Iar cu burta la soare ..

Iar cu burta la soare ..

După cum se observă, sunt cam tăcută de 2 zile. Motivul .. am tot umblat prin “lume” şi ieri noapte am ajuns din nou în Panama City Beach. După câteva ore de mers cu maşina, dracii de rigoare că era de 2 ori să ajungem la Sf. Petru ceva mai devreme decât planul (cât mai bătrâni), plus un “marşarier” al lui M. într-o maşina din spate, care, culmea, n-a avut nici pe naiba.

Am ajuns cu căţel şi purcel 5 adulţi şi un copil de 5 ani la “apartament”.

Azi ne-am ocupat cu călărit o saltea din aia de umflat pe valurile Atlanticului şi stat cu dosul la soare. Culmea e că avem şi net aici (iar eu chiar am cărat “tractorul” după mine), dar vă imaginaţi că nu voi petrece 8 ore pe zi pe net, ca de obicei, că mă înneacă omul meu. Doar cât să pun neşte poze mişto şi să-mi scuz absenţa până pe marţi probabil, când încercăm să urcăm pe avion. Nuş’ cum o merge, că suntem atunci la finalul weekend-ului de Memorial Day, dar ‘om vedea.

Vă doresc weekend plăcut şi senin.

 

10 Comments

 1. phidas

  Zici ca esti la Mamaia. 😀 E la fel ca la noi.

 2. Noni

  Pff…cat de frumos e acolo… lucky you! DIstractie Maxima iti doresc!

  • dojo

   Da, sunt niste “bloace” uriase cu plaja proprie si apartamente in ele, cu tot ce trebuie. Avem o sufragerie uriasa, o bucatarie utilata complet si 2 dormitoare cu baile lor. Numai bine pentru toata gasca de persoane.

 3. Noni

  Dojo, chiar ma mir cum de iti mai arde de postat pe blog…

 4. Sper ca weekendul viitor sa ajun si eu pe la mare….pe meleagurile noastre …nu visez la locurile de mai sus sunt mai realist!

 5. aA

  asta da viata! meserieeeeeee!!!
  have fun!

 6. Mi ai făcut poftă,vreau să plec cât mai repede in grecia.

 7. Zozo

  Te invidiez, cu toata sinceritatea!!!

 8. Offffffffff, ce priveliste…Alte meleaguri, alte …alea…Cine are curaj sa spuna ca nu si-ar dori macar un sejur acolo? Vrem si noi! macar cu puterea gandului o sa calatorec acolo in noaptea asta cand merg la somn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.