Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Un croissant, o cafea si un credit, va rog

V-am povestit deja ce părere am despre credite şi ce am ‘comis’ eu la viaţa mea. Sunt pentru credite luate ‘deştept’, pentru a ieşi dintr-un contract anterior dezavantajos, pentru un utilaj ce te ajută în muncă, pentru ceva ce merită efortul financiar şi altfel nu poate fi procurat.

Nu voi susţine ideea de a face datorii pentru prostii inutile, doar să te lauzi că le ai. Şi totuşi nu e treba mea şi, culmea, nu e nici problema băncii. Pentru că TU eşti în măsură să decizi pentru ce ai nevoie de banii respectivi şi ce planuri îţi construieşti.

Restul e simplu.

Exact ca la o patiserie (ador locaţiile astea, că-s o pofticioasă de neîntrecut) sau chiar mai bine .. la o cofetărie (că au tort) ‘crediteria’ merge pe ideea că fiecare dorim altceva de mâncare, aşa că ne putem alege uşor creditul potrivit. Poate ai nevoie de doar 700 de euro (echivalent în lei) pentru a-ţi rezolva o problemă stringentă. Poate problema se poate rezolva cu 10.000 de euro (dacă nu ai istoric BCR), dacă este chiar şi mai mare, poţi primi max. 20.000 de euro.

Rambursarea se va face pe maxim 10 ani, iar rata poate porni de la 250 de lei lunar. Da, lei, pentru că acest credit (Divers BCR) este în lei. Să nu te mai ia prin surprindere jongleriile cu diverse monede mai mult sau mai puţin europene.

Iată şi avantajele:

  • Ştii încă de la început cât vei plăti, pentru că rata lunară de plată este fixă pe toată perioada de creditare
  • Eşti protejat la fluctuaţiile de curs valutar (creditul fiind în lei)
  • Primeşti gratuit asigurarea de viaţă la BCR Asigurări de Viaţă VIG
  • Nu trebuie să prezinţi garanţii
  • Documentaţie simplificată
  • Poţi beneficia de până la 24 de rate lunare plătite de bancă în caz de şomaj (opţional, contra cost)
  • Aprobare finală în cel mult 3 zile de la depunerea documentaţiei complete

Studiază bine oferta şi planifică-ţi următorul pas. Ai posibilitatea de a alege suma dorită (atât timp cât respectă condiţiile de creditare) şi îţi poţi astfel rezolva problemele, care te-au adus la ‘crediterie’. Sfătuieşte-te cu agentul BCR, este acolo să-ţi ofere toate detaliile şi .. să-ţi fie de bine.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

5 Comments

  1. Rusine Dojo, Rusine! Nu m-am putut abtine :)))) Astia mi-au emis un card expirat, nici pana acum nu m-am dus dupa el :)))

    • He he, io am patit asta cu Chase. Al treilea card a fost norocos. Si pe ala mi l-au anulat ca am platit DSLR-ul si s-au speriat ca mi-a furat careva cardul 😀

  2. nu stiu ce as spun, eu nu m-am incurcat cu ei pana akuma, nu am avut nicio tangenta….dar unu e pro , altul contra….

  3. In principiu am cam acesiasi parere cu tine cu o mica exceptie credit as face doar pt un singur lucru…..pentru o casa alfel nu m-as risca!

  4. Momentan nu putem face credite, avem unul(dar nu e pe numele nostru caci de la 10 lei pe un card de salriu …uitat suntem pe biroul de credite, e pe numele fiului meu mijlociu) si mai avem inca doi ani de plata.In asemenea vremuri e riscant sa ai credite…E adevarat ca fara nu se pot cumpara lucruri mari(casa) dar si cat ai un credit stai cu frica in san…daca ramenm fara serviciu…daca…Noi cand am luat casa…am tras 5 ani…cand imi amintesc …ma ia frica…sper sa se mai schimbe ceva in bine pana il terminam , sa iesim de la biroul de credite si sa mai luam sa termina la casa- un hol.Dar planuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.