Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Muzica iubita: Saffire

De la muzici foarte serioase prezentate în articolele anterioare (Nightwish şi Stevie Ray Vaughan), astăzi ne delectăm cu câteva piese care dovesc că umorul şi muzica pot merge bine merci împreună.

Pe Saffire le-am descoperit de pe o compilaţie de prin radio acum un deceniu şi mai bine. Am ascultat o piesă de-a lor şi nici nu m-am mai obosit să aflu alte detalii despre ele, nici să caut altă muzică din discografia trupei. Tocmai pentru că doream să vă înseninez vouă ziua, am pus mâna să le studiez ceva mai mult. Şi se pare că nu doar piesa care m-a atras pe mine este “comică”, au albume întregi pe sistemul acesta.

The Middle Aged Blues Boogie este, aşa cum îi spune şi titlul, povestea unei doamne de vârstă mijlocie ce devine tot mai interesată de ideea de a avea un iubit tânăr. Există destule avantaje prezentate absolut drăguţ de cele 3 Uppity Blues Women. Ascultaţi cu atenţie piesa, e delicioasă.

Tot pe linia piesei anterioare, ne delectăm cu School Teacher Blues.

Pentru pacienţii cu cancer, ce-şi pierd părul din cauza tratamentului, o piesă de încurajare: Bald Headed Blues.

Dacă tot suntem în domeniul medical, una absolut comică – OBG Why Me Blues (interesant că se pronunţă similar cu OBGYN). Mă gândesc că damele ştiu despre ce este vorba. Dragele mele, asta-i pentru noi

Veţi găsi mai multe clipuri interesante pe Youtube, sper că v-am deschis apetitul pentru un boogie uşor comic. Din păcate trupa nu mai este activă din 2009, dar sunt destule piese de savurat oricum. Dacă tot e weekend, merităm şi noi să zâmbim.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

4 Comments

  1. Au muziccca faina 😛

    Din anumite motive obiective nu am mai intrat pe aici si am ramas surprins de ceea ce am gasit.Ma obisnuisem cu tema veche, dar ai aduc mbunatatiri site-ului tau.

    Multumesc pentru ca m-ai trecut si pe mine in ista celor pe care ii citesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.