Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

AC/DC – The Wine

Nu e titlu de album, ci e o veste bună pentru amatorii de licori roşiatice din struguri. AC/DC pun la bătaie 3 ’tiluri’ şi tot atâtea feluri de vin: “Highway to Hell” (Cabarnet Sauvignon), “Hells Bells” (Savignon Blanc) şi “You Shook Me All Night Long” (Muscat).

Singura problemă este că momentan se lansează în Australia. Ştiu cel puţin o persoană care ar consuma AC/DC şi în acest mod 😀

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

11 Comments

  1. La cat de mult beau eu …cred ca….m-as imbata din doua pahare de vin cat depsre vin imi place cel facut la tara adik cel natural 100%, dar oricum bravo lor ca se descurca si fac bani ei pe vremuri de criza cum ei sunt un brand…de ce nu ar deveni si vinul lor!

  2. As vrea ca si cei de la Gun’s N’ Roses sa scoata un vin numit Knockin’ on Heaven’s Door….

  3. Mmm, interesantă metodă de a scoate bani. 😀 Apăi sper că până când o să mă mut eu în Australia, să mai fie … :))

  4. Faptul ca numele unei formatii se lipeste pe o sticla de vin, va face ca acea sticla sa coste cu 25% mai mult. Pentru ca lucrez la topografie ti-as putea imprima etichete pentru marci de vin Dojo TM:). Dojo in America (Chardonnay Limited Released Cocosul), Inspiratie de webdesigner (Merlot Prince Mircea) si Dojo parfum de femeie (Faurar Rose Ceptura).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.