Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

I like them funny

Mi-am început şi eu ziua de muncă astăzi cu probleme serioase … am de votat un blogger romantic sau amuzant, dintr-o listă destul de ‘aglomerată’. Treabă destul de complicată la prima vedere, deşi este clar spre care categorie voi înclina: AMUZANT.

Asta-mi place şi la un ‘curtenitor’, pentru ca romantismul ăsta e cu dus întors. Şi, decât să mă umple de flori, prefer ca omul de lângă mine să-mi aducă mereu bună dispoziţie. Cum bloggerul din dotare nu scrie prea des, deci nu este în listă, uite că trebuie să fac un mare efort de imaginaţie să cuget care dintre greucenii ăştia mi-ar însenina zilele şi pe care l-aş recomanda publicului feminin.

Pare greu, nu?

Din fericire nu este. Pe unul dintre ei îl cunosc personal şi exact umorul lui mi-l face interesant. Aşa că votul meu cel important merge spre Sîrbul cel cu î din i, nu altfel, mare desfătător pentru cei 36 de milioane de români care-l citesc zilnic. Un blogger care nu poate fi serios nici în somn probabil, deci merită clar premiul de ăl mai juan dintre toţi amuzanţii.

Dojoblog nu promoveaza fumatul 🙂

Pe dom’ Ovi îl puteţi citi la el pe blog şi-l puteţi admira în top la Danone Cremosso. Baftă tovarăşe 😉

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

7 Comments

  1. Aaaaa, sărutmâna! 😀

    Să ştii că nici eu nu promovez musai fumatul. Mai mult, m-am lăsat acum un an jumate, da’ jur că asta-i poza mea preferată cu mine însumi 😀

    • Stiu ca nu promovezi si stiu ca te-ai lasat. Dar tre’ sa-ti facem o poza, ca asa nu se mai poate 😀

      PS: cu mare drag. Sper sa castigi, daca nu, stii macar ca gagicile te iubeste

  2. SIncer nu stiiam de blogul lui..dar e interesant si mi se pare un tip destul de “dezghetat”…ceea ce ma face sa il vizitez maai des!

  3. fumat nu am fumat pana la varsta de 19 ani si nici nu ma voi apuca de fumat cred ca este un viciu al oamenilor , iar cei care cad in el sunt cei slabi 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.