Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Sa va mai plimb printr-un parc …

Blount Cultural Park din Montgomery (Alabama) este un pic mai altfel. Chestie pe care a observat-o şi ‘gâga’ prietenilor noştri, când a văzut că nu e dotat cu ‘utilaje’ specifice parcurilor de copii. Culmea este că a fost oricum destul de cuminte, probabil încântată că am luat-o cu noi.

Asta până a dat de o furnică mai mare, care i-a urcat pe săndăluţă, şi a început să urle de parcă ar fi muşcat-o o viperă cu corn. A ţinut-o spaima doar câteva secunde, până i-am explicat că probabil furnica era şi mai speriată, să umble pe un aşa uriaş.

Cam pe aici s-a întâmplat ‘cataclismul’. Era oricum fericită că nu plănuiam să stăm mult. Culmea, nu s-a plictitis, deşi ne-am fi aşteptat ..

Balta văzută de pe pod. M-am rotit ca titirezul şi am mai pozat câteva ‘colecţii’ de copaci.

Şi nişte ‘localnici’ probabil obişnuiţi să li se dea mâncare. De observat iarba tunsă la ‘mustăţi’. Mai mari maniaci cu gazonul ca americanii zău dacă am văzut vreodată. Până şi ‘sudiştii’ noştri de prieteni din Alabama aveau ca subiect comun de discuţii (şi chiar des) gazonul din faţa şi din spatele casei. Deh, s-au americanizat repede şi au învăţat că o iarbă îngrijită e oricum mai frumoasă.

Asta e o poză ‘comună’ pentru Blount Park, de obicei cam asta vedeţi, dacă vă apucaţi să căutaţi pe ‘gogu’. Era pace şi linişte, când am fost noi ..

O poartă ‘rustică’ şi o grădină mică şi îngrjită.

Dojo cu părul mai scurt, tricoul de ‘flower-power’ şi crocodilii proaspăt achiziţionaţi (bun, luaţi de vreo 2 zile din Atlanta, dar oricum proaspeţi).

Şi, că tot am obosit cum umblatul, vă invit să ne aşezăm pe bancă ..

Mai multe poze pe BWI.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

14 Comments

  1. frumoasa priveliste,si ce gazon ingrijit si arata asa impecabil..deja incepi sa ma oftici cand vad asemenea poze pe unde ai fost:D

  2. Aceste peisaje m-au dat gata.Totul este asa de aranjat, ingrijit.Nu cred ca vom avea si noi in tarisoara noastra parcuri asa de ingrijite.Ratele sunt superbe, daca erau la noi erau …pe varza la cineva.Super!

  3. Super frumos locul. Imi face chef de vreme buna si weekend – a noroc ca vine. Sa stii ca ar trebui interzisa a fisarea pozelor de genul asta in timpul saptamanii 😛

  4. Mama…eu mor cand vad cum arata parcurile la voi parca -s luate din alta lume super curate si ….fara cuvinte….asta e unu din motive pentru care apreciez america …pt civilizatie!

  5. Foarte frumos… splendid! totul e aşezat ca la carte. Prima împresie mi-a lăsat gazonul, într-adevar americanii sunt obsedaţi cu gazonul, dar e o obsesie bună. Mi-ar place ca şi românii care se ocupă de administrarea spaţiului public să fie macar 0.000001 obsedaţi pe acest punct… avem o ţară superbă! iar dacă fiecare şi-ar da interesul am duce o viaţă mai puţin frustrantă.

  6. Permiti niste offtopic?

    Mi s-ar parea interesat sa faci candva un calcul cat ai cheltuit in calatoriile peste balta. Incluzand tot, bilete avion, transport, chestii one-time si recurente.

    Nu pentru lauda, cat pentru lectie: “un roman care nu-i cocalar sau hot isi permite ATATA, din munca lui”. Ar fi o lectie.

    • Biletele au fost 1000 de euro aprox. Nu prea pot face o lista foarte ‘cinstita’ in conditiile in care prietenii nostri ne-au tinut cu casa si masa. Am mai luat noi paine sau ceva fructe din cand in cand, dar nu ne-a lipsit absolut nimic de papica si nici nu ne-au trimis la magazin sa le luam mancarea noastra.

      Ce am cheltuit (cateva sute bune pe luna, hai sa rotunjesc eventual la mie, pentru ca ne-am luat tot felul de ‘catrafuse’ din astea de genul aparate foto, tableta) a fost pentru cate o plimbare prin Manhattan si eventual un hot dog prin oras. Am deci prea putin merit in toata expeditia asta, cat are acesta familie de oameni exceptionali, care ne-au tratat ca pe ai lor, desi, culmea, nu suntem rude.

      Oricum ideea e misto de tot. Partea nasoala este ca un sejur in NYC nu este chiar ieftin, daca platesti pe bune cazare si mancare, pe langa drumul cu avionul si tot ce inseamna viata de turist pe langa (transport in comun acolo, mancare prin oras, bilete la muzee etc.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.