Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

De trei ori Sex and the City

Zic zău că mi-a plăcut serialul. Pe când ‘circula’ prima dată, eram prea virgină jună să-l vizionez sau mai ales să mă intereseze. Acum câţiva ani însă, când am început să consum mai multe seriale pe laptopul personal, mi-am făcut curaj. Şi l-am ‘halit’ în ceva mai multe seri prelungite.

Peste alţi ani l-am luat iar la vizionat şi cuget că e pe undeva pe un hard acasă. Îi mai dau o tură cu siguranţă, mai ales că acu’ teoretic mi-s mai umblată prin Manhattan, aşa că pot recunoaşte locaţii din ‘ze city’, iar episoadele vor avea clar alt farmec.

Asta e deci treaba cu serialul. Filmul?

Cuget că planul a fost de genul: ‘OK, deci am luat neşte meleoanţe de la EiciBiĂu, hai să mai punem de-o ciorbă din asta, până nu ni se atrofiază de tot ovarele şi cât mai arată tropoţeii Jimmy Choo acceptabil pe umblătoare’.

Aşa că s-a făcut Sex and the City the movie. Care a avut singura calitate că l-am vizionat cu buna mea prietenă Adi.

Cum părerea mea nu contează, s-a mai făcut un Sex and the City, chiar şi mai apă chioară. Nu sunt sigură dacă l-am vizionat (atât de interesant a fost).

Iar acu’ se pare că ne pregătim să ignorăm vizionăm încă o ‘lansare’, că doar e trilogie, nu ne jucăm. Partea ceva mai interesantă este că se vorbeşte şi despre un sezon suplimentar, care chiar ar fi interesant, după un secol de la ultimul sezon lansat.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

19 Comments

  1. Eu zic ca a fost o petarda de la bun inceput. O insiruire de brand-uri, un serial ce incuraja consumerismul si scria in codul sursa a multor domnite care mai tarziu se credeau mari doamne..

    • He he, pai tre’ sa le insufle cineva pofta de aruncat mii de dolari pe niste zdrente, cand poti lua haine si cu cateva zeci 🙂

  2. Unele seriale ar trebui anulate după două-trei sezoane. “Sex and the City” va ajunge ca “Tânăr şi Neliniştit” … cu un trilion de episoase.

  3. bine ca eu nu m-am uitat la serialul asta,si nici nu cred ca o voi face.. asa ca seriale recomand Californication:D ,pe mine ala m-a distrat foarte tare..

  4. Serialul mi-a placut tare mult, l-am vazut de doua ori. Filmele, primul a fost cum a fost, dar al doilea a fost groaznic.

  5. Uneori, ce e prea mult, strica. E aiurea, avand in vedere ca se poate distruge si munca buna, facuta in prima faza.
    Oamenii isi amintesc mai usor “ultimul act”, iar daca acesta a fost o “apa chioara”… hmmm…
    Eu am o vorba – retrage-te in glorie! Altii n-au auzit zicala asta 🙂

  6. Cat de proasta o fi a treia parte pun pariu ca tot o sa umple ceva sali de cinema cu pustioace si fete cool mai mult sau mai putin ahtiate dupa sex si/sau moda

    • Eu sunt ahtiata dupa NY si dupa personajele din film si pocestea lor. Si by the way, am auzit ca gusturile nu se discuta..

  7. Si mie mi-a placut serialul, avea o mare calitate, in opinia mea: fetele au jucat atat de bine, iar dialogurile lor erau atat de reale, incat aveam senzatia ca sunt cu ele acolo, in actiune. Filmul (cred ca primul) a fost slabut, o peltea lungita, iar despre al doilea- acum aflu ca s-a lansat. Si inteleg ca vine si al treilea, bleahhh!

  8. Nu m-am uitat la acest serial, nici nu mi-a batut prin cap. Dar de film nici nu am vrut sa aud… Nici nu stiu daca s-a uitat careva din cunostiintele mele ca daca era sa se uite cineva ma puneau la punct cu el

  9. Singurul serial pe care il indragesc este “Doi barbati si jumatate” ….asta chiar nu am avut ocazia sa il vad macar un episod…dar cel amintit mai sus il recomand cu caldura….o doza de buna dispozitie necesara pt fiecare zi!

  10. Serialul mi-a placut ,filmele le-am vazut in companie corespunzatoare (intr-o seara ncu fetele ) si de aceea nu am stat sa fac analiza critica , mi-au picat bine chiar daca stiu ca nu sint mare arta . Mai avem nevoie in viata si de momente light nu numai de film grele pline de profunzime 🙂

  11. Pentru un barbat acest serial este destul de plictisitor. Seamana cu o telenovela a carei tema centrala este sex-ul. In plus doar Kristin Davis arata bine. Eu nu m-as fi cuplat vreodata cu celalate si deobicei radea cand le vedeam ca joaca rolul de seducatoare.
    Singurul lucru pe care l-am apreciat la acest serial a fost ca au vorbit deschis despre sex si relatii si daca erai “june” mai puteai invata cate ceva.

  12. Serialul l-am sorbit rapid in ceva mai putin de o saptamana. Dintre filme nu l-am vazut decat pe primul, si din inertie si pentru cat de mult mi-a placut serialul cu siguranta o sa ma uit si la 2 (si la 3 cand o aparea). Macar sa ma conving singura…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.