Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Secretele fericirii

Acum câteva zile am aruncat un ochi la Vivi pe blog, pentru a vedea cum se mai descurcă, acum că este şi el ‘antreprenor’. Şi un articol mi-a amintit de o piesă pe care o iubesc şi chiar nu am mai ascultat-o de hăt bine. Era pe primul CD făcut pentru maşină, ştiu că i-am terorizat pe Lili şi pe Orădeanul acu’ vreo 3 ani cu piesa asta. Acu’ vă stresez şi pe voi.

Îi spun piesă deşi linia melodică nu este mare brânză, iar opinia mea despre ăia care vorbesc pe muzică e destul de urâtă, aşa că mă abţin. Şi totuşi cum de m-a acaparat atât de mult? Pentru că, dacă nu are linie melodică excepţională, instrumentaţie sau un vocalist de să te dea pe spate (calităţi importante pentru o piesă care să-mi placă), versurile fac toţi banii. Voi sublinia câteva aspecte care mi-au plăcut şi sunt excelente ca filozofie de viaţă, după care vă las să vă bucuraţi de piesă.

  • bucură-te de tinereţe, chiar dacă acum nu înţelegi. Peste 20 de ani vei privi poze de acum şi vei realiza cât de bine ai arătat. Nu, nu eşti atât de gras(ă) pe cât îţi imaginezi;
  • nu te speria de viitor. Oricum cele mai nasoale chestii te vor lovi din senin;
  • fă în fiecare zi ceva ce te sperie;
  • aminteşte-ţi complimentele, uită insultele;
  • nu te simţi vinovat(ă) că încă nu ştii ce să faci cu viaţa ta;
  • orice ai realiza în viaţă, nu te felicita şi nici nu te ‘certa’. Oricum totul este jumate şansă;
  • dansează, chiar dacă nu ai unde. Chiar şi în sufragerie;
  • nu citi reviste de frumuseţe. Doar te fac să te simţi urât(ă);
  • cunoaşte-ţi părinţii, nu ştii când vor dispărea. Poartă-te frumos cu fraţii tăi, sunt legătura cu trecutul şi probabil persoanele ce-ţi vor fi mereu alături;
  • stai în New York City, dar pleacă până te ‘înrăieşte’. Stai în California, dar pleacă înainte să te ‘înmoaie’ de tot;
  • respectă-ţi bătrânii;
  • nu te aştepta să te susţină alţii financiar

Asta e aşa pe scurt, versurile au farmecul lor şi e păcat să nu le auziţi: Baz Luhrmann – Everybody’s Free (To Wear Sunscreen)

 

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

12 Comments

  1. Intradevar sunt piese cu versuri foarte bune, cum e asta. Ne place noua filiozofia, suna bine, dar cand e sa punem in practica mereu ne inpotmolim pe drum :((((

  2. frumoasa piesa,dar totusi o intrebare ciudata,cum ai ajuns la oradeanul si la lilisor?:D ai fost prin oradea?;))

  3. Versurile sunt foarte bune, dar uneori trebuie sa treci tu prin anumite experiente ca sa iti dai seama cum e viata.
    Nu ii poti spune unui copil sa nu isi doreasca sa fie mare pentru ca va avea foarte multe griji si responsabilitati. Mai degraba eu cred ca fiecare varsta e frumoasa in felul ei.
    Enjoy the power and beauty of your youth? Ce inseamna acest lucru? Sa nu mai invat si sa ma distrez? Sa fac sporturi expreme? Sa nu mai comentez pe bloguri si sa vorbesc mai mult cu persoanele?
    Cred ca cel mai bun sfat pentru tinerii romanani este acesta:nu te aştepta să te susţină alţii financiar.

  4. O melodie formata din fraze care transmit invataturi. Buna pentru adolescentii din ziua de azi, poate baga ceva la cap!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.