Experimentul continua ..

Experimentul continua ..

Sunt o perfectă cu un singur defect .. am doar calităţi.

Bun, lăsând astea la o parte, o chestie pe care NU o fac bine este să lucrez în echipă. Mereu am ceea ce englezii numesc ‘God complex’, deşi nu-s chirurg sau pilot de avion, aşa că niciodată nu-s mulţumită de nimeni. Drept pentru care am ezitat ani buni să-mi deschid ‘bloaga’ altora, în ideea că, atât de deşteaptă ca mine la scris nu-i nimeni 🙂

V-am anunţat acum câteva zile că voi avea o variantă în engleză pentru dojoblog, site ce porneşte clar târziu în cursă, în condiţiile în care ăsta are deja 4 ani. Şi cel mai important este că deschid uşa editorială tuturor celor care simt că au chef de scris şi ar dori să se publice acolo. Experiment care nu ştiam sincer dacă va da cu plus sau cu minus.

Vă pot spune că, după nici 2 săptămâni, treaba merge ca unsă. Aşa cum am bănuit, voi avea oameni ‘specializaţi’ pe câte o nişă. Chiar dacă au libertatea de a scrie despre orice doresc, sunt mulţi cărora le place un subiect şi pe el în dezbat. Nu e rău, chiar deloc.

Avem momentan 8 EDITORI (cu mine), ceea ce e chiar superb. O specialistă în ‘beauty’, fază la care eu sunt clei, ‘recenzori’ de filme şi de cărţi chiar şi autor de ficţiune, treabă la care din nou nu mă pricep deloc. Îmi amintesc şi acum de orele de ‘creative writing’ de la facultă, mare rahat când nu eşti în stare să ‘minţi’ o poveste. Am la fel de multă imaginaţie ca o şină de cale ferată. Prietena mea a mai bună scrie reţete, iar ‘nişă’ necunoscută mie, plus că ‘umple’ golurile pe unde simte că poate oferi nişte informaţie.

Le mulţumesc ‘copiilor’ pentru munca senzaţională pe care o depun, chiar scriu bine şi cu ‘sete’. Vom vedea în timp cum ne descurcăm, traficul este încă mic, dar creşte pas cu pas.

Vă ţin la curent …

Orice share ajuta. Multumesc.
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

15 Comments

 1. Sper sa atragi din ce in ce mai multi cititori fideli . Care sunt domeniile de predilectie vizate ?

  • dojo

   Orice. E blog ‘generalist’ si chiar mai relaxat ca subiecte, tinand cont ca fiecare are propriile domenii de interes.

 2. multa bafta Dojo cu noul blog:D, sper sa fie ok;),mai citesc si eu din cand in cand , atunci cand am timp..ca deah,stau prost cu timpul:P

 3. Bafta in continuare! Subiecte interesante si trafic mult va doresc 🙂

 4. ionuț

  In programare ai vreun editor ? 😀

  • dojo

   Nu si chiar ar fi nevoie, ca-s clei la din astea 😉

 5. Sa fie intr-un ceas bun startul noului blog! E bine ca ai gasit oameni care sa scrie, pentru ca asta o sa-l faca sa fie mereu plin de subiecte.

 6. radu

  felicitari pentru cei 8 editori, sper sa ii dublezi in cel mai scurt timp!

 7. Mai ce sa zic bafta multa….sper ca varianta intr-o limba de circulatie internationala…sa dea rezultate mai bune la tafic!

 8. Mult succes, dar de ce nu şi unul în limba română cu mai mulţi editori ? Cum eşti atât de ocupată, poate te-ar ajuta…

 9. Shoptimist

  Succes cu proiectul, deja am citit cateva articole bune pe acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.