Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Pissing your dreams good bye

D. a venit ieri noapte cu o falcă-n cer şi una-n pământ, având în mână şi 2 pagini de ziar. “Citeşte asta”,  mi-a spus, “şi pune pe blog”. Cum eram ocupată cu pregătitul de sandwich pentru ea, l-am lăsat pe ‘soare’ să citească, după care s-au apucat ambii să-şi imagineze ce i-ar face unuia care s-ar purta aşa cu copilul lor. D. are o fetiţă de 5 ani, noi încă nu avem urmaşi, dar e clar că idei de rupt spinări sunt, dacă s-ar gândi careva să-i facă viitorului prunc ceva de genul acesta.

Povestea e deja bine cunoscută aici. Un tânăr de 18 ani, a urcat în avion, uşor ‘mangă’, bericile au început să-l preseze pe vezică, s-a ridicat, a deschis şliţul şi s-a ‘ăsta’ pe o fetiţă de 11 ani, ce dormea pe scaun. Tătăl ei tocmai venea de unde oamenii normali îşi golesc beşica udului şi l-a luat puţin la întrebări.

Ameţitul în cauză e mare schior american, şi teoretic trebuia să intre în lot pentru Olimpiada de Iarnă din 2014, ceea ce teoretic nu se mai poate, pentru că a fost dat afară din lot. În altă ordine de idei Robert “Sandy” Vietze provine dintr-o familie înstărită, ţinând cont că şi-au permis să plătească peste 40.000 de dolari pe an pentru ca odorul să studieze la Green Mountain Valley School din Vermont.

De partea cealaltă stă un părinte ce are zilele numărate (cancer în stadiul 4) şi o fetiţă folosită pe post de bideu, pe care tatăl încearcă să o ţină cât mai departe de o asemenea ‘publicitate’.

În mod ideal, animalul ar trebui acuzat şi ar plăti o amendă prea mică pentru banii lor (1000 de dolari) plus un an de închisoare pe care probabil îl  merită cu vârf şi îndesat. Va fi interesant de văzut dacă Echipa de Ski îi va păstra interdicţia sau dacă, după ce se mai domolesc valurile, nu-l vor re-primi pentru Olimpiadă.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

15 Comments

  1. Probabil că-l vor reprimi, primează interesele, fie ele doar sportive. USA nu e o democraţie decentă, e doar acceptabilă.

  2. democratia nu are nimic de-a face cu libertatea. Si nici invers. Iar la cum e moralitatea in SUA, nu mai e nimic de spus.

  3. Daca tinem cont de etica si moralitate nu ar trebui primit…dar ca probabil ca primeaza alte interese si il vor primi la lot…LA NOI PROBABIL CA L-AR PRIMI!

  4. Din pacate probabil va scapa basma curata. Vedetele alea au ajuns dupa gratii strict pentru ca erau persoane publice si pentru ca putea fii folosite drept exemplu. Si`n SUA exista coruptie, multa. Diferenta e ca omul de rand nu o simte neaparat. Lui i se da paine, benzina, un acoperis, si cateva sporturi nationale si e multumit.

  5. “the leaky loser expressed no remorse outside his family’s palatial Vermont home, where he ignored questions about the assault and showed no interest in saying sorry to his victim”.
    Palatial home parca nu rimeaza cu rulota de rednecks sarantoci.
    Si are o importanta egala cu zero daca a atins cu jetul de pisat copilul sau doar scaunul de linga. Io zic ca are noroc ca tatal fetitei e bolnav. Ca io stiu destui tati care ar fi tapetat avionul ala cu preputul lui pentru mult mai putin…
    In fiecare tata e un Drasius Kedys.
    Google it daca nu stii la ce ma refer…

  6. În 3 luni media îl uită.
    Aici e vorba de 3 ani. 🙂
    oricum, vor fi ziare cârcotașe, dar se pune accentul pe performanţă, cred eu. Deşi, …

  7. il vor primi daca a fost bun daca nu il vor lasa se duca de rapa , dar oricum nu cred ca la americani nu se va aplica legea si tot va infunda inchisoarea asta e sigur

  8. Ceea ce a facut este absolut dezgustator si cred ca acest lucru il va bantui toata viata. Daca antrenorii cred ca are sanse sa ia o medalie probabil il vor reprimi dupa ce iese de la inchisoare. Dar hai sa ne gandim si din punctul lui de vedere.
    A fost beat si la betie multe persoane au facut si lucruri mai ciudate. Cu un simplu gest si-a ratat cariera, va face puscarie si probabil va fi arat cu degetul toata viata lui. Cred ca daca reuseste sa ia si aurul comentatorii nu se vor abtine in a aminti incidentul. S-ar putea ca asta sa fie singura data cand intra la puscarie si desi s-ar putea sa fie cam petrecaret probabil ca in mod obisnuit era o persoana normala. Poate s-a imbatat pentru ca ii era frica sa zbore cu avionul…
    Nu vreau sa ii iau partea dar ce a facut el i-a provocat o trauma fetitei care nu o va uita prea curand iar el si-a ratat viata pe care ar fi putut sa o aiba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.