Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Social Media Summit Timisoara: Oltea Zambori

În social media nu ai fani, ai prieteni. Facem pagină de facebook pentru blog, dar ăia 200 de fani nu sunt fani, ci prieteni. Eşti persoană publică, dacă faci blog şi mergi la conferinţe.

Nu te urca pe piedestal. Madonna are fani, noi avem prieteni. Ramâi om, aşa cum ai fost, când ai început să scrii pe blog. Socializează.

Nu te ţine de răutăţi gratuite. Discută înainte cu oamenii şi apoi scrie. Unii oameni te iau de model. Nu te ‘marketa’ agresiv. Nu fi rău, nu cere re-tweeturi de 5 ori pe zi, nu-ţi da like la propriile articole.

Tot ce e bun se clădeşte în timp.

Implică-te, chiar dacă o faci gratis. E un proiect în care crezi? Implică-te şi fără bani. Exemplu cu implicarea la echipa de baschet din Timişoara.

Fă lucruri memorabile.

Fii activ în comunităţi. Nu neapărat cele locale.

Nimeni nu doreşte să aibă încă un reporter. Oamenii doresc păreri nu expuneri de fapte. Scrie constant. Un post sau mai multe, dar nu filmuleţe. Creează conţinut, chiar dacă nu-ţi iese mereu. Constanţa aduce creştere calitativă.

Fii prezentabil. Nu veni la conferinţe în trening. Încearcă să te îmbraci cum te simţi, dar totuşi potrivit.

Revenim la problemele cu companiile: discută mai întâi şi cere o părere. Exemplu de un eveniment de anul trecut, când s-a compromis aproape un eveniment din acest motiv

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

6 Comments

  1. ce bine zice nebuloasa;) , “Scrie constant. Un post sau mai multe, dar nu filmuleţe. Creează conţinut, chiar dacă nu-ţi iese mereu. ” .. astept sa vad cu ce ne uimeste Sebastian Bargau:)

  2. asta cu “nu filmulete” e lovitura sub centura lui Razvan Baciu :))))))))))))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.