Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Concurs: 100$, 75$, 50$

Anunţ cu mare plăcere că pe nou lansatul Weight Loss Team avem un micuţ concurs de promovare. Pot participa toţi membrii de pe forum, care aduc alţi membri în comunitate. Cel mai harni ambasador pleacă acasă cu 100 de dolari, locul doi cu 75, locul trei cu 50. Iată pe scurt datele concursului:

  • Trebuie să fii membru în comunitate.
  • Postezi 20 de mesaje de calitate în forum (atenţie, că e forum în engleză, vă rog pe ce avem mai scump, nu scrieţi româneşte :))
  • Te anuţi în topic-ul de concurs.
  • Recomanzi forumul pe situl tău, pe facebook, pe twitter, prin vecini, familiei. Scopul este să convingi şi alţi oameni ce ar putea fi interesaţi de subiectul “slăbit” să ni se alăture. IMPORTANT: să menţioneze la înregistrare numele tău de utilizator.
  • Imediat ce ai “acumulat” 5 ‘afiliaţi’, eşti mutat în lista de finalişti.
  • Cel mai mare număr de referrals îţi aduce premiul cel mare.

Concursul se încheie la 1 septembrie, deci e timp destul. Nu se permit conturi multiple şi alte “şmecherii”. Am mai organizat în trecut un asemenea concurs, ştiu la ce să mă aştept. Mesaje inutile, aruncate doar la număr sau orice metodă de a păcăli sistemul vor atrage descalificarea.

Interesul meu este să promovez forumul, să atrag mai mulţi oameni care doresc să discute despre cum ar putea da jos nişte kilograme şi de a-i răsplăti cumva pe cei mai harnici dintre promoterii forumului.

Vă mulţumesc pentru interes, vă ţin la curent săptămânal cu ce se întâmplă pe acolo.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

22 Comments

  1. Zic si eu asa, ca un chibit, pe langa cantitate, nu e mai bine sa ceri si calitate?
    Adica:
    – fiecare membru nou 1 pct
    – fiecare 10 posturi de calitate ale acelui membru “afiliat” 1pct

    • Cristian, nu va fi concurs de spam, pentru ca exista un moderator pe forum (io adica) si nu am niciun interes sa dau banii aiurea. Am mai facut acum 5 ani un concurs similar, cam stiu la ce sa ma astept si cum merge 🙂

      Moldo, tie iti sunt datoare vanduta si cumparata. Tre’ sa deschid un cont doar pentru datoriile catre tine, sa nu vii cu executoru’ dupa mine. saru’mana

      • Eu nu vorbeam de spamul de pe forum, ci de cel făcut pentru a face rost de mușterii. Apropo de mușterii, nu cred că se înghesuie prea tare românii să se înscrie pe forumuri în limba engleză. Unii din ei nu stăpânesc limba prea bine, iar pe alții, chit că o stăpânesc ceva mai bine, nu-i văd având chef de așa ceva. Pe lângă asta mai e și aspectul apartenenței geografice. De exemplu americanul e obișnuit cu avocado (apropo, nici eu nu mă omor după el), pe când românul ciu-ciu. Ăia-s cu broccoli, noi mai mult cu varză șamd.

        Trecând peste aspectele astea, cu ce e sau va fi mai grozav site-ul ăsta față de zeci de alte site-uri similare? Nu de alta, dar cred că e plin Internetul de recomandări de genul mic dejun cu lapte și cereale. Eu am navigat prin diverse cotloane ale Internetului, însă tot două site-uri mi se par cele mai grozave și pe acolo navighez cel mai des. Două lucruri mă enervează totuși la unul din ele (cel românesc :-D) și anume atitudinea ușor arogantă și cam neprietenoasă plus faptul că nu prea se răspunde la unele întrebări. Eu îl înțeleg uneori pe ăla care se ocupă de site-ul și forumul cu pricina, dar asta nu înseamnă și că trebuie să-mi placă 🙂

      • P.S. De ziare nu mai vorbesc. Chiar ieri am găsit o cură (hiperproteică) în Gândul. E cam dubioasă după părerea mea de amator, dar fața cititorilor tot o ia. De altfel comentariul 7 atrage atenția că nici măcar n-a fost copiată (furată) cum trebuie.

      • Cristian, promovarea mai serioasa o fac pe international. Pe siturile romanesti am scris si io asa sa nu spuna lumea ca nu ii tin la curent. Nu ma astept la mare nebunie de la romani,desi sunt destui care ar putea sustine o discutie in engleza. Vom mai vedea. Oricum nici cu spam-ul nu prea iese nimic, ca nu este concurs de referrali simplu, ala de se inscrie trebuie sa si scrie ceva decent, altfel nu conteaza. Deci mai usor este sa convingi oameni decenti, decat sa spamezi.

      • Mi se pare cât se poate de normal să spui pe blog ce ai mai făcut în ultima vreme că doar de aia e blog. Totuși în privința calității (și a cantității) ce ai de gând să faci?

  2. Ma io ma bag, ca n-am ce pierde, plus ca mai invatam cate ceva despre cum sa dam jos fundu asta care vine o data cu meseria =)) Si oricum, imi place ideea de comunitate, ca te impulsioneaza mai mult sa faci ceva atunci cand stii ca ai zis si altora ca faci…

    Astia da “bani pah net”, parca se plateste mai bine decat clicku pe reclame…

  3. @Cristian: ma, fara oleaca de spam nu faci nimic la inceput. Iar daca dintre cei care spameaza conving sa se inscrie macar cativa oameni interesati de subiect, tinta e atinsa. Scopul scuza mijloacele, adica.

  4. Cu cat premiu este mai mare cu atat munca depusa trebuie sa fie mai serioasa si sansele de a castiga se reduc. Loteria fuctioneaza pe un principiu studiat: un om este dispus sa plateasca o suma neglijabila pentru un premiu mare chiar daca sansele pentru obtinerea lui sunt extrem de mici.
    @Dojo Nu uita sa il promovezi pe site-urile de concursuri pentru ca acolo sunt unii care chiar traiesc din asa ceva.
    In final un concurs este facut pentru a recompensa cititorii si a obtine mai mult decat daca cu acei bani ai fi platit pe cineva sa faca acea munca.

  5. @Dojo crezi ca premile de la concursurile mele sunt prea mici? Te intreb asta pentru ca le-am cerut doar un singur comentariu de calitate si momentan sunt mai multe premii decat participanti si cei care s-au inscris tot nu au produs ceva de valoare(adica sa le pot pune intr-un articol separat).

  6. pacat ca am ajuns prea tarziu 🙁 as fi postat si eu in engleza ca doar am fost cel mai bun din an …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.