Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Am fost putin ocupata …

Aţi observat probabil ca am fost ceva mai tăcută zilele astea, semn că ori am plecat iar brambura (ceea ce nu a fost cazul) ori am copt o chestie. E clar varianta a doua.

Peste vreo 2 luni, cel mai tare site din reţeaua mea, forumul de webmasteri, face 5 anişori. Aşa că-l săbătorim cu ceva tam-tam, când o fi vremea, plus un script nou şi o temă la care buchisesc de vreo 6 zile continuu. Am făcut şi migrarea respectivă, e încă treabă, că au fost vreo 1800 de oameni şi aproape 60.000 de mesaje de mutat, dar ne-om descurca.

Vă invit să vedeţi noua faţă a forumului şi eventual să vă alăturaţi comunităţii. Avem o secţiune specială pentru bloggeri, aşa că sprijin sigur veţi primi.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

21 Comments

  1. Sa speram ca se va misca mai bine si nu va mai da erori baza de date ca inainte.
    Tema arata super, mult mai simplista…
    Nu mi-am dat seama prima data ca s-a schimbat platforma, am bagat de vreo 4 ori parola 😛

  2. Dojo, mai lauzi mult mizeria aia de vbulletin? (scriptul in sine nu forumul) Vad ca n-ai un minim de seo friendly urls, pai e frumos ? Cizmar fara cizme, asta esti tu 🙂 Pacat ca nu sunt din TM, sa vin la intalnirea voastra pe 1 oct, sa va fac morala si sa va trag de urechi! M-a mancat sa ma uit in categoria de hosting, si m-am abtinut sa nu-mi fac cont si sa incep sa comentez pe acolo.
    Scuze pentru trasul de urechi la aniversarea de 5 anisori, dar am vazut ca nu indrazneste nimeni sa va scuture nitel.

    • cu ce te ajuta seo url? vbulletin e foarte bine vazut de nea google, seo url iti solicita mult serverul apache fara rost…

      • Daca taceai, filozof ramaneai. Ma prefac ca n-am vazut ce-ai scris. Tu stii asta sigur, ca ai incecat si altele nu ? :)) Btw, apache e un serviciu, nu un server.

    • He he, VB are multi paduchi, dar m-am obisnuit cu el in ultimii 6 ani. Asta e, cu asta votam. IPB e chiar mai prost (l-am testat si pe asta), iar Xenforo, singurul care mai arata a ceva e prea ‘imatur’ pe piata sa mut un forum activ pe el si sa-mi sparg capul ca nu are aia sau aialalta. SEO URLS? VB-ul zice ca le are. Oricum mai am de bibilit. Ai vreun sfat de plugin? Ca bani pe VBSEO nu dau, nici daca-l ia dracu.

      • Ar trebui sa incerci SMF. Simple Machine Forum, are de toate, free. Cu obisnuinta aia nu dai inainte. Asta am patit-o si eu pe pielea mea. Vezi ca ti-am dat un mail, ai acolo mai multe detalii.

      • SMF am incercat acum 5 ani. Merci, nu. Sa nu mai aud de el. In viata mea nu am avut mai multi draci decat cu rebutul ala de forum. Iar comunitatea de suport este execrabila.

    • Ionut, trebuie sa ceri o noua parola.”Au migrat TOATE conturile, dar parolele nu mai sunt valabile. Foloseste optiunea de recuperare parola …”

    • Radu, am licente VB de 6 ani. Cat am fost pe MyBB nu eram dupa alta turma? Sau doar pentru ca am ales VB m-am facut ‘vaca’? 😀

      • vBulletin e o alegere buna, dar nu stiu ce ai patit “mai fata” de mai nou faci niste designuri (care cel putin pentru mine, vorbesc doar de persoana mea nu si a altora) sunt urate, nu, sunt frumoase ele in sinea lor si sunt foarte reusite, dar la ochii mei sensibili parca au mers mai bine cele de moda veche (ma refer la ce a fost inainte si ce ai mai avut si pe alte site-uri) Dar ai schimbat linia “vestimentara” complect, ciudat.

        In fine, per total arat bine si nu e de blamat ci chiar de laudat, totusi parca ai trecut prea tare pe partea “luminii”.

        Ps. Nu vreau sa te supar si nu-mi sta in caracter sa critic munca altuia mai ales cand e bine facuta, a fost doar o parere personala ceea de mai sus.

        Ps2. In alta ordine de ideei chiar arata bine forumul, totusi parca ai schimbat totul cam brusc, n-ar fi trebuit sa le faci asa cate un pic, din mers ?

      • Bre, tu ce cauti sa ‘trollezi’ pe blog, cand locul tau e in forum? 😀

        ‘Desenul’ anterior era misto de tot si imi cam pare rau de el (il voi folosi la un blog, nu e pierdut), dar deja era depasit. Ideea este sa mergem spre ceva mai ‘profi’, mai ales ca ne laudam ca suntem un forum serios, asa ca trebuia sa renunt la ideea de forum ‘dulce’ si sa intram pe un design minimalist (sa mai respire si serverul) si potrivit pentru nisa in cauza.

        Mai bine sa schimbi dintr-o data, ca oricum la migrare pierdeam tot. Si, decat sa am skin-ul de VB, care stii si tu cat ii de ‘reusit’, am stat mai bine inca niste zile de am copt modificarea si i-am dat in cap de tot.

        Nu e neaparat pe stilul meu un asemenea design, mi-s de acord cu tine, dar este unul potrivit pentru un forum de genul asta si trebuia sa il ‘profesionalizez’.

        Te astept cu drag in comunitate. daca ai probleme de login, arunca un buzdugan catre ceafa mea si te ‘bag’ inapoi 😉

  3. M-as alatura cu placere dar am si eu un mic blog pe care nu am mai scris demult ca nu ma prea pricep eu la administrat bloguri…..si am lasat-o balta!

  4. la cat mai multi ani inainte cu forumul!! mie imi place cum a iesit,mici retusuri pe ici colo,dar per total e ok si va fii si mai bine cu timpul,felicitari Dojo 😉

  5. Am auzit ca se misca mai bine deci o sa faci treaba mai cu spor 😛 Iti doresc muuuulta putere de munca si la cat mai multe postari. Ador sa te citesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.