Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

OK, dati-mi de citit!

Nu re-intru în detalii lacrimogene despre cât de şmecher e nook color-ul meu, că ieri am stat până şi cu Moldoveanca pe skype să-i arăt jucăria. Să mor dacă nu încep să cer bani de la Barnes and Noble, dacă tot le fac vânzare 😀

Deci nu despre talentul meu de a vinde o struţo-cămilă de ereader/tabletă discutăm azi, ci aş dori să vă las ‘spaţiu’ să vă desfăşuraţi şi să îmi listaţi catraliarde de titluri de cărţi pe care tre’ să la iau sub nas, de mişto ce îs. De toate, de la ‘beletristică’, la filozofii şi alte daravele, trecând prin cărţi despre web development, SEO, freelancing, finanţe personale. Daţi-mi deci de citit. Cărţile pe care le iubiţi şi credeţi că orice muritor ar trebui să le ia sub nas.

Săru’mâna în avans de liste 🙂

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

59 Comments

  1. recomand toate cartile lui Jay Wiseman (lectura constructiva as spune) si “Screw the Roses, Send Me the Thorns” de Philip Miller si Molly Devon.

    cine mai vrea mai am cateva carti de genul in minte.

  2. Craig Clevenger – “The Contorsionist’s Handbook”. Cred ca e cea mai buna chestie pe care am citit-o in ultimii ani. Tot de el mai e si “Dermaphoria”.
    Apoi Max Brooks – “World War Z”, daca vrei horror.
    “Man In The High Castle” al lui Philip K. Dick daca vrei SF.
    “Edificiul nebuniei absolute” de Stanislaw Lem daca vrei absurd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.