis-a-vis de “ce pun pe masa de Paste americanii”
    Ce mananca ei in noaptea de Inviere? Au mancaruri traditionale? Taie miel? Mananca drob? Fac cozonaci si pasca?
    Ai prins ideea, asa ca … Dojo ai legatura.

    • Maine vine o prietena de-a micutei, asa ca se pune si de un egg hunt. Numai de n-ar ploua, ca acum e ca la tropice.

  3. Am vazut brazi aseara. Proaspat taiati (ah, mirosul ala), intr-o biserica in care am intrat dintr-o curiozitate turistica. Ce ciudat suna… m-am simtit turista in orasul in care m-am nascut.

  4. Azi dimineta pe la 7 fiica-mea incepuse egg hunting-ul prin casa. Noroc ca am ascuns citeva ca altfel era jale.

  5. Mie imi place ideea cu copacelul. Am vazut pe un alt blog ca in Suedia se fac pomisori cu pene colorate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.