Daca si Zuckerberg e pe google+ …

Daca si Zuckerberg e pe google+ …

Mare şoc mare, că fondatorul Facebook are cont pe Google+, chestie care se pare că-i uimeşte pe unii: cum adică să fie pe un site concurent?

Cu toate că alţii dintre concurenţii lui direcţi nu au avut destule “bile” să folosească Facebook cu numele real, preferând ori să-l ignore, ori să folosească un pseudonim, Zuckerberg are cont pe Google+ “pe bune”.

Probabil că ar trebui şi eu să dau pe spate după serviciul ăsta şmecher dacă şi Zuki e înscris şi vuieşte netul de câteva zile doar despre minunea asta. Probabil îs unul dintre puţinii muritori care nu au cont pe Google+ şi nici interes. 😀

Orice share ajuta. Multumesc.
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

22 Comments

 1. Stai liniştită ! Eşti dintre mulţii muritori care nu au cont pe Google+, fiindcă este încă în faza de încercări şi accesul se face pe bază de invitaţie. Cât despre Facebook şi alte reţele de gen, sunt doar nişte jucării…

 2. Am primit si eu invitatie pe google+, mi se pare mult mai interesant decat facebook-ul in primul rand datorita simplitatii, vom vedea daca va reusi sa devanseze fb-ul

 3. Uite de ce e bine sa citesti dojoblog. Habar n-aveam, mai dojoblog, de google+, da’ las’ ca ma interesez io! 🙂 Ei, probabil,cu timpul, toata lumea va folosi G+, parasind FB-ul; dupa aceea, cand va aparea altceva, vor migra de acolo spre noua retea de socializare, si tot asa. Nimic nu-i intamplator, totu-i repetabil! 🙂

 4. eh… sunt vreo 3-4 profile ale lui Zuckerberg pe google+.
  aruncand o privire pe la atii (ca eu n-am prins loc inca), pare o combinatie intre twitter si FB, dar fara Farmville si alte prostii de genul. in schimb se pot face conferinte video cu mai multi participanti.

 5. Zoly

  Cred ca Zuckerberg asta se cam tine de caterinca si vrea doar sa isi convinga fanii ca Facebook e mai bun. Este doar un ghimpe-n coasta lui G+. ZIC!

 6. vasil

  O sa testeze probabil facilitatile Google+ dupa care o sa-si traga cateva idei “noi” pentru site-ul lui, asa cum a procedat la inceput si cu Facebook-ul.

  • dojo

   Absolut orice produs se inspira si de la altii. Vorba aia, nebun sa fii sa nu inveti una-alta de la concurenta 😀

 7. haolica

  nu pot sa cred.

  totusi, nu ar putea fi vreo combinati ca sa atraga lumea?

  mi se pare ff plauzibil asta…

 8. Astazi a fost prima data cand am auzit de google+. cum se face cont? tot ca la facebook?

 9. Roxandrei

  M-am plictisit de aceste retele de socializare. Dupa ce, in final, reusesti sa iti stragi toti prietenii apare un noul serviciu iar vechiul incepe sa fie inactiv.
  Nu iti mai ramane decat sa o iei de la capat.

 10. iulianmindrila

  @Roxandrei: subscriu. Totusi sunt curios cum o fi G + asta…nu ma refer la varianta demo (care se gaseste pe net)pe care am testat-o.

 11. Miscellaneous

  Poate că sunt eu proastă, dar ce e Google+ ? 🙂

  • dojo

   Un rahat de genul myspace-facebook-hi5-twitter-linkedin etc facut de google. La care momentan se intra doar cu invitatie, deci are lumea ocazie sa faca SEO pe tema asta 😀

   • se pare ca au ridicat restrictia, acum se intra si fara invitatie 🙂

 12. Vrei sa zici ca pustiul ala din fotografie a inventat facebookul/?…..Bravo lui…..ce varsta oa avea ca mor de curiozitate!

  • Dumnealui

   @lucian: e nascut in 1984

 13. imm fondatorul google pe facebook poate incearca sa adune date despre concurenta :))

 14. Milosh

  Zuckerberg asta e cam smecher.Daca va aduceti aminte de filmul “The social network” , practic totul a plecat de la o idee furata. Nu stiu de ce dar una din companii se va dizolva ,adica o sa fie preluata de cealata.

  Parerea mea !

 15. carameaua

  mi se pare normal ca detinatorul FB sa aiba conturi pe toate retelele de socializare. ca doar cu asta se ocupa. si faptul ca “s-a dat pe fata ca sa ii dea pe altii pe spate” denota simtul responsabilitati. in definitiv, daca v-a fi mai bun ca al lui, fie ca e sau nu si el pe G+, tot v-a pierde clienti. parerea mea e insa ca nu v-a renunta nimeni la contul[urile] de FB ci isi v-or face altele si pe G+ sa “intre in pas cu moda”
  PS: Eu unul nu mai folosesc nici macar Y! messenger :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.